![]() |
kuantum düşünce olumlamaları deneyimler... Kuantum düşünce olumlamasının sırrını çözüp hayatına geçirmiş olan arkadaşlar tecrübelerimizi ve yaptığımız olumlamaları burada paylaşalım mı? Sırrı henüz çözmedim ama girlhaha anladığım kadarıyla, Ben başlayayım; geçmişte benim için gerçekten imkansız(!)(literatürümde imkansız diye bir şey yok bu arada) gibi GÖRÜNEN, çok arzuladığım bir seminer vardı. Henüz İstanbul a gitmek bile hayal iken, Olumlamam şöyleydi; "İstanbulda .................... ın vermiş olduğu seminere katılıyorum, anlattıklarından nasipleniyorum.Ne kadar güzel,Allahım sana şükürler olsun." Bir yıl sonra; İstanbuldan aşkım biriciğim ile görev yaptığım Türkiyenin bir köşesinde tanışıp, sonrasında da evlendim. İstanbul artık hayal değil gerçekti. Ve bu yaz o bahsettiğim seminere katıldım, yeterli sayıda katılımcı sağlanamadı ancak birebir o seminer bana nasip oldu. Not: Böyle bir konuya rastlamadım, çeşitli deneyimler var ama olumlamaların toplu halde yer aldığı bir konuya rastlamadım, ama eğer açmış olduğum konu, önceden mevcutsa lütfen uyarın :) |
Ynt: kuantum düşünce olumlamaları deneyimler... kuantum olumlamayla ilgili bazı çarpıcı sözler. İçimizde olan şey dışımızdaki olacak şeyi yaratır! Çerçeği biz yaratırız;bizler gerçek üreten makineleriz ve gerçeğin sonuçlarını daima biz yaratırız Bilincim benim olasılığımdır.Ben kendi gerçeğimi yaratırım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 AM. |