![]() |
Cevap: sevgi içtim,sevgi biçtim;sigarayı terkettim:) |
Cevap: sevgi içtim,sevgi biçtim;sigarayı terkettim:) Kardeşlik hayırlı uğurlu olsun yaw sende kurtarmışın paçayı darısı kurtarmak isteyen diğerlerinin başına dertyhappy6hpm1skan67blissy Partimi yaparım, madalyamı takarımy789 |
Cevap: sevgi içtim,sevgi biçtim;sigarayı terkettim:) yaşasın madalya kardeşliği blissy serkan-can harikasın kardeşciğim sapkal89 http://img379.imageshack.us/img379/9972/003c73hr.jpg ttli3 |
Cevap: sevgi içtim,sevgi biçtim;sigarayı terkettim:) Alıntı:
|
Cevap: sevgi içtim,sevgi biçtim;sigarayı terkettim:) Tebrikler..alk78alk78alk78 Kararınızın bir ömür boyu sağlık ve mutluluk getirmesi dileklerimle.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: sevgi içtim, sevgi biçtim; sigarayı terkettim :) Alıntı:
allah gaz verenlerimizi eksik etmesin, kardeşciğim y789 |
Cevap: sevgi içtim, sevgi biçtim; sigarayı terkettim :) Alıntı:
canıma can katıyor güzel sözleriniz, desteğiniz; teşekkür ederim... derin ve huzur veren nefesler almak, hiç tatmadığım duygular yaşatıyor bu günlerde bana 44a... nefes yaşammış, herkesin yaşamına sahip çıkmasını dilerim 12389 |
Cevap: sevgi içtim,sevgi biçtim;sigarayı terkettim:) Alıntı:
ee sigarayı bırakan herkesin kendi kokusu açığa çıkmaya başlar. mutlusun, kendini seviyorsun, bedenini sevgiyle kutsuyorsun tabi ki de güzel kokacaksın. Zaten bedenden çıkan kötü kokuların sebebi bedende enerji deviniminin sağlıklı gerçekleşmemesidir, sebep ise olumsuz duygular, düşünceler. Sendeki gelişimler harika! blissy Bir kez daha kutluyorum seni ;) smileydancepartysmileyguitar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:57 AM. |