| ||||||||||
|
Korku ve Fobiler Cd'leri Korku Fobi Ritmotrans Cd'leri korku ve kaygı, korku ve tedavisi, korku ve stres, korku nedir, bir korku, fobi nedir, korku ve panik, korku ile, fobi tedavi, fobi tedavisi, fobi terapi, çocuk ve, korku ruh, |
Korkuları Yok Etme Klubü ve Korku ve Fobiler Cd'leri Kavga Edemiyorum. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Biz de testesteron olmayabilir ama, aslında kadınların -okuduklarımdan hareketle söylüyorum- cinayetleri daha hınç yüklüdür. Bunu kadın erkek ayrımına dayandırmak anlamsız, çünkü seri katillarin olmadığı ülkemizin dışına uzanırsak; uzak bir ülkede masum görünüşlü bir hemşirenin yaşlı hastaları bir iğneyle ölüme gönderdiği ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Korku ve Fobiler Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Korku ve Fobiler Cd'leri nerededir kimdir Korku ve Fobiler Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Korku ve Fobiler Cd'leri hipnoz Korku ve Fobiler Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Korku ve Fobiler Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Korku ve Fobiler Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #23 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2011 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Biz de testesteron olmayabilir ama, aslında kadınların -okuduklarımdan hareketle söylüyorum- cinayetleri daha hınç yüklüdür. Bunu kadın erkek ayrımına dayandırmak anlamsız, çünkü seri katillarin olmadığı ülkemizin dışına uzanırsak; uzak bir ülkede masum görünüşlü bir hemşirenin yaşlı hastaları bir iğneyle ölüme gönderdiği bir dizi cinayeti hatırlıyorum!... Beynimiz bize niye verilmiş, özgür irade nedir? neyi seçmeliyiz? Şiddet şiddeti doğurmuyor mu? Sonra biz ölümsüz değiliz, yaşlanıyoruz, et, kan ve kemikten oluşuyoruz, hepsi bir gün çürüyüp dağılacak, aman kavga edeyim, kendimi ezdirmeyeyim derken, ölebiliriz de!... Mitterrand'a atfedilen bir deyim vardır; "Sakin Güç"... Bence bu gücü arayıp bulmalıyız neredeyse, şiddetin olmadığı bir yer, ülke istiyorum ben, sağduyu ve akıl sahibi herkesin aynı inancı paylaştığına da eminim!... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Korkuları Yok Etme Klubü ve Korku ve Fobiler Cd'leri Kavga Edemiyorum. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Biz de testesteron olmayabilir ama, aslında kadınların -okuduklarımdan hareketle söylüyorum- cinayetleri daha hınç yüklüdür. Bunu kadın erkek ayrımına dayandırmak anlamsız, çünkü seri katillarin olmadığı ülkemizin dışına uzanırsak; uzak bir ülkede masum görünüşlü bir hemşirenin yaşlı hastaları bir iğneyle ölüme gönderdiği ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Korku ve Fobiler Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Korku ve Fobiler Cd'leri nerededir kimdir Korku ve Fobiler Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Korku ve Fobiler Cd'leri hipnoz Korku ve Fobiler Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Korku ve Fobiler Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Korku ve Fobiler Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi