Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/)
-   -   KUANTUM SIÇRAMA NEDİR? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/617622-kuantum-sicrama-nedir.html)

cent 10-02-2011 02:14 PM

Cevap: KUANTUM SIÇRAMA NEDİR?

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789693)
Çekirdek inancımızı keşfetmeliyiz. Değişim orada başlayacaktır zaten. Ellerine sağlık cent. Devamını bekliyoruz..........

arca teşekkür ederim sitede fazla paylaşımlarım eskisi gibi fazla değil okumayı daha çok seviyorum ondan
yinede bu konuda çalışma yapım yazılar ve beğendiğim yazıları paylaşmaya çalışacağım

sevgi ve saygıyla kalınız

teoman_ 10-02-2011 02:42 PM

teşekkürler cent
konuyla ilgili paylaşımlarının devamını bekliyoruz...actionsmile

cent 10-02-2011 02:56 PM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789697)
teşekkürler cent

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789697)
konuyla ilgili paylaşımlarının devamını bekliyoruz...actionsmile

sağolasın teoman şu sıralar işim yok siteye daha çok takılıyorum paylaşımlar yapmaya çalışıyorum

sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

gokksu 11-02-2011 05:57 PM

merhaba sevgili cent
bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim...
sevge ve ışıkla...

cent 11-02-2011 06:53 PM

Alıntı:

gokksu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789854)
merhaba sevgili cent

Alıntı:

gokksu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789854)
bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim...
sevge ve ışıkla...

sağolasın gökksu

firidin 12-02-2011 06:20 PM

ben 4-5 yıldır kuantum düşünce ile ilgili programları izliyorum,ukuyorum,anladığım kadarıyla da hayatıma geçirmeye çalışıyorum;buradaki yazıları da okuyunca bazı şeyler tam oturdu diye düşünüyorum,telkinleri de düzenli dinliyorum ki çok iyi geldi.Bollukla ilgili bir olumlama yapmadım özel olarak;ancak bir bolluk girdi hayatıma...yani bir kitap alıyorum,birden bir sürü kitap hediye geliyor gibi...bunun gibi 8 -10 örnek sayabilirim,şaşırmadım desem yalan olur.kendimi çok iyi hissediyorum,beni rahatsız eden her durumdan eğlenme payı çıkarıyorum artık...yahu dünya varmış...bu uyanışa sebep olan herkese teşekkür ederim:))

cent 12-02-2011 07:45 PM

Alıntı:

firidin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789952)
ben 4-5 yıldır kuantum düşünce ile ilgili programları izliyorum,ukuyorum,anladığım kadarıyla da hayatıma geçirmeye çalışıyorum;buradaki yazıları da okuyunca bazı şeyler tam oturdu diye düşünüyorum,telkinleri de düzenli dinliyorum ki çok iyi geldi.Bollukla ilgili bir olumlama yapmadım özel olarak;ancak bir bolluk girdi hayatıma...yani bir kitap alıyorum,birden bir sürü kitap hediye geliyor gibi...bunun gibi 8 -10 örnek sayabilirim,şaşırmadım desem yalan olur.kendimi çok iyi hissediyorum,beni rahatsız eden her durumdan eğlenme payı çıkarıyorum artık...yahu dünya varmış...bu uyanışa sebep olan herkese teşekkür ederim:))

adınıza çok sevindim güzel gelişmelerinizin devamını diler afiyetteliklerinizin bol olmasını dilerim
hepimizin gönlündeki güzelliklerin hayatında karşısına bir anda yol bularak çıkmasını ve sarmasını allahtan dilerim 8977

sevgi saygı güzellinin deminde demlenmek hedefimiz olsun hayat oyununda tam isabetlerle yol alalım inşallahcilgin897

nükü 23-05-2011 01:04 PM

sayın cent ,öncelikle paylaşımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim, biliyorsunuz piyasada çok fazla kitap var kuantumla ilgili sizin tavsiye edebileceğiniz ve tüm bu yazdıklarınızı içeren kitap önerebilirseniz sevinirim teşekkürler.

papatyagibiyaşamak 23-05-2011 01:34 PM

Kuantumla ailesel kaderi değiştirmek mümkün mü gerçekten?.. Ben buna inanıyorum, olabilir ama pek bir bilgim yok o yüzden sordum yanlış anlamayın lütfen. Eğer bu mümkünse bunun olmasını nasıl sağlayabiliriz acaba?..

cansuyu 14-06-2012 08:56 PM

yaşama sorumluluğunu yerine getirme işinde ihale olmaz. Bu, sizin işinizdir. Sizin yapmanız gereken bir iştir.

çok anlamlı paylaşımlardı.. okurken sanki beynimdeki kör noktaya parmak basılıyordu...

teşekkürler Cent

sürüngen beynimin mazeretlerine sığınmak yerine kılıcımı çekmeyi seçiyorum..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:27 AM.