![]() |
telkin sıralaması arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ama bu konularla 1 yıldır ilgileniyorum sizlere sorum bu telkinleri hangi sıraya göre dinlemeliyiz ,digeride telkinlerin içerigini sesimizle kayıt yapıp ,okusak sonra müzigi dinlesek daha etkili olmazmı lütven yardımcı olurmusunuz.tüm telkinleri indirdim bilgilerinize ihtiyacım var sevgiyle kalınnnnnn.....u859 |
Cevap: telkin sıralaması merhaba, istediğiniz telkinden başlayarak o telkini günde 10 saate kadar bir hafta boyunca dinlemelisiniz.ardından diğer telkinlere teker teker bir hafta boyunca aynı şekilde devam ediniz... |
Cevap: telkin sıralaması müziğin arka planında zaten bu telkinler söyleniyor.kulağımız duymuyor; ama beynimiz algılıyor(muş). umarım doğrudur. :) |
Cevap: telkin sıralaması bende aynı soruyu tam soracaktım yetkililere... rica etsem soruma cevap alabilirmiyim acaba ? benim merak ettiğim indirdigim tüm telkin mp3 leri sırayla winapa koyup dinlememmi dogru olan yoksa tek bir telkini sürekli dinlememmi dogru olan ? şimdiden cevabınız için teşekkür ederim. |
Cevap: telkin sıralaması Alıntı:
Müzik olarak karisik da dinleyebilirsiniz.Yani birden fazla müzik de dinlenebilir. |
çok teşekkür ederim nazik cevabınızdan dolayı... demekki ben yanlış şekilde listeleyip dinliyormuşum.hemen listemi degişecegim. ve öneriniz gibi klasik müzigi tercih ediyorum daha huzur verici yanları var çünkü. çok teşekkür ederim. |
Karisik dedim klasik olarak okudunuz sanirim.. Aslinda gündüz klasik ney sanat vs gece doğa dinlenebilir bu sizin tercihinize kalmis..t678 |
kafamın karışıklıgına verin lütfen :) eee normal değilmi bu durum :) biz bukadar negatif düşüncelere sarmalanmışken siz ve bu site sayesinde bu alışkanlıklardan harika bir şekilde kurtulmaya başladık bunada bilincimin ihmalkarlıgı diyelim ayy utanmdım vallaha :) |
Cevap: telkin sıralaması merhaba ben de yeni üye oldum; birşeyi anlamadım da tam 10 saate kadar demişsiniz bir günde, çok değil mi ? |
Cevap: telkin sıralaması arkadaşm telkinleri herhangi bir taşınabilir aygıta yükle kulaklıkla dinle tabii imkanın var ise.zaten telkinler olağan işlerini yapmana herhangibir engel teşkl etmez belirlenen bu süre kalıcılığı arttırmak adına belirlenmştir. |
Cevap: telkin sıralaması gündüzleri en fazla 3-4 saat dinliorm gece uyurken de 7 saat dinliorm etkisi oluyo söylendiği gibi 10 saati doldurmak gerek... |
Cevap: telkin sıralaması Ben günde en fazla 7 en az 4 saat dinleyebiliyorum.Bugün kendimi çook yorgun hissediyorum nedense.12.günüm.Onun dışında mutluluk ve şükran hali avr. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM. |