![]() |
Tebrik ederim, guzel bir basari olmus..darisi basimiza diyelim:) |
Yeni bir hayat' cım çok teşekkür ederim, hepimiz mutlu sağlıklı ve huzurlu olalım canım sevincli Güzeller güzelim, uykucum, Shaman' ım bu kadar kışkırtılmaya karşı bile direndiğim için kendimle gurur duyuyorum zaten canım y789 Seni de bekleriz aramıza, uzakta kalma öyle yanaş yanaş :) kiss3 Evren' cim benim kahveciye gideriz, orada yasa uygulanıyordu. Hani bu yakında her yerde uygulanacak olan sigara yasağı :) Allah' ım kötü müyüm neyim ben? smil56 Kayrasu' cum, ablacım, canım teşekkür ederim. Darısı hepinizin başına. Yas_min' cim teşekkür ederim, sen yenisin di mi :) Hoşgeldin yanımıza canım. Mutlu paylaşımlar dilerim hazır buluşmuşken burada. Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim, insanlık için küçük ama kendim için büyük bir adım attım sevincli Hepiniz çok naziksiniz, incesiniz. Sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler hepimizin olsun. Kutlama partimiz burada son bulsun. Sizleri seviyorum, en kısa zamanda yanımıza bekliyorum :) actionsmile |
Canı gönülden tebrik ederim canım! Bu yaptığın gerçekten muhteşem! İçmeyenler ya da az içenler abarttığımı düşünebilirler ama günde 2 paketten bırakmak hiç de öyle kolay bir iş değil. Tekrar tekrar tebrikler! :) ♥ Ben de uğraşıyorum; bırakıp bırakıp haftasına başlıyorum. En son çare olarak telkinleri dinlemeye başladım ama daha çok mu içiyorum nedir, bilemiyorum :D Umarım en kısa sürede ben de başarabilirim. :) Sevgiler... |
aramıza hoşgeldin redflowers... |
smil56redflowers çok sevindim senin adına başarabilmeyi görmek güzeldir. ben kullnmıyorum senin bıraktığınada sevindim sigarasız bir dünya için el ele. |
Melinda' cım, Ebru-li' cim, Süperim çok teşekkür ederim (kafiyeyi de kurdum yine y789 ) Sağlıklı, huzurlu günler hepimizin olsun 956k |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada Slm Redlowers ,sigarayı bırakanlardan smileydanceolduğum için diyorum ki sigarasız hayat çok daha güzel,senin sevincini anlıyor ve paylaşıyorum tebrikler,hiçbirşeye bağımlı olmayacağımız ,yaşamımızdaki en iyi şeyin kendimizin olduğu,mutlu sağlıklı günler diliyorumalk78sapkal89 |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada Tebrikler25889bıraktığın sigara için bütün2588925889 alkışlar sana canmm benim henüz niyetim yokgirlhahaice1utananadamutananadam8977 |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada Onun tebrık edılıcek o kadar cok seyı varkı..Sıgara kolay olmustur emınımm.Tam basarı hıkayesı .Imrendım hayranım hep.Emınım cok daha buyuk seylerı basarıyor olcak her zaman.Bende tebrık ederım |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada Yani sevgili redflowers ayıp dimi burada seni tebrik etmeyen bir ben kalmışım. Arkadaşım canı gönülden kutlarım.Darısı başımaaaaa |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada millet aşık olunca sigaraya içkiye başlıyor sen tam tersini yapmışsın hehe :) 20 günü geçmiş artık paçayı yırttın sayılır belki biraz daha sıkıştırmaya devam eder ama sonra tamamen unutursun. daha önce tebrik etmedim heralde ettiysemde hatırlamıyorum tebrikler alk78 |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada Sevgili Gülpor, gulensmiley Hayatım Kadere İnatım benim ark5 Melina' cım utananadam (güzel sözlerin için çok teşekkür ederim tatlım.) Kahve arkadaşım, Vodoo' cum kahvesmiley Teoman' cım, somurturken beni kahkahalara boğan tek insan (insan mı dedim ben, melek melek) y789 Çok teşekkür ederim canlar ciğerler. 1.5 ay oldu. Çakmak sesi duyanlara inat ( ooo canım benim, kıyamam ben ona) hala dimdik ayaktayım, yıkılmadım yahu. Sevgiler. |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada vauvv 1.5 ay oldu demek.İstikrarlı durumunu yıldıramazlar ;) Sen zaten hiç başlamamıştın kiO0 Kocamaan destek benden de sana. |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada Teşekkür butonunun yanında bir de Tebrikler butonu olmalı sanırım :) Kutlarım çok imrendim.Adım adım yaklaşıyorum ben de,başaranlar da bu yönde bana olumlu örnek oluyor..Bunun için de ayrıca teşekkür ederim. |
Cevap: Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada Tebrikler... alk78 darısı diğerlerinin ve benim başıma... haydi hep beraber arkadaşımızı yüreklendirelim ve bu başarının devamını dileyelim... kop kop kop!!!sevinclis456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04 PM. |