![]() |
kuantum hakkında bir kaç döküman. bilim teknik dergisinin 500. sayısı sebebiyle verilen DVD deki bir kaç döküman. yazılar eski sayılarından fakat okunmaya değer. Deposit Files Deposit Files Deposit Files |
Cevap: kuantum hakkında bir kaç döküman. teşekkürler, güzel |
Cevap: kuantum hakkında bir kaç döküman. paylaşımın için teşekkürler SEVGİYLE KALDIK |
Cevap: kuantum hakkında bir kaç döküman. merhaba arkadaşlar, biraz teknik olmasına rağmen "bilgi, bilgidir" diyerek paylaşmak istedim. buyrun --> http://www.mku.edu.tr/userfiles/kuantum.pdf alıntı Mustafa Kemal Üniversitesi sayfasındandır. |
Cevap: kuantum hakkında bir kaç döküman. |
Cevap: kuantum hakkında bir kaç döküman. Kuantumu, düşünce gücü ile en güzel anlatan tavşan deliği belgeselidir. Bilinçaltında binlerce olasılık vardır. Am bilinç bunlardan birini seçer kavramıdır. Evren%99.99 boştur. Ve boş kısımalar olaslıklardır.Temeli ile anlatır. tabi işin fizik boyutu daha derin. Maddeyi atam altında araştırır. Ama kişisel gelişim yönünde. seçtiğimiz olasığı yaşarızı. Ve gözlemcinin etkisini anlatır. gözlemci binlerce olasıkltan birini seçer olgusunu anlatır. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 PM. |