![]() |
Kitap Okumanın ve Çiçek Yetiştirmenin Verimliliğinde; Fobilerimi Atlatmak İstiyorum!. fobi Fr. phobie a. (fo'bi) ruh b. Belirli nesneler veya durumlar karşısında duyulan olağan dışı güçlü korku, yılgı. Güncel Türkçe Sözlük Kişisel Gelişim; Kendi Yönetimimiz Elindedir!. = 000.001 = Bütün Benliğimle; Başarıya Odaklanmalıyımdır!. Korkularım: Yersizdir ve Kalıcı Olamazlar Ki!. Kendimi; Başarıya Motive Edebilmeliyim Artık!. Bir Kitap ve Bir Çiçek; Başlangıçta İyi Adım!. Başarıya Dair; Her Daim: Umutlu Olmalıyımdır!. Kendime Karşı İyiliklerde Uzman Olmalıyımdır!. Bir Kitap ve Bir Çiçeğe; Sahip Çıkmalıyımdır!. Umut; Sayfalarımızın Gül Kokulu Dokusundadır!. Doku Doku Kitaplarımız; Elimizde ve Okuyoruz!. Renk Renk Çiçeklerimiz; Ahenk İçinde Bizlere!. Okumalı ve Çokça Düşünmelidir Başarılar İçin!. Bir Çiçeğin Gölgesinde; Dinlencenin Umutları!. { Kaleme Alan: Kemal KABCIK } |
Cevap: Kitap Okumanın ve Çiçek Yetiştirmenin Verimliliğinde; Fobilerimi Atlatmak İsti Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sosyal Fobi Social Phobia / Sosyal fobi Önünde ileride bir kapı olduğunu düşün/hayal et. Birazdan bu kapalı kapıya doğru ilerleyeceksin ve aynı anda kendini okyanusta yol alan/seyreden lüks bir transatlantiğin/geminin güvertesinde bulacaksın. Şimdi hazır olduğunda bu kapıya doğru ilerle ve onu aç – kapıyı iterek aç – zihninde kapıyı iterek açtığını düşün ... ve kapı senin için kolaylıkla açılıyor. { Paylaşımıma Devam Etmek İstiyorum!.} |
Kitap Okumanın ve Çiçek Yetiştirmenin Verimliliğinde; Fobilerimi Atlatmak İsti Öğretisini Saygı İle Kabulleneceğim; Bir Öğretmen Edinmeliyim!. = 000.001 = Başarıya Motivasyonu Arttıran: Güçlü Anlatılarda Kitaplarımız!. Deneyimlerini-Tecrübelerini Samimiyetle Paylaşmış; Dostluklar!. Kitaplarla Dost Olmalıyım ve Yoldaş Olmalıyım; Serinliliklere!. Derin Düşüncelerde; Yeni Umutlar!. Serin Düşüncelerde; Huzuru!. { Kaleme Alan: Kemal KABCIK - ANTALYA - 11 Ocak 2011 Salı 02:32:01 } |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 PM. |