Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   meleklerle iletişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/81569-meleklerle-iletisim.html)

tiriniti 05-06-2009 10:34 AM

Cevap: meleklerle iletişim

sevgili sudem8 sizden rica etsem "BAŞMELEK MİKAİL PSİŞİK KORUMA ALEVİ MEDİTASYONU "ile ilgili bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz ?
teşekkür ederimmm
sevgiler
kiss3

sudem8 09-06-2009 03:34 PM

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465489)
sevgili sudem8 sizden rica etsem "BAŞMELEK MİKAİL PSİŞİK KORUMA ALEVİ MEDİTASYONU "ile ilgili bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz ?
teşekkür ederimmm
sevgiler
kiss3

Sevgli Triniti, ben de cok tesekkur ederim.psisik yetenekler konusundan okuyarak denemistim,Serpil22 Hanimin yazisindan cok faydalandim.her sabah aksam Basmelek Mikail Kouruma alevine korumasi icin rica ettim.cok faydasini gordum.O konuyu okursaniz daha etklil olacagini saniyorum.y789

rosettastoned 13-09-2009 09:53 PM

başaramadım :( sanırım ilk denemem diye, yeterince güçlü imgeleyememiş de olabilirim ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım:(

fgceker 14-09-2009 01:05 AM

Alıntı:

rosettastoned Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476093)
başaramadım :( sanırım ilk denemem diye, yeterince güçlü imgeleyememiş de olabilirim ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım:(

Sevgili rosettastoned;
Eğer bebekler ilk yürümeyi denediklerinde düştükleri için tekrar denemekten vazgeçselerdi yürümeyi öğrenebilirlermiydigirlhaha girlhaha girlhaha

Başarana kadar denemeye devam...Başardığın andaki hislerin öyle güzel olucak ki bu hayal kırıklığından eser dahi kalmıycak,Ben Melek meditasyonlarını deneyen ve yaşattığı o güzel hissi deneyimleyen biri olarak söylüyorum sana bunu..

Tekrar ,tekrar ve tekrar denemekten sakın vazgeçme.Her adımda sonuca daha çok yaklaşacağını sakın unutma...
Biran önce bu güzel hissi seninde yaşamanı tüm kalbimle diliyorum.Başaracağına dair İnancın ne kadar kuvvetli olursa sonuca o kadar kolay ve çabuk ulaşırsın bunu sakın unutma

Güzel haberlerini ve bu deneyimin sana yaşattığı hissi öğrenmek için mesajlarını sabırsızlıkla bekliyorum ...
kiss3kiss3kiss3

İş bitirici meleğimide sana destek olması için yolluyorum...

Hadi bakalım biraz daha cesaret....y789

rosettastoned 21-09-2009 12:54 AM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476149)
Sevgili rosettastoned;
Eğer bebekler ilk yürümeyi denediklerinde düştükleri için tekrar denemekten vazgeçselerdi yürümeyi öğrenebilirlermiydigirlhaha girlhaha girlhaha

Başarana kadar denemeye devam...Başardığın andaki hislerin öyle güzel olucak ki bu hayal kırıklığından eser dahi kalmıycak,Ben Melek meditasyonlarını deneyen ve yaşattığı o güzel hissi deneyimleyen biri olarak söylüyorum sana bunu..

Tekrar ,tekrar ve tekrar denemekten sakın vazgeçme.Her adımda sonuca daha çok yaklaşacağını sakın unutma...
Biran önce bu güzel hissi seninde yaşamanı tüm kalbimle diliyorum.Başaracağına dair İnancın ne kadar kuvvetli olursa sonuca o kadar kolay ve çabuk ulaşırsın bunu sakın unutma

Güzel haberlerini ve bu deneyimin sana yaşattığı hissi öğrenmek için mesajlarını sabırsızlıkla bekliyorum ...
kiss3kiss3kiss3

İş bitirici meleğimide sana destek olması için yolluyorum...

Hadi bakalım biraz daha cesaret....y789

gece gece acayip pozitif enerji verdi bu mesaj bana :) çok teşekkürler desteğin için, yakın bir zamanda tekrar deneyeceğim ve başarana kadar uğraşıp güzel haberlerle döneceğim inşallah, çok pis hırs yaptım :)blissy

ozardage 21-09-2009 01:33 PM

arkadaşım 4 büyük melek bizim dinimizdeCEBRAİL,AZRAİL,MİKAİL,İSRAFİL diye geçiyor ya,hani URİEL VE RAFAEL'in bizim dinimizdeki adı nasıl söylenir,tamam sonuçta anlatılmak istenen aynı ama yine de hani biz Tanrı dan çok Allah kelimesini tercih ederiz diğer 2 melek adının da böyle diğer adı var mı biliyo musun?yoksa o UİREL VE RAFAEL,dediğimiz İSRAFİL VE AZRAİL Mİ?

