Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Korku ve Fobiler Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/korku-ve-fobiler-cd-leri/)
-   -   Topa ve tüm sporlara fobim var. Özellikle Futbol. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/korku-ve-fobiler-cd-leri/622911-topa-ve-tum-sporlara-fobim-var-ozellikle-futbol.html)

Thanatos 10-05-2013 06:05 PM

Topa ve tüm sporlara fobim var. Özellikle Futbol.

Arkadaşlar benim top a fobim var. Ve ben kendimi bildim bileli hep böyleyim. Bir futbol oynamaya kalktığımda sürekli içime titreme geliyor ve sıcak havada bile üşüyorum. Yüzüme top gelir diye oynamıyorum, oyuna girmişsemde korkuyla oynuyorum. Kalede durduğum zamanlarda şut çekilirken kalenin önünden kaçıyorum. utananadamterli345Arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratıyorum bu sorunumla. Ama bu korkumun çocukluğumdan kaynaklandığını düşünüyorum. 9-10 yaşlarındayken mahalleye oynamaya çıktığımda topu sürekli yüzüme atarlardı. ağla2

annie hall 10-05-2013 06:18 PM

Cevap: Topa ve tüm sporlara fobim var. Özellikle Futbol.

Bazı erkek çocuklarda mahallede oynanan futbol kendilerini kabul ettirmek, üstün göstermek, "popüler" olabilmek, kısacası gücünü göstermek ve kendini diğerlerine kanıtlamak için çok önemli olabiliyo. Acaba küçükken topu sürekli yüzüne atmaları senin özgüvenini zedelemiş olabilir mi? Belki de şimdi top tekrar yüzüne gelirse deyim yerindeyse o "aşağılanmışlık" duygusunu tekrar yaşamaktan korkuyosundur?

Thanatos 10-05-2013 06:23 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840422)
Bazı erkek çocuklarda mahallede oynanan futbol kendilerini kabul ettirmek, üstün göstermek, "popüler" olabilmek, kısacası gücünü göstermek ve kendini diğerlerine kanıtlamak için çok önemli olabiliyo. Acaba küçükken topu sürekli yüzüne atmaları senin özgüvenini zedelemiş olabilir mi? Belki de şimdi top tekrar yüzüne gelirse deyim yerindeyse o "aşağılanmışlık" duygusunu tekrar yaşamaktan korkuyosundur?

Son 2 cümlende benim anlatmak istediğimdi zaten. O yıllarda yaşadıklarım benim kendime olan güvenimi bitirdi. Ve şimdi de yüzüme top gelmesinden korkuyorum.

Işıklı yol 10-05-2013 06:23 PM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840420)
Arkadaşlar benim top a fobim var. Ve ben kendimi bildim bileli hep böyleyim. Bir futbol oynamaya kalktığımda sürekli içime titreme geliyor ve sıcak havada bile üşüyorum. Yüzüme top gelir diye oynamıyorum, oyuna girmişsemde korkuyla oynuyorum. Kalede durduğum zamanlarda şut çekilirken kalenin önünden kaçıyorum. utanandam sıcak345 Arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratıyorum bu sorunumla. Ama bu korkumun çocukluğumdan kaynaklandığını düşünüyorum. 9-10 yaşlarındayken mahalleye oynamaya çıktığımda topu sürekli yüzüme atarlardı. ağla2

bunun için sana EFTyi öneririm. Kolaylıkla çözebilirsin bu sorununu

Thanatos 10-05-2013 06:24 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840425)
bunun için sana EFTyi öneririm. Kolaylıkla çözebilirsin bu sorununu

EFT nedir sayın Işıklı yol ?

Işıklı yol 10-05-2013 06:25 PM

dur sana bir kaç video göndereyim anlatmak uzun sürer.

Işıklı yol 10-05-2013 06:29 PM

EFT Yöntemleri Ders 2 - YouTube

Işıklı yol 10-05-2013 06:32 PM

Jack Canfield - EFT ile Geçmişten Özgürleşmek ve Çekim Yasası - YouTube

Işıklı yol 10-05-2013 06:34 PM

http://youtu.be/lK2S6ETvDTM

Thanatos 10-05-2013 06:45 PM

teşekkür ederim ışıklı yol. boş bir zamanımda hepsini izleyeceğim. inşallah bu sorunumu beraber aşacağız :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:54 PM.