![]() |
yazılı meditasyonları nasıl aklımızda tutup imgeleyeceğiz Arkadaşlar ben bir şey soracağım sesli mediasyonları yaparken gözlerimizi kapatıp dinleyip imgeleyebiliyoruz ama mesela sevgili shamanic senin yazdığın meditasyonları kopyaladım okuyorum ancak gözlerimi kapatıp yapayım dediğimde ayrıntılar aklıma gelmiyor gözlerimi açıp yeniden okumam gerekiyor bu seferde konsantrasyonum dağılıyor .bu yazılı meditasyonları nasıl imgeleyeceğiz bir yöntemi var mı? |
Cevap: yazılı meditasyonları nasıl aklımızda tutup imgeleyeceğiz Merhaba armoni111, Bunun en kolay yolu, meditasyonu kendimiz seslendirmek...Kendi sesinden olumlamaları ve meditasyonları duyması, insanı daha fazla etkiliyormuş, bir yerde bu şekilde birşey okumuştum...Ben bazı olumlamaları seslendirdim, kendi sesimden dinliyorum, gerçekten faydası oluyor, tavsiye ederim... Sevgiler... |
Cevap: yazılı meditasyonları nasıl aklımızda tutup imgeleyeceğiz Alıntı:
|
Cevap: yazılı meditasyonları nasıl aklımızda tutup imgeleyeceğiz Bilgisayarında ses kaydedici mevcut( windows movie maker). Mikrofonunda varsa seslendirmeye başlayabilirsin ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:36 PM. |