Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   BAŞMELEK CEBRAİL İLE ÇALIŞMAK (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/4668-basmelek-cebrail-ile-calismak.html)

cicek1973 21-02-2008 09:29 AM

BAŞMELEK CEBRAİL İLE ÇALIŞMAK
 
BAŞMELEK CEBRAİL İLE ÇALIŞMAK

Bu isim” Tanrı’nın kahramanı” veya “Tanrı benim gücümdür” anlamına gelir. ”Tanrı’nın bilgi vereni” anlamında da kullanacağız. (Cebrail /Gabriel) dişi enerji verir. Eski Katolik kilise anlayışında (Patriğe bağlı kılınan dönemde Cebrail’den erkek melek olarak bahsedilmiştir. Hatta ilk İncil yazmalarında “Ana ve Baba” olarak bahsedilen Tanrı bile daha sonraları erkek olarak anılmıştır.
Cebrail’in yanında bulundurduğu bakır renkli bir borazanı vardır ve baş çevresinde aynı renkte bir halesi vardır. Cebrail ve onun melekler grubu, yaşantıları iletişime dayanan öğretmenler, yazarlar,aktörler, hatipler vb. kimselere yardımcı olurlar.

Fikirlerinizi ve intibalarınızı başkalarına da aktarmak konusunda veya mesleğinizde karşılaştığınız problemler varsa Cebrail’e başvurun. Mesleğinizde ücret veya mevki yükselmesi arzu ettiğinizde kesinlikle Cebrail’den sizinle birlikte olmasını isteyin. Cebrail’i içinizden şunları söyleyerek davet edin:
“Sevgili Cebrail; lütfen içimdeki doğruların en mükemmel yaratıcı bir ifade bulmalarına yardımcı ol.Teşekkür ederim.” Başmelek Cebrail ayrıca hamilelik ve doğumda da yardımcı olur. Hamile kalmak ve bunu sürdürebilmek için, yani düşük tehditini ortadan aldırabilmek için Cebrail’in yardımını isteyin.
Hayatınızın çıkmaza girdiği herhangi bir noktasında da Cebrail’den yardım dileyin. O sizin duraklamaya giren ilişki ve işinize “Yeni bir hayat nefesi” verecektir.

Sizin yeniden topraklanıp, ilerlemenize yol açacak yaratıcı fikirler ve fırsatlar oluşturmanız için size yardımcı olmasını isteyin.

O size rehberlik sunar ve insanların hayatta veya ilahi görevlerinde bir sonraki adımı atmalarına yardımcı olur. Kendisinden yardım istendiğinde hayatınıza neşe, zerafet, açıklık ve düzen getirir. Size sempati, anlayış ve cömertlik yolunu açar. Diğer bütün başmelekler gibi negatif his ve düşüncelerin arınmasına yardımcı olur. Size hayatınızın amacını bulmanıza yardımcı olabileceği gibi, heyecan duyacağınız pek fazla bir şeyiniz olmadığı dönemlerde size ilham ve kutsal bir iç kuvvet sunar.

İletişiminizi, yaratıcı ifadelerinizi geliştirmek ve neşeye boğulmak için Cebrail’le çalışın.

Cebrail iyi haber ve bilgi veren bir haberci gibi çalışır. İleride vuku bulacak olaylar, ufuktaki değişiklikler ve gelecek fırsatlar hakkında haberler verir. Pek çok kimse rüyalar ve kehanetlerin Cebrail’in kontrolünde olduğuna inanır. Çözemediğiniz rüyalarınız için Cebrail’den yardım isteyin.
Kendisi özellikle sezgilerinizi arttırmada size yardımcı olabileceği gibi, sizin günlük dış dünyanızda etkili iletişim desteği de sağlayabilir. Fiziki yeteneklerinizi yükseltmek için Cebrail’le çalışın.




WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.