![]() |
MIŞ GİBİ YAPIN ;) Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Eklenti 590 " Miş gibi " oyununu oynayın ve "Bugün mutluyum" deyin. Mutluymuş gibi davranırsanız mutlu olmanızı sağlayacak ruhsal durumu davet eder ve bunun sonunda gerçekten mutlu olursunuz. Okuduğunuz gazeteyi düşünün. Olumsuz haberlere içiniz kararmıyor mu? Sabah ilk karşılaştığınız insanlara yönelik olarak kendinizle ilgili "olumlu haberler " yayınlayın! Unutmayın işyerinizde ve çevrenizdeki insanlar bu "haberlere" göre sizin hakkınızda fikir sahibi olacaktır. Örneğin "Bugün kendimi harika hissediyorum" deyin. Her firsatta bunu tekrarlayın. Kendinizi gerçekten iyi hissetmeye başladığınızı göreceksiniz. |
Cevap: MIŞ GİBİ YAPIN ;) bugün kendimi harika hissediyorum...teşekkürler |
Cevap: MIŞ GİBİ YAPIN ;) Şu güzel hayat öyle kısa ki. Dünya oluşumundan bu yana kaç milyar yıl geçti ve kaç milyar insan yaşadı ve yok oldu. Hangisi ömmrü boyunca sürekli mutlu yada sürekli mutsuz olmuş ki. Elbette güzelliklerde olacak üzüntülerde. Önemli olan yaşadığımız güzel günlerin kıymetini bilmek şüküretmek, başımıza gelen olumsuzluklardan da ders çıkarıp isyan etmemek gerek. Çünkü Herşey bir sebep üzere olmakta. Çok edebi bi yazı oldu sanırım y789 |
Cevap: MIŞ GİBİ YAPIN ;) harikasınız teşekkürler art56art56 |
Cevap: MIŞ GİBİ YAPIN ;) Ben çok yaparım bunu. Çok da hoşuma gider. Gerçek gibi yaşarım ve hissederim. Ve içten bir şekilde hissederek mış gibi yaptıklarım gerçekleşmiştir bugüne kadar. Paylaşım için teşekkürler. 956k956k |
Cevap: MIŞ GİBİ YAPIN ;) Harika bir anlatim, kesinlikle katiliyoru... MIS gibi yapmaya devam, devam ettikce inaniyorum ki gercekten mutlu olacagiz... Sevgiyle Kalin |
Cevap: MIŞ GİBİ YAPIN ;) Alıntı:
İnsanda o kadar büyük bir aşk, hırs, arzu ve üzüntü vardır ki yüzbinlerce alem kendisinin olsa yine huzur bulamaz. Bu zevklerin, arzuların hepsi bir merdivene benzer. Merdiven basamakları oturup kalmak için elverişli değildir; üzerine basıp geçmek için yapılmıştır. Uzun yolu kısaltmak, ömrü bu merdiven basamaklarında heder etmemek için çabuk uyanan ve durumu bilen insana ne mutlu!25889 mevlana |
Cevap: MIŞ GİBİ YAPIN ;) Ne kadar harika oldugumu keşfediyorum. Hayatın sürekli değişen kalıpları ile uyum içindeyim. Saglıgımdan keyif alıyorum. Kendimi olgugum gibi seviyor, onaylıyor ve affediyorum.. Yaşadıgım tüm güzellikler için şükrediyor ve teşekkür ediyorum |
Cevap: MIŞ GİBİ YAPIN ;) harikayım ve harika olduğum için şükrediyorum sizde harikasınız hayatımdeğişti üyeleri :))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:38 AM. |