![]() |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) seslendirme güzel ama meditasyona geçemiyorum çalışmanız için emeğinize sağlık... |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Tam da bu kitabı okuyorum şu anda. Ve tam da düşünüyorumdum iki gündür ben burdaki mediteleri nasıl yapıcam diye. Bu kadar olmaz diyorum başka bir şey diyemiyorum. Şu anda indiriyorum Melinda, yorumlar harika ve ben heyecanla ve merakla bekliyorum. Ayrıca bu emeğin için çok çok teşekkür gönderiyorum sana. Ellerine yüreğine ve sesine sağlık. Yorumumu da dinledikten sonra yapıcam :) Sevgiler.... |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) MELİNDAAAAAAAA, Çok güzel seslendirmişsin arkadaşım. Sesine yüreğine sağlık. Ayrıca müzikler ve tonlama da çok uygun olmuş. Hikaye tarzında olmamış. Çünkü bir işle uğraşıyor olduğum halde imgeleme yaptırabiliyor bana. Çok güzel. Tekrar teşekkür ediyorum canım benim :) sevgilerrr |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) melinda değerli katkın için çok çok teşekkürler. çok güzel bir çalışma.. |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) çok teşwkkürlerr..çok profosynel bir çalışma olmuş..ayrıca dinleminin keyfi ve uygulama kolaylığı hiç birşeyde yok..yürüğüne sağlık.. |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Melinda çok güzel seslendirmişsin. Ayrıca fon da çok başarılı olmuş. Emeğine sağlık. Çok teşekkür ediyorum. İndirmiştim ancak güzel sesini duymak bugüne kısmetmiş. Düzenli olarak uygulamayı düşünüyorum. Metin tam bana göre. Okuduğumda da çok beğenmiştim zaten. O tazeliği hissediyorum şuanda gerçekten yenilenmiş gibiyim. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Bende dinlemek isterdim, ancak bilgisayarım desteklemiyor programı indiremiyorum güzel olduğuna eminim, yorumlar olumlu :) |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Ellerine sağlık Melinda, Şimdi indirdim ve dinliyorum. Çok teşekkürler bizim için uraştığın, emek verdiğin için. Çok da güzel olmuş. Senin güzel sesinden böylesine güzel bir metni dinlemek harika oldu. Çok ilginç, sesini duyunca görüntün de canlandı gözümün önünde. Harikasın canım:) Gönlünden geçenler bonusuyla gerçekleşsin inşallah Kucak dolusu sevgiler:)) kiss3 |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) çok teşekkür ederim Melinda çok güzel olmuş...:) |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Arkadaşlar, Bende kaç gündür bu arkadaşa teşekkür etmek için arıyordum. Neyseki kısmet bu güne Benim bu foruma uye olmama sebep olan bu süratinizden dir. bilgilerinize sunuyorum. vede çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık sevgi ile kalın. saygılar |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) indiriyorum. çok çok teşekkürler :) elinize ağzınıza sağlık... |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Melinda ses gerçekten çok güzel öylesine çalışırken açtım kapatamıyorum. Çok Çok güzel olmuş efektlerde ama seslendirme ve ses muhteşem eline diline sağlık |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Harikasın Melinda, Bugün ses kaydını indirdim ve az önce dinledim. Tek kelimeyle muhteşem olmuş. Sesin gerçekten harika. Fon müziğini çok iyi seçmişsin ve anlatırken arka planda oluşan efektler, küçük aralar.... çok iyi. Hergün dinlemek için mp4 üme kaydettim. Ellerine emeğine sağlık, Keşke diğer meditasyonu da seslendirsen. Bilinçaltı temizleme meditasyonunu. Kendi adıma çok çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle, sağlıcakla kal. |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Alıntı:
Neden olmasın sevgili Perfinya? :) Zaten bir kaç hafta içinde bu çalışmalardan sık sık yapıp sunacağım hizmetinize :) |
Dinlemek için Sabırsızlıkla bekliyoruz.İyi ki varsın. Harikasın. Çok profesyonel bir çalışmaydı bu hayran kaldım. Sevgilerimle... |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) bu hbere bende çok sevindim..çok keyif alıyorum dinlerken eline yüreğine sağlık.. |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Sesine sağlık melinda çok beğendim.Teşekkürler iyiki varsın...956k |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Ses muhteşemmm. Çok tanıdık geldi bana ayrıca. Ben de ilk dinlemede sesin güzelliğine takılıp meditasyonun havasına giremeyenlerdenimy789 Efektler bu kadar mı güzel oturur yerlerine. Fırtına diyorsun rüzgar sesi,vb... Emeğin için teşekkürler Bilge. Devamını sabırsızlıkla bekliyoruzmusic45 |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) iyiki varsin harika olmus |
|
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) bende dinlemek istiyorum çok merak ettim ama indiremiyorum yardım eder misiniz? lütfen ağla2 |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Az önce indirdim ,ilk sayfadaki linkten, nasıl indiremediniz açıklarsanız yardımcı olalım.956k |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Arkadaşlar, Sesli Meditasyonlar başlığımızda link mevcut. Oradan indirebilirsiniz :) |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Sesiniz çok duru ve tiyatral okuma tam kıvamında. Çok güzel olmuş emeklerinize sağlık... |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Ben de bu kaydı neredeyse her gün dinliyorum çünkü seslendirme çok hoşuma gitti, emeğinize sağlık, harika bir iş çıkartmışsınız :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 AM. |