![]() |
Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen! Affetmenin canlı bir performans ile,sanki bir film şeridi gibi hissederek yaşamanın yazıya dökülmüş en güzel şekli.. Satırları okurken de ilginçtir,Enes'i (spestnaz) aklımdan geçirdim:) Bu yazıyı okumuştur umarım diye,baktım teşekkürü var altta..Kazanan olması da ayrıca sevindirici.. Anne ve babamızı, etrafımızdaki herkesi mutlaka hayatımızı olgunlaştıran bir yönü olduğunu düşünürsek,affetmek daha da kolaylaşabilir..Kimimiz için zor belki ama imkansız değil.. Yüreğimde hafiflikle,gözümde yaşla bitirdim ben de bu yazıyı..Birşeyi düşünmeden de edemedim..Affettiğim ya da affettiğimi sandığım bazı kişileri uzun bir süredir görmüyorum..Karşılaşıldığında ne hissedeceğimi merak ediyorum açıkçası.. Geçmişe yönelik herşeyi affetsek de aslında bu yazı,geleceğe dair yaşanacakları da affetmeyi öğütlüyor..Yani affetme çalışmaları yaşantımız sürdükçe devam ediyor.. Belgin'ciğim çok hoş bir çalışma.. Bizimle burada paylaştığın için ,emeğin için teşekkürler.. |
Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen! Mesajı yazdıktan sonra facebook profilimde de paylaşmıştım :) Faydalanan olacaktır mutlaka diye. Bugün mesaj kutumda bir mesaj gördüm sevincliKendisini tanımıyorum ve o da beni tanımıyor. Ama bir yüreğe daha dokunmuşuz. 'arkadaşların profillerinden ve grupların profillerinde dolanırken sana rastladım ve senin profilinde açık olduğu için göz gezdirme isteği duydum bu galiba KADER sebepse kaç zamandır çok anlamsız düşünceler içindeydim ve senin paylaştığın bir yazı benim Göğsümde hafiflik Gözlerim ıslak Dudaklarımın köşesi yukarıya Herkesi kucaklamak istiyorum Kalbimde bir aydınlık varsa Ve Galiba BEN kazandım çok teşekkür ederim sizi tanımıyorum ama İYİKİ VARSINIZ MUTLU YARINLAR:) ' demiş. Bu arada yazıyı da güncellemiş oldum. girlhaha |
Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen! ben kazanmak yada kaybetmekten ne zaman vazgeçtiğimi hatırlamıyorum.herkesi affediyorum kendim hariç..çok zügünüm be nkaybettim gözlerimdeki yaşlarla.. |
Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen! vuuuuu!! muhteşem , harika başka ne diyeyim bilmemki ? Anneyle yapılan dialogda gözyaşlarımı tutamadım ve ruhuna bir Fatiha yollıyarak ondan özür diledim !!! Benim gibi imajinasyonda güçlük çekenler için harika bir çalışma olmuş tebrikler teşekkürler yüreğinize sağlık emeğinize sağlık sizi kucaklıyorum ve birazdan kendime yapacağım kahveyi iki fincan pişiriceğim biri de sizin için ve karşılıklı yudumlayacağız muccccccccck ASUDE GECE |
Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen! ben kaybetme tabirini yanlış anlıyorum sanırım. her okuyuşumda birşeyler kazanıyorum ama kaybeden tabirindeki ağırlıktan kurtulamıyorum..eksik olan birşey var ama nee? |
Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen! belgincim yüreğine sağlık harika bir paylaşım.. iyiki varsın iyiki bizimlesin iyiki buradayız... sevgi ve ışıkla... |
Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen! Okudum, okudum,okudum.... okudukça derin nefesler almaya ve dirilmeye başladım. Ruhum ve kalbim huzura kavuştu adeta.. ohhhhhhh...çok iyi geldi... çooooookk teşekkürler canım ....2588925889 |
Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen! belki başlarda kaybedenlerdimbad45 bende ama sonra okudum ve okudum bi şeyleri fark ettim, her şey gözümde canlandı orman annem-babam ve sonuna gelince birde baktımki bende kazananlardanım ..k8908 bende bir şövalyeyim şimdi =)956k |
Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen! Gerçekten çok güzel ve insanın içine işleyen bir paylaşım olmuş. Çok Teşekkürler. Emeğin için çok teşekkür ederim. Keşke bunun sesli hali de olsa bence muhteşem olurdu.Dilerim en kısa zamanda hazırlayan çıkar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 PM. |