Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

Çakra Egzersizleriyle Hastalıklardan Kurtulun!..

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Çakra Egzersizleriyle Hastalıklardan Kurtulun!.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çakralarınızı harekete geçirerek pek çok rahatsızlıktan uzak sağlıklı bir şekilde yaşayabilirsiniz.Kendinizi yorgun ve halsiz hissediyorsunuz. Tabii bu durumda spor salonuna gitmeniz bile düşünülemez. O zaman rahatlayın, çakra çalışmasıyla bu türden rahatsızlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Çakra nedir? Sanskritçe karşılığı 'çark, daire, tekerlek ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

Çakra Egzersizleriyle Hastalıklardan Kurtulun!..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-01-2008, 03:29 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Çakra Egzersizleriyle Hastalıklardan Kurtulun!..

Çakralarınızı harekete geçirerek pek çok rahatsızlıktan uzak sağlıklı bir şekilde yaşayabilirsiniz.Kendinizi yorgun ve halsiz hissediyorsunuz. Tabii bu durumda spor salonuna gitmeniz bile düşünülemez. O zaman rahatlayın, çakra çalışmasıyla bu türden rahatsızlıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

Çakra nedir?
Sanskritçe karşılığı 'çark, daire, tekerlek ve hareket" olan çakralar, farkına vardığımız veya varamadığımız, varlığımızda mevcut psişik enerji merkezleridir. Hem yoga, hem de refleksoloji sistemlerinde binlerce yıldır kullanılmaktadırlar.

Sağlıksız bir yaşam tarzı, çakralarımızda tıkanıklıklara sebep olur. Bunun sonucunda da yukarıda belirtilen türde rahatsızlıklar meydana gelebilir. Çakralar vücudunuzun 7 farklı noktasında bulunan enerji merkezleridir. 21 farklı enerji kanalının kesişme noktalarında bulunurlar ve genellikle vücudun belli bazı bölgelerinde bulunan ve daha küçük enerji noktaları olan akupunktur noktalarıyla karşılaştırılırlar.

Bu 7 çakra, omurganın başlama noktasında, göbeğin altında ve üstünde, göğüs bölgesinin merkezinde, boynun başlama noktasında, kaşlarımızın arasında ve ayrıca da alnımızın üzerinde bulunur.

Her çakra, turuncudan yeşile kadar değişen belli bir renkle gösterilir ve titreşimli bir frekans şeklinde kendi enerjisini yaydığına inanılır.

Çakra dengesi nasıl sağlanır?

Nefes alma ve hayalinde canlandırma, ya da refleksoloji ve yoga duruşları gibi çeşitli yöntemlerle, 7 çakramıza giden enerji uyarılır. Terapistlere bakılacak olursa, vücudumuzu titreşimli enerjiyle beslemek, hastalıkları önlemeye yardımcı olur. Bunun nedeni çakralarımızın vücudumuzdaki endokrin (vücudun hormonları kontrol eden kısmı) ve sinir sistemleriyle bağlantılı olmasıdır. Yani eğer çakralarımızın dengesini koruyabilirsek, sağlıklı olabiliriz.

Stres, migren ve kas gerginliklerini çakra egzersizleriyle iyileştirebilirsiniz
Stres, migren ve kaslarınızdaki gerginlikten mi şikayetçisiniz? Vücudunuzdaki yedi enerji noktasını dengeleyerek bu sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Çakralarınızı harekete geçirebilmek için, size birkaç basit canlandırma egzersizi göstereceğiz.

Stres, sindirim ve denge
Hangi çakra? Muladhara (kök) çakra; kan, omurga, sinir sistemi, bacaklar ve kemikleri etkiler.
Nerede bulunur? Kırmızı renkle temsil edilen bu çakra, anüs ve cinsel organlar arasında yer alır.
Kök çakranızı hayalde canlandırma yoluyla hareket geçirmek: Oturun ve vücudunuzu gevşetin, zihninizi boşaltın. Şimdi anüs ve cinsel orrganlarınızın arasına, yani omurganızın başladığı, kök çakranın bulunduğu noktaya odaklanın. Bu çakrayı bir kırmızı ışık halesi olarak gözünüzün önüne getirin. Ayaklarınıza konsantre olarak, kırmızı bir ışıkta ayak tabanlarınız, bacaklarınız ve kök çakranızı kullanarak soluduğunuzu hayal edin.

Mesane problemleri ve migren
Hangi çakra? Swadhistana çakrası, cinsel organlarınızı, meme bezi, deri, böbrek ve böbreküstü bezlerini etkiler.
Nerede bulunur? Turuncuyla temsil edilen bu çakra, erkeklerde penis ve kadınlarda klitorisin iki parmak üzeridir.
Swadhistana çakrasını hayalde canlandırma yoluyla hareket geçirmek: Bu egzersize, yavaşça nefes alıp vererek başlayın. Her nefes 5 sayıdan oluşmalıdır, yani nefes alıp verirken içinizden 5'e kadar sayın, nefesiniz 5'e ulaşmadan önce bitmemelidir. Bunu 8-10 kez tekrarlayın. Şimdi kalça kemiğinizle göbeğiniz arasında kalan çakranıza konsantre olun.
Nefes verirken, ışığın her iki ayağınız üzerinde de baş parmanlarınızdan çakra noktalarına geçtiğini gözünüzün önüne getirmeye çalışın. Sol ayağın üzerinde tekrarlamadan önce 5-10 dakika kadar uygulamaya devam edin.

