![]() |
ikna etme kiss3 merhaba ben yeniyim cevap aradığım bir sorum var sorumlu oluğum kişiyi emelim doğrultusunda ikna etmem için nasıl bir olumlama yapabilirim |
Ynt: ikna etme Bu mesajı ve isteğini Ağustos ayında yazmış olmana rağmen hala olumlu ya da olumsuz bir cevap alamamışsın arkadaşım... Aynı şekilde ben de bu başlık altına AYNI SORUYU yinelemek istiyorum. Fakat görünen o ki, karşıda muhatap yok, bu da foruma giriş amacımı, bakış açımı epey soğutuyor... Acaba hep böyle yanıt alınamıcak, daima actif üyelerin yazdığı mı okunacak diye... Üzgünüm ama gerçekler bunlar... :( :( :( |
Ynt: ikna etme Genelde forumumuzda soruların cevaplanma oranı yüksektir. Bununla birlikte bazen gözden kaçan mesajlar olabiliyor. Bir kişiyi ikna etmek için öncelikle hangi konuda ikna etmeniz gerektiği önemli.. Buna göre detay verilirse fikir belirtenler olacaktır. |
Ynt: ikna etme çok şükür bir muattap bulabildim.Daha önce yazdığım gibi sorumlu olduğum kişiyi bir konuda, bu her hangi bir konuda olabilir,İkna etmek için olumlama yapmak istiyorum,nasıl olmalı.Canım ebruu o kadar çok konuda bu sitede cevap buldum ki bu devede kulak kalır,olumsuz düşünme sakın umarım sende en yakın zamanda sorularına cevap bulursun. benim olumlamam;kendimi iyi ifade ediyorum |
Ynt: ikna etme Merhaba ebruuu. actionsmile nefa paylaşımcı ve katılımcı bir üyemiz. Bu mesaj sanırım gözden kaçmıştır ya da başka bir konu altında cevaplanmıştır. Neden buraya takıldınız ki. Sizi de aramızda paylaşımcı olarak görmek isteriz. super Atakan Bey'in dediği gibi, hangi konuda nasıl birini ikna etmekle ilgili bir durum. Bilgi verebilirseniz düşüncelerimizi paylaşalım. Sağlıcakla hismiley |
Ynt: ikna etme İşyerinde güven telkininden bir kaç paragraf ekliyorum.Bu cümleleri ben şekline çevirip olumlama yapabilirsiniz. İletişimde yeni beceriler kazanıyorsun ve bu becerilerin çoğu bilinçsiz bir şekilde öğreniliyor. Bu yüzden şu andan itibaren (isim) her zaman doğru şeyi söylediğin konusunda kendine güven. Birinci sınıf bir yönetici olduğunu, işinde iyi olduğunu, iş yerinde insanları organize etmekte mükemmel olduğunu, yaptıklarınla diğerlerini gölgede bıraktığını biliyorsun.İnsanlar seni seviyorlar,seni çalışılabilecek iyi bir insan olarak görüyorlar. iyi bir arkadaş, iyi bir meslektaş ve çoğu insanla iyi anlaşabilen birisin. İnsanlar senden hoşlanıyorlar, sen de insanlardan hoşlanıyorsun. Başkalarına karşı da kendine karşı da kibarsın. . Her gün, kim olduğun konusunda, kendini gerçekten daha iyi hissediyorsun. İyi ve değerli bir insansın. Mükemmelliğin fark edildiği için şu an içinde bulunduğun pozisyona terfi edildin. Kendinle gurur duyuyorsun (isim), kendin olmakla gurur duyuyorsun; çünkü sen ilginç ve değerli bir insansın. Her zaman yapabileceğinin en iyisini yapıyorsun ve bu harika. Kendini daha rahat hissetmen ve kim olduğunu bilmen insanlara seni tanıma ve seni sevme şansı veriyor.Kendinle ilgili şeyleri başkalarıyla paylaşıyorsun. İnsanlarla daha çok konuşuyorsun, onlara kendinden, fikirlerinden ve düşüncelerinden bahsediyorsun. Şimdi her şeyin iyi olduğu, başarılı, özel,zeki ve yetenekli olduğun bir geleceğe bakıyorsun. Geleceğe bakıyorsun ve sadece iyi şeyleri, iyi insanları ve fırsatları yakaladığını görüyorsun. Bu fırsatları net olarak görüyorsun. Tüm değerli hedeflerinin ulaşılabilir olduğundan yoğun bir şekilde haberdarsın. |
Ynt: ikna etme teşekkürler aldığım cevapları olumlamalarıma ekleyeceğim. art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:40 AM. |