![]() |
Spirituel Araba Arkası Yazıları görünmezlerin ustasıyım enerjinin hastasiyim" "farkındalığı yükseğim" "spirütüelim ve sevgi bende" "spirütüelsem günahim ne" "varoluscum" "kanallama beni, kanallarım seni" "bendeki ben kadar bana yakınsın güzelim" "ömür biter, varlık bitmez" "rampalarin ustasiyim Ramtha'nın hastasiyim" "evren bilgi birikimimin getirisi olan farkındalığım sagolsun" " O ŞİMDİ ŞAMAN" " HUZUR ASTRALDE " " MİRAS DEGİL VORTEX" " Spritüelsin dediler kız vermediler" " İmgelemem yeter" " Baba parası değil, 3 İnsinasyon, 2 Masterlik " " Yingsen vur saza, Yangsen bas gaza" " Sen sus, Enerjin konuşsun" " RA-SHEEBA'NIN Kobrası, CHAKRAnın Ortası" " LAMAnın Bilgisi, Yarin Sevgisi" " Kalbinde yer yoksa Üzülme güzelim, Ben AURANDA DA Giderim" "O Şimdi Yogi" "Karmaların Ustasıyım, AURANIN Hastasıyım" "ENerjiksen bas gaza" "Reikicisin dediler kız vermediler" "Hocam sağolsun" "Rehber master elele, Hep beraber tekamüle" "Liselim, Telepatikleşelim" "Hatalı kullanıyorsam, LÜTFEN yüksek benliğime şikayet ediniz." "Sen astralde enerjiye muhtaç bir çiçek olsaydın, Seni yaşatmak için bütün sembolleri çizerdim" "Alma tinselin ahını, çıkar enkarnende" "Sen yoluna, BEN Yoluma" "TAİ CHİ'İ Bir gün, MEDİTASYONU Her gün, astrali aşıncaya, AURAMI ölünceye kadar seveceğim" "Tekamülde inecek var" "Kıroyum ama özbenlik bende" "YİNG'ine YANG Bakanı ezer geçerim" "RA'NIN oğlu2 "IŞIK Savaşçısı" "Ağır meditatifler sağdan gidiniz" "Durdurun dünyayı barışa enerji yollayacak var" "Çok da eteriğimdeydi" "Matrixtesin dediler kız vermediler" "Morpheus da sollardı" "Sollama beni alırsın ahımı, yakalarsam kavşakta çözerim karmanı" "REİKİ verdim özüne, GÜZEL Göründün gözüme" "Attırma tepemin tasını, Gelir tıkarım tepe çakranı" "TAROTTA Çıktı az sonra sana çakacam" "Eşruhumsun sen benim" "şu anda telepatik bi mesaj alıyon ilerde çevirme var" "Spritüelim işte var mı diyeceğin" "Sol şeritten gidiyom diye kızma, kendimi dengeliyom" "Bir usui, Bir de sen" "Niçin baktın bana öyle, AURAM ne renk söyle" "Amcaoğlu astralden bildirdi seni bekliyorlarmış" "Hayat bir İLLUZYON, Yolun ortasındaki TIR GERÇEK (miş) - Rahmetli" "3. GÖZ Değil, Gece görüş mübarek" "Dikiz aynamdaki kırmızı pejo, Sen aslında yoksun" ALNTIDIR |
Cevap: Spirituel Araba Arkası Yazıları ama ama ben buna bayıldım.skan67 |
Cevap: Spirituel Araba Arkası Yazıları çok hoş yaa hemen bi tanesini msnime yazıcam:) teşekkürler paylaşım için:) |
Cevap: Spirituel Araba Arkası Yazıları "rampalarin ustasiyim Ramtha'nın hastasiyim" Favorimy789 |
Cevap: Spirituel Araba Arkası Yazıları Kalbinde yer yoksa Üzülme güzelim, Ben AURANDA DA Giderim güzelmiş :) |
Cevap: Spirituel Araba Arkası Yazıları Bir usui, Bir de sen bunu shamanicime söylüyommmy789 |
Cevap: Spirituel Araba Arkası Yazıları Alıntı:
|
Cevap: Spirituel Araba Arkası Yazıları hahahahaaaaa bu ne yaaaa??? bayildim....yerde süpürge oldum...hahahaaaaa |
Cevap: Spirituel Araba Arkası Yazıları Alıntı:
sevinclisevinclisevincli |
Cevap: Spirituel Araba Arkası Yazıları Mücevhercim, hepsi süper teşekkürler. "Rehber master elele, Hep beraber tekamüle" super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:13 PM. |