Kaslardaki gerginlik, sindirim bozuklukları ve karaciğer problemleri
Hangi çakra? Manipura (solar pleksus) çakrası, cilt, sindirim organları, mide, pankreas, karaciğer ve endokrin bezleri üzerinde etkilidir.
Nerede bulunur? Sarı renkle temsil edilen bu çakra, göbek bölgesinde, göbek deliğinin hemen üzerinde yer alır.
Manipura çakrasını hayalde canlandırma yoluyla hareket geçirmek: Bu çakra üzerine yoğunlaşın ve altın ışıklar saçan bir topun bu çakrayı doldurduğunu ve tüm vücudunuza enerji saçtığını hayal edin. Bu egzersize 5-10 dakika kadar devam edin.

Yüksek tansiyon ve astım
Hangi çakra? Anahata (kalp) çakrası, akciğerleri, solunum sistemini, kalbi ve dolaşım sistemini etkiler. Ayrıca bağışıklık sistemi ile lenf bezlerini de kontrol eder.
Nerede bulunur? Yeşil renkle temsil edilen bu çakra, göğüs kafesinin ortasında yer alır.
Kalp çakranızı hayalde canlandırma yoluyla harekete geçirmek: Yeni yeni yeşeren yaprakların kokusunu hayal edin ve bu zengin yeşil kokuyu içinize çekin. Nefes verirken, bu koku ve rengin kalp çakranızı beslediğini düşünün. Kalp çakranızın tamamen temizlendiğini hissedene dek bu canlandırmaya devam edin.

Kilo problemleri, boyun ağrısı, acıyan boğaz ve tiroid bozuklukları
Hangi çakra? Vishudda (boğaz) çakrası, omuzları, boğazı, gırtlağı ve tiroid bezini etkiler.
Nerede bulunur? Mavi renkle temsil edilen bu çakra, yaklaşık olarak adem elması denen bölgenin ortasındadır.
Boğaz çakranızı hayalde canlandırma yoluyla harekete geçirmek: Mavi bir çiçek hayal edin ve bu çiçeklerden birini alıp boğaz çakranızın üzerine koyduğunuzu gözünüzün önüne getirin ve taç yapraklarında bulunan mavi rengi emdiğinizi düşünün. 5-10 dakika boyunca bu egzersize devam edin.

Göz problemleri, uykusuzluk, hormonal dengesizlikler ve saman nezlesiHangi çakra? Ajna (alın) çakrası, beyin, gözler, kulaklar, burun, sinir sistemi ve hipofiz bezlerini etkiler.
Nerede bulunur? Çivit mavisiyle temsil edilen ve üçüncü göz olarak da bilinen bu çakra, iki kaşın arasında alnın ortasındadır.
Alın çakranızı hayalde canlandırma yoluyla harekete geçirmek: Dikkatinizi alın çakrası üzerinde yoğunlaştırın. Nefes alırken, bu çakranın tam merkezini oturabileceğiniz kadar genişlediğini hayal edin. Çivit mavisi bir ışık hüzmesinin alın çakranıza doğru aktığını gözünüzün önüne getirin.

Migren, hormonal problemler ve psikolojik bozukluklar
Hangi çakra? Sahashrara (taç) çakrası, beyin, gözler, kulaklar, burun, sinir sistemi ve hipofiz bezlerini etkiler.
Nerede bulunur? Eflatunla temsil edilen bu çakra, başın tepe noktasının üç parmak üstüdür.
Alın çakranızı hayalde canlandırma yoluyla harekete geçirmek: Bu çakrayı uyandırmanın kolay bir yolu, başınızın içine mor bir ışığın girdiğini gözünüzde canlandırmak ve bunun vücudunuzun her hücresine aktığını hayal etmektir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2008, 01:10 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 210
Tesekkür: 1
75 Mesajinıza toplam 184 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mirza_ben87 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Çakra Egzersizleriyle Hastalıklardan Kurtulun!..

çok ilgimi çekkti bunlarr denenip onaylanmış şeylerrmii. internetten öğrenndiğimiz kadarıyla bizde yapabilirmiyizz??*
__________________
Bildiğim birşey varsa oda hiçdirşey bilmediğimdir...
mirza_ben87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-04-2008, 11:02 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 192
Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Çakra Egzersizleriyle Hastalıklardan Kurtulun!..

geçen yaz bir ara denemiştim gerçekten konsantre olur ve düzenli şekilde uygularsanız sonuç veriyor ama aynı zamanda ilaçlarınızı düzgün almanız da gerek en güzeli tüm çakralarınız çalıştırmak ortakolon egzersizi bunun için oldukça keyifli ve uygun
__________________
tatlıcadı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2016, 02:43 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çakra Egzersizleriyle Hastalıklardan Kurtulun!..

Allah razı olsun
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Çakra Egzersizleriyle Hastalıklardan Kurtulun!..

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Çakra Egzersizleriyle Hastalıklardan Kurtulun!.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çakralarınızı harekete geçirerek pek çok rahatsızlıktan uzak sağlıklı bir şekilde yaşayabilirsiniz.Kendinizi yorgun ve halsiz hissediyorsunuz. Tabii bu durumda spor salonuna gitmeniz bile düşünülemez. O zaman rahatlayın, çakra çalışmasıyla bu türden rahatsızlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Çakra nedir? Sanskritçe karşılığı 'çark, daire, tekerlek ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.