Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kutlama Partileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kutlama-partileri/)
-   -   roxie'nin de sigarayı bırakma partisi olsun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kutlama-partileri/424261-roxienin-de-sigarayi-birakma-partisi-olsun.html)

roxie 17-10-2009 11:07 PM

roxie'nin de sigarayı bırakma partisi olsun!
 
Erkek arkadaşım sigarayı bırakıyorum dediğinde ben de hiç düşünmeden " sana eziyet edemem karşında sigara içerek, ben de bırakıyorum" dedim.. Oysa yıllar yılı " herşeyi bırakırım sigarayı bırakamam" demiştim o kadar yerleştirmişim ki bunu bilinçaltıma, kendimi o kadar olumsuz telkin etmişim ki.. Son 15 günde sigara içmediğim günler içtiğim günlerden çok çok daha fazla. Bir kaç kere sigarayı elime aldım, fakat yaktıgım zaman tadından tiksindim ve erkek arkadaşıma karşı çok derin bir suçluluk hissettim.. Fakat şöyle bir durum ortaya çıktı, erkek arkadaşıma ne zaman sinirlensem beni ne zaman azıcık da olsa üzse canım sigara içmek istiyor.. ve başka hiçbir zaman istemiyorum sigarayı.. o kadar özdeşleştirmişim ki erkek arkadaşımın varlığıyla! Yıllardır zararlarını göz ardı edip neredeyse taparcasına içtiğim sigara şu günlerde benim için sadece ilişkimle alakalı bir şey oldu çıktı! Bunun böyle olması da çok büyük bir gelişme fakat artık ben de tamamen ve kesin olarak kurtulmak istiyorum bu meretten. Önce kendim için, sonra ilişkim için... Bütün sorunlarımı burada aştım sizinle beraber çok fazla yol kat ettim.. Bunu da birlikte halledelim ve 3 hafta sonra benim de partimi verelim istiyorumm çünkü sigara içmeye devam edersem her ne kadar azaltmış olursam olayım suçluluk duygusundan kurtulamayacağım kökten halletmek istiyorum artık bu meseleyi =)) şimdiden desteğiniz için çok çok teşekkürler! =):zpzp:

suzzy 18-10-2009 12:16 AM

Cevap: roxie'nin de sigarayı bırakma partisi olsun!
 
bu harika bir haber...blissyseni tebrik ediyorum roxicim....aramıza hoş geldin...bu kararında elimizden geldiğince desteğimizle yanındayız...

sevgiler...super

MuminOKAN 18-10-2009 12:24 AM

Cevap: roxie'nin de sigarayı bırakma partisi olsun!
 
Çok Güzel.
Dumansız Hava Sahası Genişliyor :)

paşa44 19-10-2009 12:14 AM

Cevap: roxie'nin de sigarayı bırakma partisi olsun!
 
17 yıl aralıksız hergün 3 paket içiyordum taki 2 hafta öncesine kadar arkadaşlarım inanamıyordu içtigim sigara sayısına.çevremden hiçkimse inanmazdı bırakacagıma vede bende istemiyordum bırakmayı seviyordum sigarayı halende seviyorum lanet olasıcayı ama birgün yeter ben bu kadar aciz olamam dedim ve en stresli günlerimden birini yaşıyordum sigaraya lanet olsun sana dedim ve attım.artık şunu biliyorumki benim gibi bir sigara manyagı bıraktıysa sizlerde bırakabilirsiniz arkadaşlar.Yapmanız gereken bir anlık öfkeyle sigaraya lanet okuyup agızdan atmaktır.vede canınız çektigi zaman küfredin sigaraya.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.