![]() |
tebrikederim sinan 956k956k |
Eğitimden önce migren tedavisi için uygulama yaptım, şimdiye kadar geçen zamanda hastanın bir daha migren şikayeti olmadı ki yaklaşık 3 hafta oldu ve sayısız kez hava basıncı değişti... |
[quote=SinanATASOY;250330]Bundan sonrakileri aktarırım memnuniyetle ancak dün akşamki taze deneyimimi anlatayım.. Ilk aldığım sonuç değildi ama etkileyiciydi.. quote] Sinan tebrik ederim bu hocanın verdiği seminer richard gordon un kitabındaki eğitimle aynı öyle değil mi?Kitabı yeni okumaya başladım anlamadığım kısımlar var, sayfa 55teki ateş nefesini takip eden 2-6 ve 1-4 başlıklı yazıda; hızla üfleyin büyük miktarlardaki havayı 5 ila 7 defada içeri çekin demiş fakat bu nefesi burunla mı alacağız ağızdan mı alacağız(nefes alıp verme ağızdan solumayı gerektirir yazmış,ama benim bildiğime nefes burundan alınır ağızdan verilir,belki bu teknik mi böyle acaba) ağızdan alıp ağızdan mı vereceğiz ve çektiğimiz havayı içimizde tutacak mıyız? geri verişi nasıl olacak? 5-7 defada içimize çektiğimiz havayı kaç defada geri vereceğiz? bunları yazarsanız çok sevinirim Yazar o kısmı karmakarışık anlatmış,cidden anlamadım teşekkür ederim |
Zaten nefes kısımlarında benimde kafam karıştığından gelişmiş tekniklere geçmeden eğitime gittim ve tarifle çok daha kolay olduğuna kanaat getirdim.. Kuantum enerjisi haanın hareketiyle paraleldir.. Ne kadar çok hava hareket ettirirsek nefes alıp verirken enerjimizi o kadar yükseltiriz.. O yüzden ağızdan alıp veriyoruz nefesi.. Ateş nefesi en özet tabiriyle şöyle.. Dik durun, derin bir nefes alın karnınızı dolduracak.. O nefesi tutun ve üst solunumla hızlı şekilde 5-6 kez daha nefes alın yani tuttuğunuz nefesi körükleyin.. Sonra alabildiğiniz kadar nefesi alıp yavaşça bırakın.. Bu şekilde bile zor görünüyor.. En iyisi uygulamalı göstermek.. |
Alıntı:
|
O yüzden anlatması zor demiştim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 AM. |