![]() |
Sitenin Enleri ( Üyeler ) O zaman şöyle yapalım. Sitenin ENlerini seçelim. Ne dersiniz. sevincli Herkes, istediği üyelerin karizmatikliğini, sempatikliğini vs sıfatlarını belirtsin. Bu, hem üyelerin daha çok tanınmasına, hem de üyeler arasındaki kaynaşmaya vesile olur diye düşünüyorum. 956k Hem de eğlence işte. smiliyface Enleri olmayadabilir. Üyeler hakkındaki yorumlar ve düşünceler de olabilir. super |
Ynt: Sitenin Enleri ( Üyeler ) Bende böyle bişey yapacaktım zaten de o kadar en varki... wave |
Ynt: Sitenin Enleri ( Üyeler ) Alıntı:
|
Ynt: Sitenin Enleri ( Üyeler ) sitede her türden dostlar var şükrolsun... super ama galiba bu konuda birini seçmek lazım bende burda en çok beni etkileyen olmazsa olmaz diyebileceğim kardeşim dostum mümin.okan' dır diyorum... genelde sitede bulunur ve bende de olduğu gibi (sitenin çok geniş ve kapsamlı bir okdar da büyük olması nedeniyle) ne yapacağını bilemeyenlere yol gösteren sevimli trafik polisi gibi... sitemize çok şey kattığını düşünüyorum... artık eskimeye doğru giden üyelerden olmama rağmen hemen her gün yardımına ihtiyacım oluyor... diğer tüm dostların da yeri tabiki farklı ama bende mümin kardeşimin yeri biraz daha başka... onu hayatta dost edinebilen bir insanın sırtı yere gelmez diye düşünüyorum... aramızda onca mesafe olmasına rağmen insanı anlayabilen dert dinleyebilen güzel insandır benim kardeşim... daha şu an aklıma gelen gelipde kelimelerle ifade edemeyeceğim o kadar çok özellikle doluki biliyorum ama anlatamıyorum... kendisine burdan çok çok teşekkür eder hep bizimle hep birlikte nice uzun ve güzel yıllar dilerim... sevgi ve saygılar... smiliyface |
Ynt: Sitenin Enleri ( Üyeler ) Seçim yapmak gibi değil de, Lier'in tarzından bir sevgi gösterisi veya teşekkür ifade eden bir yorum da olabilir. Yani mesela ben şöyle yazayım o zaman. Sitenin EN: Tecrübeli-olgun-anlayışlısı: Hayalayaz Kültürlü ve bilgili- sempatik üyesi: Shamanic Güleryüzlüsü: Mustang Şirini:) Sycorox Mütevazi ve Efendisi: Pamuk, Ezgi.a Duyarlı-Düşünceli: Suzzy, Shamanic, Hayalayaz Azimli - Hırslı: Redflowers, Mümin.Okan Aceleci - Sabırsız: Redflowers:) Duyarlı-Hassas : Lier22, Pamuk,Mümin.Okan, Novosibir Kararlı: Hayatimdegisti (Atakan Bey) En çok sevilen: Hayalayaz, Shamanic Herkes birbirinden değerli herkes iyi kalpli ve dürüst. Yukardakiler de benim aklıma gelenler. Diğerleri öyle değil anlamı taşımıyor. Sağlıcakla... actionsmile |
Ynt: Sitenin Enleri ( Üyeler ) oyum kendime... blook |
Ynt: Sitenin Enleri ( Üyeler ) sitenin miniki çömezi de ben olayım bari hismiley |
Ynt: Sitenin Enleri ( Üyeler ) Isterseniz oyunu su sekilde devam ettirelim... En son cevap yazana son yeni cevap yazacak olan arkadasimiz " sen bu sitenin en ............. üyelerindensin " diyelim... Mesela ben basliyim.. suanda benden önce Türk yazmis en son olarak bende ona hitaben ; Sen bu sitenin en genc üyelerinden birisin 956k |
Ynt: Sitenin Enleri ( Üyeler ) sen bu sitenin en güzel paylaşımlarını yapan üyelerinden birisin ttli3 |
Ynt: Sitenin Enleri ( Üyeler ) sen de bu sitenin en tatli üyelerindensin cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 AM. |