Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mikroplardan Korkmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mikroplardan-korkmak/)
-   -   obsesifim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mikroplardan-korkmak/423173-obsesifim.html)

chaudlapin 17-10-2009 04:59 AM

obsesifim...
 
merhABa ben mikroplardan özellikle virüslerden çok korkuyorum ve bu yüzden kimseyle toklaşamıyorum bile benim gibi obsesifler varsa lütfen yazsınlar paylaşalım...

M Rıdvan 23-05-2011 01:06 AM

Cevap: obsesifim...
 
Ben 19 yaşındayım 13 yaşımdan bu yana bende de var temizlik vb obsesif kompulsif takıntılarım dalgalanmalar oluyor ama ilk yıllaragöre iyim.en güzel yollardan biride korkunun üzerine gitmek.

Edward_87 29-05-2011 05:42 PM

Cevap: obsesifim...
 
Merhabalar benimde dini obsesyonlar vardı. Çünkü çok inançlı bir insandım.Pek evden dışarıya çıkmak istemezdim ve inanın günün her saatinde bu düşüncelerle boğuştum.Bunun nedeni biraz sosyallikten uzak olan ve başarısızlık inancı çok olan insanlarda oluyor.Bende bunu yavaş yavaş atlattım Allah'a şükür.Suçluluğu ve egoyu dinleye dinleye bu düşüncenin bana verdiği suçluluk duygusundan az da olsa kurtuldum.Bir de çekirdek inanç çalışması yaptık Abdullah abiyle onun söyledikleri beni gerçekten rahatlattı.Yeni bir bakış açı kazandım.Cdler daha gelmedi geldiğinde tüm gelişmeleri yazıcam.:) .Şimdi diğer takıntılarda oluşuyor fakat bunları zararsız olduğunu ve vesvese olduğunu düşünüyorum.Allah'a dua ediyorum işe yarıyor gerçekten..Bir de düzenli spor şart kandolaşımı için ve en azından takıntıdanda uzaklaştırır..

Sevgilerimle.:)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.