Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Makyaj (http://www.hayatimdegisti.com/forum/makyaj/)
-   -   profesyonel kalıcı makyaj... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/makyaj/9954-profesyonel-kalici-makyaj.html)

suzzy 17-06-2008 01:16 PM

profesyonel kalıcı makyaj...
 
PROFESYONEL KALICI MAKYAJ

http://www.losttattoo.net/kalicimaky...cimakyaj14.jpghttp://www.losttattoo.net/kalicimaky...cimakyaj12.jpghttp://www.losttattoo.net/kalicimaky...cimakyaj13.jpg

Ben kalıcı makyajın her kadının bir hakkı olduğunu düşünüyorum Sanat dallarından biri olarak kabul edilen kalıcı makyaj ülkemizde sıkça kullanılmaktadır. Bizim asıl işimiz olan kalıcı makyajı sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Kalıcı makyaj üzerine tam bir profesyonel ve uzman olduğumu çok rahatlıkla söyleye bilirim.

Eye liner Düzeltme:
Düşük çizgi, ekspresyon yaratmak, dolgunluk vermek
Belirginleştirme: Az kirpik olanlarda dolgunluk görüntüsü vermek, göz etrafında sürmeli görüntüsü yaratmak.

Kaş Düzeltme:
Kaş eksikliği (alopsi), boşluk lekeleri, yara izi, bozuk şekil, istenilmeyen şekil, asimetrik kaşlar
Belirginleştirme: Pigment ile doğal kıl görüntüsü vermek

Dudak Düzeltme:
Asimetrik dudaklar, eksik belirsiz veya çatlak dudak çizgisi
Belirginleştirme: Dudak içi bölgesinin rengini koyulaştırmak, parlaklık vermek, daha dolgun ifade yaratmak, çok dolgun dudaklara küçük görünüm kazandırmak. Kaza sonucu veya irsi hastalık neticesi ( yarık dudak) şeklini kaybetmiş dudaklara şekil vermek ve daha doğal görünüm sağlamak. Çok ince, gözükmeyen üst dudakları belirginleştirmek, yaşlanmadan veya sigara içmekten dudak etrafında oluşan kırışıklıkları gizlemektir.



Kalıcı makyajın ciltte kalış süresi kişiye bağlıdır. UVB ışınları kalıcı makyajın ömrünü azaltır. Güneşe ve solaryuma maruz kalınmadığında bu süre 3 ile 5 yıl arasında değişebilir. Kalıcı makyaj uygulaması yapılan cihazın profesyonel olması çok önemlidir. Cihazın teknik özellikleri yapılan kontörün sonucunu ve dayanıklılığını büyük ölçüde etkiler.

Kalıcı makyaj nemli bir rahatsızlığı olmayan her kişiye uygulanabilir. Şeker hastalarına, HIV virüsü taşıyanlara ve hemofili hastalarına uygulanması kesinlikle sakıncalıdır ( LOST TATTOO PIERCING ).

KALICI MAKYAJ NASIL SİLİNİR?
Kalıcı makyaj nasıl silinir ve düzeltilir?
1. Silinmesi istenen alanı dikkatle belirleyin. Çok gerekli olmadığı sürece bütün kaşı gidermeyin. Rahatsızlık hissi ve iyileşme süresini minimumda tutmak amacıyla çalışılacak alanında minimumda tutulması gerektiğini unutmayın.
2. Kaş bölgesini temizleyin ve kurulayın, arkasından tropikal anestezik uygulayın.
3. Rejuvi Tattoo Remover’ı kullanmadan önce dikkatlice çalkalayın. Gerekirse içindeki metal karıştırıcı yardımıyla ürünü iyice karıştırın. Eğer üründe kuruma gözlenirse birkaç damla steril su ilave edip kıvamı ayarlayabilirsiniz.
4. Bir kalıcı makyaj cihazı yardımıyla boyayı arındıracağınız alanı açın – iğneyi sık sık ürüne batırın. İşlem bu şekliyle kalıcı makyaj basamağına benzemektedir.
5. 1–2 dakika bekleyip pamuk ile silin. Sildiğiniz pamukta pigmentin dışarı çıktığını göreceksiniz.
6. Bütün kalıcı makyaj boyası çıkana kadar veya pamuğunuza renk gelmeyene kadar 2 ve 3 numaralı basamakları tekrarlayınız. Bu genellikle 5 tekrar gerektirebilir.
7. Uygulama yapılmış bölgeyi nemli bir pamukla silin ve bitiş işlemi olarak ince bir kat Rejuvi Tattoo Remover’ ı çalışılmış bölgenin üzerinde bırakın.

KALICI MAKYAJ VÜCUDA ZARARLIMIDIR?
Gerekli özen gösterildiği ve temizlik şartları yerine getirildiği sürece güvenli bir yöntemdir. Tek kullanımlık steril iğne ve diğer ekipmanın steril olması ve hijyen kuralları içerisinde kullanılması gerekir. Her seansta yeni cerrahi eldivenleri kullanılmalıdır. Uygulamanın yapıldığı oda özellikle temiz ve steril olmalıdır.
Kişinin bu yönteme alerjik olup olmadığını anlamak için öncesinde bir test uygulanmalıdır ( Lost Tattoo Piercing ).





WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.