Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Makyaj (http://www.hayatimdegisti.com/forum/makyaj/)
-   -   yaz makyajı tredleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/makyaj/9692-yaz-makyaji-tredleri.html)

EbRu... 10-06-2008 01:27 AM

yaz makyajı tredleri
 



Yaz sezonu için makyaj uzmanları iki farklı makyaj tarzı öneriyor. İlki çok doğal, hiç yokmuş gibi görünen makyajlar. Doğal, bronz tonlarda bir fondöten, hafif bir allık ve renksiz bir parlatıcı.. Bu tarzı daha çok gündüzleri tercih edebilirsiniz. Bronz ten ve altın ışıltıların kullanımının, özellikle yanak bölgelerinde ve göz makyajlarında ağırlık kazanacağa benziyor. Bu sezon altın ve tonlarında ışıltılar moda. Diğer tüm renkler mat olacak. Daha belirgin altın pırıltılı ve gölgeli göz makyajını gece çıkarken de hatalıkla uygulayabilirsiniz.

Renkli makyaj

İkinci tarzda ise, renkler öne çıkıyor. Göz makyajlarında bu yaz mavi ve yeşil gibi ana renkler ve tonalrı kullanılacak. Bu renklerde parlaklar yerine mat olanları tercih edilecek. Gökkuşağının tüm renklerinin kullanılabileceği göz makyajlarının daha çok gece çıkarken tercih edilmesi öneriliyor. Bu tarz ana renkler gölgelendirme yaparak kullanılırsa daha etkili bakışlar elde edilebilir. Canlı renklerin kullanıldığı göz makyajlarında dudakların mat olması şart. Dudaklar için şeftali, pembe gibi renklerin uçuk ve mat tonları öneriliyor.


Mor, pembe ve turuncu tonlarında göz makyajı yapın. En açık rengi kas kemiğinin altına uygulayın. Daha sonra bir ton koyu farı göz kapağının üzerine, en parlak rengi ise kirpiklerinizin başladığı noktaya sürün.

Tırnaklarda pembe renk ve kısaltılmış uçlar moda..

Doğal ve tropik renklerde rujları tercih edebilirsiniz. Rujunuzun üzerine uygulayacağınız renksiz bir parlatıcı ile dudaklarınızın daha dolgun ve seksi görünmesini sağlayabilirsiniz.

Doğal ve ışıltılı bir cilt için cildinize ilk önce simli bir pudra uygulayın. Daha sonra az miktardaki vazelini avucunuzda ısıtıp elmacık kemiklerinize ve göz kapaklarınıza sürün.

Bakışlarınızı iyice çarpıcı bir hale getirebilmek için kirpiklerinizin üzerine çarpıcı renkli bie eyeliner uygulayın.

Uzun zamandur süren dolgun kirpik modası yerini uzunve kıvrık kirpiklere bıraktı.

Yeni sezonun kırmızı rengi yumuşak ve yarı mat tonlardan oluşuyor.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.