Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   Ruhsal Temizlik Meditasyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/4581-ruhsal-temizlik-meditasyonu.html)

cicek1973 19-02-2008 12:06 AM

Ruhsal Temizlik Meditasyonu
 
Ruhsal Temizlik Meditasyonu

Kendinizi çocukluğunuzdan bugüne kadar değersiz hissettiğiniz anların listesini yapıp, tek tek kabul edip sevgiye dönüştürebilirsiniz.O ana gidin ve tekrar yaşayın. Oradaki size “Yaşadığım her şey yaşanması gerektiği için yaşandı. Tüm evrenin ve benim ruhsal gelişimim için yaşandı. Allah benim aracılığımla bunu deneyimlemek istedi. Bu bir oyundu ve ben oyundan çıkıyorum. Burada yaşadığım her şeyi tam olduğu haliyle kabul ediyorum” dedirtin. Kendinizi pembeye boyayın. Pembe kıyafetler giydirin. O sahnedeki insanlara affetme yapın. Onlara bu rolü siz verdiniz. Onların varlığına şükredin. Kalbinizden onlara da pembe ışıklar yollayın, üzerlerine pembe yağmurlar yağdırın.Tüm sahneyi sevgiye dönüştürün. Hiçbir negatif duygu kalmadığından emin olduğunuzda sahneyi evrene gönderin. Ve diğer sahnelere geçin. Göreceksiniz, kabul etmeniz gereken tüm anlar, gözünüzün önüne son sürat birikecekler.

Başarısız, dışlanmış, yetersiz, parasız, çaresiz, aldatılmış, yokmuş gibi hissetmiş, güvensiz, güçsüz, istenmemiş, beğenilmemiş, onaylanmamış, yalnız, acı çekerken, suçlanmış, taciz edilmiş, yokluk içinde, yanlış anlaşılmış, hasta, incitilmiş, aciz, inancını yitirmiş, esir gibi hissetmiş, ölüm korkusu hissettiğiniz anlarınızı da listeleyin. Aynı şekilde çalışın.


heaven28 19-06-2013 11:02 AM

Cevap: Ruhsal Temizlik Meditasyonu
 
güzel bir meditasyon fakat ALLAH deneyimlemek istedi yanlış bir cümle saygılar


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.