![]() |
Carlos968 Sigara Bırakma Partisi 23 yıldır ictigim bu zehirden esimin sayesinde tanıstıgım telkinleri dinlemek suretiyle, 5 günde bıraktım. ve su an itibariyle 3 aydır sigara icmiyorum! heyyy! bu inanılmaz bisey biliyor musunuz?! cunku ben kendimi cok iyi tanıyorum (ya da tanıdıgımı sanıyormusum smiliyface) benim kadar sigarayı seven ve tutkunu olan az bulunurdu, ama simdi nefret ediyorum ve yanımda acık havada bile sigara icilmesine tahammül edemiyorum! Bu gercekten inanılmaz... Tesekkürler... gercekten tesekkürler.... alk78 |
Ynt: Sigarayı bıraktım!!! Gerçekten sevindim,bravo super |
Ynt: Sigarayı bıraktım!!! Çok tebrik ediyorum.Sigarayı bırakan üyelerimiz için parti yaptığımız bölüme konuyu taşiyorum. |
Ynt: Sigarayı bıraktım!!! Tebrikler Carlos.Harika bir adım yaşam için.(Darısı başıma.) |
Ynt: Sigarayı bıraktım!!! Sigarayı bırakmakla ne kadar doğru bir karar verdiğinizi gösteren bir video.. Darısı diğer tiryakilere... http://www.metacafe.com/watch/1159497/dont_smoke/ |
Ynt: Sigarayı bıraktım!!! Bu videoya 2008 yılının tüm korku oscarlarını veriyorum. sad456 Korku filminden bile kötü aslında.Söndürdüm. emb23 |
Ynt: Carlos968 Sigara Bırakma Partisi Alıntı:
|
Ynt: Carlos968 Sigara Bırakma Partisi Desteginiz ve mesajlarınız icin cok tesekkür ederim :) evet Cem, telkinleri asla bırakmıyorum, hala dinlemeye devam ve daha uzuun süre dinleyecegim. Ayrıca diger konulardaki telkinleri de dinliyorum bu arada. bendeki degisiklikler inanılmaz. derty Darısı diger arkadasların basına... |
Ynt: Carlos968 Sigara Bırakma Partisi Carlos968 bende bu sitede bıraktım yaklaşık 3 ay önce ... tebrikler... hismiley |
Ynt: Carlos968 Sigara Bırakma Partisi carlos 968 tebrik ederim alk78 başta annem olmak üzere darısı tüm tiryakilere tender45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:42 AM. |