![]() |
Olasılıklar DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ, * SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİZ, * SÖYLEDİĞİNİZİ SANDIĞINIZ, * SÖYLEDİĞİNİZ, * KARŞINIZDAKİNİN DUYMAK İSTEDİĞİ, * DUYDUĞU, * ANLAMAK İSTEDİĞİ, * ANLADIĞI... ARASINDA FARKLAR VARDIR DOLAYISIYLA İNSANLARIN BİRBİRİNİ YANLIŞ ANLAMASI İÇİN EN AZ 9 İHTİMAL VAR. SYLVIANE HERPIN İSTEMEK neyi İSTEMEK neden İSTEMEK veya neyi İSTEMELİYİM neyi İSTEMEMELİYİM insan soru soruyor soru sormak bence çok zor iş ama gerçekten sormak sorunun içimizde sorun olması belki de sadece zihinden geçen soru değeri ne kadar taşıyor soru bizi sarsmıyorsa sallamıyorsa yerimizden ne kadar cevap bulabilir DOĞAL her şey doğal seyretmeli “yürüyerek gidilir yaşamağa” koşarsak tabiatını bozmuş oluruz sürekli telaş anlamsız zaten anlamı olmayan bir boyut insan için GAYRET VE SONUÇ şimdi burda önemli olan nasıl baktığımız mantığa sonuç önemli değildir ama sonuçtan başlarsak eyleme: o zaman eylem bizi emri altına alır ve bizi aşırı yıpratır sonuçta bizi burda sıkıştıran sonuçtur veya sonuçcu mantıktır ama gayreti küçümsememek lazım ama gayrette her şey demek değil gayretimizi de kutsamamak gerekiyor İSLAM/İNSAN denklemdir insani/islami bir şey insani ise islami dir islami ise insanı dir çünkü din fıtrattır BARIŞ önemli olan barışık yaşamak veya barış yapmak kendimizle ve karşılaştığımız herşeyle barıştır islamın ve hayatın özü GEÇMİŞ BENİ GEÇME geçmişin beni geçmesine izin vermem bundan dolayı geçmiş beni hüzünlendirmez çoğu zaman geçmiş beni geçmemeli ben şimdiyim NÖTR aslında nötr olmak imkansız olduğu gibi buna yaklaşmak da çok zor insanın kendini önyargılarından sıyırması kendi çarpık bozuk yoğunluklarından kurtarması gerçekten zor tarafsız olmak gibi bir durum da zaten yok zannımca dinsiz olmanın olmadığı gibi bir tarafta değilseniz öbür taraftasınızdır İNSAN insan böyle işte dimi bir iyi hissediyor kendini bir kötü tabiat bu devingen bir yapı var DESTEK aslında şöyle diyeyim insanlar beni onarıyor bir şekilde bulunduğum ortamlar içtiğim çaylar gezdiğim yerler yani her şeyin buna katkısı var doğal sürec beni onore ediyor zaten tabiatımızda devingen yapısıyla bize bu desteği sağlıyor sürekli aynı hal üzre olamıyoruz değişiyoruz sürekli işte burda önemli olan sabretmek ve beklemek kendimizi karanlığa gömmemek lazım bunun bir diğer adı da insanın kendi kendi ile “oynaşmak” |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 AM. |