![]() |
KARMANIN MELEKLERİ İLE ÇALIŞMA KARMANIN MELEKLERİ İLE ÇALIŞMA Bu çalışma için sessiz ,sakin bir şekilde oturun veya uzanın.Birkaç derin nefes alarak gevşeyip,rahatlayın.Karmik iyileştirme için Karmanın Meleklerini davet edin ve bekleyin...Yakınınızdaki enerjiden ,onların geldiğini anlayabilirsiniz. "İsim ve soyadınızı belirtin " İyileştirmek istediğiniz konuyu belirleyin.Örneğin"falanca hastalığımıın iyileştirilmesi."..veya"zorlu yasam kosullarımın iyileştirilmesi",veya "iş hayatımda ki sürekli başarısızlığın iyileştirilmesi" .. Bu iyileşmenin, tüm seviyeler ve tüm bedenler, bu yaşamımda dahil olmak üzere, tüm yaşam süreleri için geçerli olmasını, tüm (durum ya da ilişkiden kaynaklanan) hasarın iyileştirilmesini, ve bu iyileşmenin ŞU ANDA şimdiki zaman gelmesini isteyin?” Örnek: Hastalıkları ya da fiziksel durumları iyileştirmek için Her çeşit çatışmalı ilişkiyi iyileştirmek için Olumsuz kişilik, huy ve alışkanlıklar için Olumsuz yaşam durumları için Fobiler için |
Ynt: KARMANIN MELEKLERİ İLE ÇALIŞMA COK TESEKKÜR kiss3 |
Cevap: KARMANIN MELEKLERİ İLE ÇALIŞMA deneyen varmı bu uygulamayı acaba? |
Cevap: KARMANIN MELEKLERİ İLE ÇALIŞMA bu melekleri davet etmenin bir yolu varmi, bu melekler nasil cagirilir?? |
Cevap: KARMANIN MELEKLERİ İLE ÇALIŞMA Bende cevap bekliyorum ama ilgilenen olmamış sanırım :( |
Cevap: KARMANIN MELEKLERİ İLE ÇALIŞMA bilmiyordum böyle birşey olduğunu farkında olmada bir konuda düşünmek için kendime gelmek için yatağa uzanır olumsuz birşeyi olumluya çevirerek düşünür.rahatlamış ve hafiflemiş olarak kalkardım..paylaşım için teşekkürler. |
Cevap: KARMANIN MELEKLERİ İLE ÇALIŞMA Alıntı:
Karmanın meleklerini davet ediyorum diye mi söyleyeceğiz, nasıl çağırıcaz acaba melekleri ? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:55 AM. |