![]() |
Bilgi ve Tecrübelerimizle düzenli kuantum buluşmalarına var mısın? Arkadaşlar ben ve arkadaşımız spy.game R.Şanal'ın kuantum düşünce merkezine seminere gitmeyi düşünmüştük ancak grup fiyatı bile bütçemizi aştı en azından beni aştı. bende şöyle bir fikir attım, bu kadar kitap okuyoruz, aramızda bu konularla uzman olarak ilgilenen yol gösterecek kişiler var bundan dolayı düzenli olarak buluşup kuantum toplantıları yapabiliriz. toplu olduğumuzda enerjiyi daha iyi hissedebiliriz diye düşünüyoruz. kuantum düşünce telniği kitabında R.Şanal katılımcılarına bir nesne belirlemelerini ve bir hafta boyunca o nesneyi imgelemelerini ve yazmalarını istiyormuş. bir hafta sonunda imgelenen nesne bir şkilde katılımcıların hayatına dahil oluyormuş(çekim) burdan esinlenerek böyle toplantılar yapalım dedik. önce her birimiz için küçük küçük ve daha sonrasında büyüyen hedeflere doğru yolculuğumuzda baş meleklerimizle beraber düzenli bir şekilde ilerleyelim diye düşündük. Ne dersiniz????? sevgiler... smiliyface kiss3 |
Ynt: Bilgi ve Tecrübelerimizle düzenli kuantum buluşmalarına var mısın? y789 ben henüz kitapları alıp okumadım ama bu grup toplantısı olursa katılırım tabiki biraz bana detaylı anlatmanız gerekecek sanırım smil56 |
Ynt: Bilgi ve Tecrübelerimizle düzenli kuantum buluşmalarına var mısın? [color=deeppink]Disik82 ve Spy.Game çok güzel düşünmüşsünüz bence..color] alk78 |
Ynt: Bilgi ve Tecrübelerimizle düzenli kuantum buluşmalarına var mısın? süper!! arkadaşlar snaırım fikir hoşunuza gitti o zaman en kısa zamanda sayı belirleyip organize olalım ne dersiniz?? smiliyface |
Ynt: Bilgi ve Tecrübelerimizle düzenli kuantum buluşmalarına var mısın? ama arkadaşlar hadi hemen organize olalım neredesiniz:) valla ben çatır çatır kuantum yaşıyorum siz bilirsiniz yani:)))))(şantaj nasıl????) smiliyface |
Ynt: Bilgi ve Tecrübelerimizle düzenli kuantum buluşmalarına var mısın? Alıntı:
y789 bir saat kararlaştıralım ve yapılacak çalışma nasıl olacak bir ön bilgi verirse daha rahat olur ben evde saat 8:30 da oluyorum gündüz işyerinde olunca işyerinde olmaz yani haber bekliyorum görüşüzü arkadaşlar |
Ynt: Bilgi ve Tecrübelerimizle düzenli kuantum buluşmalarına var mısın? canım benim, ben ve bir çok kişi çalışıo zaten yani hafta içi olmaz!hafta sonu sabah erken saatleri 2 saat falan çalışma yapabiliriz. katılmak isteyen arkadaşlar biraz kitap karıştırsın bu konuda ilk buluşmada beyin fırtınası yapalım, tabi shamanic, merto, keops, haya abla v.s. gibi tecrübeli önderlerimiz olursa başımızda bizi daha iyi yönlendirirler. bir katılım günü karalaştıralım mesela ben istanbuldayım:) önümüzdeki hafta 22 si veya 23 ü gibi bir buluşma yapabiliriz, sabah saatleri katılmak isteyenler bildirsinler. nasıl??? smiliyface |
Ynt: Bilgi ve Tecrübelerimizle düzenli kuantum buluşmalarına var mısın? ben haftasonu sbah dersaneye gidiyorum. derslerim 12 civarı bitiyor. 12den sonra katılabilirim. |
Ynt: Bilgi ve Tecrübelerimizle düzenli kuantum buluşmalarına var mısın? ben de katılmak isterim. hafta sonu öğlen civarı, hafta içi 5'ten sonra uygun. kuantum düşünce ile yakınbdan ilgileniyroum. fakat teknik bilgim yeterli değil. araştırmalarımı artırıp yararlı olmaya çalışırım. |
Ynt: Bilgi ve Tecrübelerimizle düzenli kuantum buluşmalarına var mısın? ben de daha çok derinleşmek istiyorum kuantumda ttli3 ihtisas imkanı olsaydı keşke aa34 Şanal Bey'in programları oluyor digiturk showmax kanalında haftada 2 gun onları devamlı izliyorum çok ama çok seviyorum ,yani kitaplarından öğrenemeyeceğim çok daha güzel bilgiler veriyor..Açıkçası ben Şanal Beyin konuşmacı tarzını daha çok beğeniyorum galiba,daha faydalı buluyorum.Aslında kitaplarını hep almak istedim ama alıp alıp hep geri bıraktım çunku bana yuzeysel veya genel gelmişti ,hatta yeni kitabı çıktı "Özün Sözü" onu alayım bari dedim ,inceledim ancak daha çok mesaj tarzı cümleler var,olumlamalar...Çok guzel ama hani bildiğimiz şeyler ben sanırım daha akıcı bir dille bu konuyu aşırı tekniğe kaçmadan (Richard B çok teknikti... ::) aa34 ) kitapları seviyorum ..ama kuantumla ilgili istediğim gibi kitap bulmakta zorlanıyorum açıkçası."What the bleep .."filmini de o yüzden çok sevdim.Tekniği anlaşılır bir dille anlatmıştı ve felsefeyi de katmıştı..Kuantumla ilgili güzel kitapları tavsiye etmekten çekinmeyin lutfen arkadaşlar bekleyeceğim super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49 AM. |