Turhan 21-09-2009 02:29 PM

isimler iki din arasında melez bir uygulama olmuş aynı şeyi arnold, swartgez britney spears brad pit vs ile de deneyebilirsiniz bence önemli olan güvendiğiniz size güven verecek bir his. paraya ihtiyacı olanlar da Bill Gates vs düşünebilirler önlerinde :)

PoYRaZ_z 21-09-2009 02:34 PM

güzelmişş..

cigdemmm1977 26-09-2009 04:19 AM

Merhaba,

İslamda meleklerin şuursuz, iradesiz varlıklar olduğu inancı vardır. Yani Allah'ın yapmasına izin verdiği veya istediği birşeyden fazlasını yapamazlar. İnsanlar gibi değildirler , insanları Allah düşünebilen, idraki olan, seçen , vs ve halifesi olarak yaratmıştır.

Benim inancıma göre daha fazla özellikle donatılmış insanoğlu, daha az özellikle donatılmış olan meleklerden arkadaşlıktan başka birşey beklemesin.

Ve Allah'la arasına bir duası, dileği varsa veya bir emin olma hali istiyorsa melek dahi olsa birşey koymamasının iyi olacağıdır.

Direk Allah'tan istemek, Cenabı Allah'ın sürekli bizimle olduğunu, hatta bize şah damarımızdan daha yakın olduğunu bilmek bana daha sevimli gelmekte...

Ve gene benim düşünceme göre bu tarz meditasyonlar tehlike arz ediyor. 1. nedeni hep bu tarz fikirler yabancı menşeili oluyor, 2. nedenide bir yazı okuyup hemen üzerinde uzun uzadıya düşünmeden, araştırmadan uygulamaya geçmek bilincimizi bilinmeyen durumlara bukadar çabuk açmak tehlikeli olabilir.

Bu iletişim kurmayı meleklerle değilde Allah'la kurmayı deneseniz. Eminki bir çoğunuz yapıyorsunuz ama daha bilinçli, meleklerle kurmayı istediğimiz gibi bir hevesle iletişim... İnanıyorum ki daha çok keyif alacaksınız, daha çok huzurla, mutlulukla dolacaksınızdır.

Yazdıklarım sadece (bu konuya yazan diğer herkes gibi ) benim düşüncelerim , tavsiyelerim ve yorumlarımdır. Kimseyi bağlamıyor, yargılamıyor ve eleştirmiyorum. Lütfen yalnış anlaşılmasın.

Selamlar...

ozardage 26-09-2009 04:19 PM

Alıntı:

cigdemmm1977 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492036)
Merhaba,

İslamda meleklerin şuursuz, iradesiz varlıklar olduğu inancı vardır. Yani Allah'ın yapmasına izin verdiği veya istediği birşeyden fazlasını yapamazlar. İnsanlar gibi değildirler , insanları Allah düşünebilen, idraki olan, seçen , vs ve halifesi olarak yaratmıştır.

Benim inancıma göre daha fazla özellikle donatılmış insanoğlu, daha az özellikle donatılmış olan meleklerden arkadaşlıktan başka birşey beklemesin.

Ve Allah'la arasına bir duası, dileği varsa veya bir emin olma hali istiyorsa melek dahi olsa birşey koymamasının iyi olacağıdır.

Direk Allah'tan istemek, Cenabı Allah'ın sürekli bizimle olduğunu, hatta bize şah damarımızdan daha yakın olduğunu bilmek bana daha sevimli gelmekte...

Ve gene benim düşünceme göre bu tarz meditasyonlar tehlike arz ediyor. 1. nedeni hep bu tarz fikirler yabancı menşeili oluyor, 2. nedenide bir yazı okuyup hemen üzerinde uzun uzadıya düşünmeden, araştırmadan uygulamaya geçmek bilincimizi bilinmeyen durumlara bukadar çabuk açmak tehlikeli olabilir.

Bu iletişim kurmayı meleklerle değilde Allah'la kurmayı deneseniz. Eminki bir çoğunuz yapıyorsunuz ama daha bilinçli, meleklerle kurmayı istediğimiz gibi bir hevesle iletişim... İnanıyorum ki daha çok keyif alacaksınız, daha çok huzurla, mutlulukla dolacaksınızdır.

Yazdıklarım sadece (bu konuya yazan diğer herkes gibi ) benim düşüncelerim , tavsiyelerim ve yorumlarımdır. Kimseyi bağlamıyor, yargılamıyor ve eleştirmiyorum. Lütfen yalnış anlaşılmasın.

Selamlar...

Bende de aynı düşünce ve huzursuzluk mevcut,melekler de Allah tarafından bizi koruyor.o yüzden esas özden istemek,Allah'ım senin gücünle meleklerin benim yanımda olsun demek bana da daha anlamlı geliyor ama tabi herkesin kendi iç dünyası nasıl rahatsa öyle yapsın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 PM.