Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kpss (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kpss/)
-   -   2009' da kpss (lisans) olmayacak diye söylentiler var ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kpss/14268-2009-da-kpss-lisans-olmayacak-diye-soylentiler-var.html)

yaprakk 21-10-2008 10:16 PM

2009' da kpss (lisans) olmayacak diye söylentiler var !
 
Arkadaşlar ,bu söylentiler doğrultusunda,işin aslını öğrenmek için dersaneye gittik.

Bize şöyle dediler; Ösym 'yi aramışlar.Belli değil sınavın olup olmayacağı demişler.

Ankara ise:Böyle b,r şey yok diye cvp vermiş...

Kafamız karıştı iyice:( Sınav olmaması çok saçma olur...

pisiii 26-10-2008 09:02 PM

Ynt: 2009' da kpss (lisans) olmayacak diye söylentiler var !
 
pc05
merhaba yaprak .
soruna yanıt vermek isterim. sanırım bir yanlış anlama var. akst edilen şu olmalı. kpss sınav sistemi dms sisteminsde kpss ye geçtiğinden ebri çift yılarda a ve b grubu tek yıllarda ise sadece a grubu alımalr için alınır. hatırlarsan bu yıl hem a hem b grubu içn arkadaşalr başvurdu.bunun anlamı sadece a grubu kadroalra başvurabilen iktisadi idari hukuk ve ebzeri alan dışındada hem mühendis , hem defen edebiyat ayda ne bielyim dierğ bölüm mezunalrı arkadaşlarımızında başvurabildiği ve sınav sonrası kadro beklediği anlamına geliyor. öğretmenlerin durumunun farklı olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum. o yıl bütcesinde kadroalr belli olduğunda o yıl sınavla kaç kişi alınacağı ve hem kurumalrın alım yapacağı şekillen,yor. açıkcası bizde genellikle bunu takip ediyor ve o kuruma yönelik çalışıyoruz. ama son iki yıldır süprislerle karşılaşabiliyor tek yılda özellikle onceki yıl puanına binanen alım yapıldığını görebliyoruz. sonuçta bu bir siyasal süreç. bilgi edinme kanunu çerçeverinde ösym nin sitesinden mail atabilir ve on beş gün içinde yanıtını alabilirsin.sana en doğru ve en açık yanıt oaradan gelecektir. mail atman yeterli , 15 gün içerisinde yanıtın gelecektir.
başarılar , sevgiler

spawnix 29-05-2010 12:00 PM

Cevap: 2009' da kpss (lisans) olmayacak diye söylentiler var !
 
mesela bu sene her iki kadrodanda girebileceksin ama senin dediğin yıl yani geçen sene sadece a kadrosundan alım vardı genelde öğretmenler için yapılan bir sınav mecburiyetidir bu, böyle düşünmek daha doğru.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:59 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.