Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/)
-   -   negatif enerjili insanlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/618858-negatif-enerjili-insanlar.html)

kuzusu 11-06-2011 02:32 PM

negatif enerjili insanlar

mesela sabah pozitif bi enerjiyle kalkıyorum ama negatif enerjili bi insan pozitif enerjimi almaya yetiyor bununla nasıl başa cıkabilirim

gülücan 11-06-2011 02:37 PM

Cevap: negatif enerjili insanlar

evet bu sinir bozucu bir durum..elinden geldiğince muhattap olma diyicem ama bazen mecburen sağında solunda görünebiliyolar.

kuzusu 11-06-2011 03:47 PM

aynen öyle ya muhattap olmıcam dediginde bile muhattap olmamanın sebebi insanın sinirini bozuyo

firidin 11-06-2011 08:29 PM

"yalnızca pozitif enerjilerin bana ulaşmasına izin veriyorum" gibi olumlamalar olabilir mesela...sevgiler:)

bluegirlx 11-06-2011 10:31 PM

insanların unuttuğu çok önemli birşey var. negatif enerji bulaşıcıdır evetttt..ya pozitif enerjiii..sen pozitif enerjinle neden negatif olanları değiştireceğine inanmıyorsun.. evet negatif bulaşabilir..ama senin o güzel pozitif enerjin yüksekse ışığını herkese herşeye ulaştıra bilirsin. ve en güzeli enerjinden hiçbirşey kaybetmezsin. .

(baktın karşındaki insan değişmemeye kararlı enerjini kimseyi değiştirmek için harcama onlar zamanı gelince seninle aynı frekansa kavuşurlar..)sevgiler..

umut73 09-07-2011 11:07 AM

verilen cevaplara bayıldım uygulamaya çalışacağım ben de

ruhsal 09-07-2011 05:16 PM

bir astrolog negatif enerjiye karşı, negatif olduğunu düşündüğün insanlarla göz göze gelmeden konuş. Birşey arıyormuş gibi sağa sola bak demişti. Bir de senin alın bölgene bakmasını engellemeye çalış. kafanı falan eğ demişti. işe yarıyor diye düşünüyorum. sevgiler...

maviinci 10-07-2011 11:41 AM

sağ elinizi göbeğinize koyun, derin derin nefes alın, böyle durumlarda aşırı rahatlık veriyor sevincli saygılar..

yelda_k 10-07-2011 10:56 PM

negatif enerjili insan sayısı malesef daha fazlaaa :(

sweeet 10-07-2011 11:16 PM

Sayısı fazla olsa da pozitifliğin gücü ve etkisi daha fazla onları olduğu gibi kabul edip biz kendi enerjimizi düşürmeden yola devam edelim...

Mesela bir konuda negatif düşünce sergileyen insanlardan etkilenmemek için şöyle derim: "Tamam, sen öyle düşünüyorsun ama bense bunun böyle olacağına inanıyorum."

Herkesten önce benim ruh halim ve düşündüklerim önemli.

Mümkün olduğunca (mümkünse her zaman ;) ) POZİTİF kalın...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM.