![]() |
negatif enerjili insanlar mesela sabah pozitif bi enerjiyle kalkıyorum ama negatif enerjili bi insan pozitif enerjimi almaya yetiyor bununla nasıl başa cıkabilirim |
Cevap: negatif enerjili insanlar evet bu sinir bozucu bir durum..elinden geldiğince muhattap olma diyicem ama bazen mecburen sağında solunda görünebiliyolar. |
Cevap: negatif enerjili insanlar aynen öyle ya muhattap olmıcam dediginde bile muhattap olmamanın sebebi insanın sinirini bozuyo |
Cevap: negatif enerjili insanlar "yalnızca pozitif enerjilerin bana ulaşmasına izin veriyorum" gibi olumlamalar olabilir mesela...sevgiler:) |
Cevap: negatif enerjili insanlar insanların unuttuğu çok önemli birşey var. negatif enerji bulaşıcıdır evetttt..ya pozitif enerjiii..sen pozitif enerjinle neden negatif olanları değiştireceğine inanmıyorsun.. evet negatif bulaşabilir..ama senin o güzel pozitif enerjin yüksekse ışığını herkese herşeye ulaştıra bilirsin. ve en güzeli enerjinden hiçbirşey kaybetmezsin. . (baktın karşındaki insan değişmemeye kararlı enerjini kimseyi değiştirmek için harcama onlar zamanı gelince seninle aynı frekansa kavuşurlar..)sevgiler.. |
Cevap: negatif enerjili insanlar verilen cevaplara bayıldım uygulamaya çalışacağım ben de |
Cevap: negatif enerjili insanlar bir astrolog negatif enerjiye karşı, negatif olduğunu düşündüğün insanlarla göz göze gelmeden konuş. Birşey arıyormuş gibi sağa sola bak demişti. Bir de senin alın bölgene bakmasını engellemeye çalış. kafanı falan eğ demişti. işe yarıyor diye düşünüyorum. sevgiler... |
Cevap: negatif enerjili insanlar sağ elinizi göbeğinize koyun, derin derin nefes alın, böyle durumlarda aşırı rahatlık veriyor sevincli saygılar.. |
Cevap: negatif enerjili insanlar negatif enerjili insan sayısı malesef daha fazlaaa :( |
Cevap: negatif enerjili insanlar Sayısı fazla olsa da pozitifliğin gücü ve etkisi daha fazla onları olduğu gibi kabul edip biz kendi enerjimizi düşürmeden yola devam edelim... Mesela bir konuda negatif düşünce sergileyen insanlardan etkilenmemek için şöyle derim: "Tamam, sen öyle düşünüyorsun ama bense bunun böyle olacağına inanıyorum." Herkesten önce benim ruh halim ve düşündüklerim önemli. Mümkün olduğunca (mümkünse her zaman ;) ) POZİTİF kalın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM. |