![]() |
Koruma Kalkanı mp3ünü indiremiyorum ! Merhaba , daha önce forumlardan bir kaç mp3 indirmiştim , çok faydalı buluyorum ,emeği geçen herkese kendi adıma teşekkür ederim ! Fakat bazen indirmede sorunlar oluyor, her türlü yolu deniyorum , verilen adresin üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet diyorum , ama kaydettiğim mp3 açılmıyor . Alternatif linke gidildiğinde ise error veriyor . Bu mp3lerden bazılarını bana mail olarak gönderebilecek gönüllü bir kimse var mı ? Tesekkürler ! |
Cevap: Koruma Kalkanı mp3ünü indiremiyorum ! Alıntı:
Hoş geldiniz Tatu ; Mod arkadaşlarımız sizinle ilgilneceklerdir |
Cevap: Koruma Kalkanı mp3ünü indiremiyorum ! RapidShare'den indirmeye çalışıyorum ama öyle bir dosya yok diyor, neden bilmiyorum ? error diyor . free user düğmesi de yok zaten , yurt dışındayım , bulundugum ülkenin diliyle açılıyor sayfa , dilden anlamadığımdan değil , ama error veriyor , ne yaptıysdam olmadı .... üzgünüm... |
Cevap: Koruma Kalkanı mp3ünü indiremiyorum ! İlginecek kişilere şimdiden teşekkürler actionsmile!!! |
Cevap: Koruma Kalkanı mp3ünü indiremiyorum ! Alıntı:
|
Cevap: Koruma Kalkanı Klasik Müzik Tatu şimdi baktım koruma kalkanı 'na baktım alternatif link çalışıyor ama diğeri ölü malesef Sweet ya da admin arkadaşımız eminim ilgileneceklerdir benim baktığım doğa sesi ama |
Cevap: Koruma Kalkanı Klasik Müzik Alıntı:
Bu arada bir not geçeyim , telkimmp3 ten daha rahat bir şekilde indiriliyor mp3ler. |
Bu sayfadaki mp3ün yeni oldugunu sanıyorum , öyle yorumlar okudugumu hatırlıyorum ... |
Herkese Tesekkurler . |
Cevap: Koruma Kalkanı Klasik Müzik indiremiyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:09 AM. |