![]() |
BEBEĞİMİZE UYGUN İSİM ARIYORUZ 04.10.2010 pazartesi günü saat:19.10 da doğan oğlumuz için uygun bir isim arıyoruz. burcu:terazi yükseleni:koç ben mikail ismini düşünüyorum ama hiçkimse hoş karşılamıyor nedense... SELAM VE SEVGİLER... yrl78 |
Cevap: BEBEĞİMİZE UYGUN İSİM ARIYORUZ onu görür görmez bu isim aklınızda canlandıysa sanırım meleğe benziyor :) |
Cevap: BEBEĞİMİZE UYGUN İSİM ARIYORUZ rüzgar da olabilir bence bir düşünün derim... :) Allah analı babalı büyütsün... |
Cevap: BEBEĞİMİZE UYGUN İSİM ARIYORUZ Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: BEBEĞİMİZE UYGUN İSİM ARIYORUZ Merhabalar, Ailenize katılan minik üyenizle birlikte her daim mutlulukla,huzurla,güvenle dolu bir hayat geçirmenizi diliyorum..Tebrikler..ttli3 http://img192.imageshack.us/img192/8562/bebeky.jpg |
Cevap: BEBEĞİMİZE UYGUN İSİM ARIYORUZ Alıntı:
çok teşekkür ediyorum..sevgiler... |
Cevap: BEBEĞİMİZE UYGUN İSİM ARIYORUZ şafak güzel bir isim |
Cevap: BEBEĞİMİZE UYGUN İSİM ARIYORUZ Bebeğin hala ismi yok mu yoksa ? |
Cevap: BEBEĞİMİZE UYGUN İSİM ARIYORUZ öğrendiğim kadarıyla noktalı işaretler biraz sıkıntılıymış biraz ona dikkat edebilirsin..facebooktaki grupta isimler yaz hangisi bebeğnine yakışırsa onu koy..ben onur ismini çok severimm.. Anmelden | Facebook |
Cevap: BEBEĞİMİZE UYGUN İSİM ARIYORUZ Küçük prensinize mutlu bir yaşam dilerim. İsim konusunda Özlem hanımla (shamanic) iletişime geçmenizi öneririm. Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 AM. |