![]() |
2014 kpss kpss'ye hazırlanan arkadaşlar var mı? gelin burada birbirimize destek olalım bilgilerimizi paylaşalım olur muuuuu s456 |
Cevap: 2014 kpss kimse yok muuuu ? yok galiba 4897 nerdesiniz sabırla beklemeye devam ediyorum coffe2 |
Cevap: 2014 kpss O süreçten geçmiş birisi olarak kolaylıklar diliyorum. Site şu sıralar çok sakin bir çalışma arkadaşı bulmak zor gibi. Bu arada madem hazırlık içindesin neti daha az kullanmanı tavsiye ederim. Şimdiden başarılar. |
Cevap: 2014 kpss Teşekkür ederim cevabın için, evet zor galiba bi çalışma arkadaşı bulmak. Bu arada önerini dikkate alıcam kendimi çok kötü hissettim bak şimdi y789 |
Cevap: 2014 kpss merhaba ben okulumu uzattım ayrıca kpssye hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum.kpss konusunda gerçekten öneriye ve desteğe ihtiyacım var.ben bu sınavı kazanmak istiyorum.. |
Cevap: 2014 kpss bende kpss ye hazırlanıyorum benim formülüm çalışmak çalışmak ve tekrar çalışmak:)) |
Cevap: 2014 kpss Tekrar etmek çok önemli. Sistematik tekrar daha kalıcı öğrenmeler sağlıyor. |
Cevap: 2014 kpss Ders çalışan herkese başarılar diliyorum umarım istediğimiz sonucu alırız :) sweet'in de dediği ibi tekrar çok önemli ben ilk dönem tarihi bitirdim şimdi de tekrar yapıyorum dershaneye kaydoldum artık eğitim çalışıp diğer derslerden de bol soru çözmeyi planlıyorum. mutlu, keyifli ve bol ders çalışmalı günler bizim olsun 956k |
Cevap: 2014 kpss hedefler nereler arkadaşlar? ben de GK GY ve Alan Bilgisinden (Hukuk) girmeyi düşünüyorum... |
Cevap: 2014 kpss arkadaşlar merhabalar bende kpss ye hazırlananlar kervanına dahil oldum.kursa gitsemmi gitmesemmi kararsızım.matematik dışında diğerlerine gitmeye gerek yk diye düşünüyorum. genel kültür yetenekten gireceğim.sizler dershaneye gidiyormusunuz?hazırlıklar nasıl gidiyor?herkeze başarılar dilerim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 AM. |