Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Korku ve Fobiler Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/korku-ve-fobiler-cd-leri/)
-   -   top korkusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/korku-ve-fobiler-cd-leri/14074-top-korkusu.html)

ruhsal 09-10-2008 08:27 PM

top korkusu

lisedeyken hızla gelen bir futbol topu burnuma çarpmış ve kafamın uzun süre zonklamasına sebep olmuştu. ben o günden beri toptan korkuyorum. daha sonra da çok sayıda top çarptı kafam. kaç kere dengemi yitirip uzun süre kendime gelemedim. kaç kere dudağım patladı. ben korktukça bütün hızlı toplar bana çarpıyor. mahallede top oynayan çocuklar "durun oynamayın. toptan korkan abla geliyor" diyerek oyunu durdurup hazır ola geçiyorlar ben uzaklaşana kadar 789569

ziyaretcixy 13-01-2009 07:19 PM

Alıntı:

ruhsal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 82974)
lisedeyken hızla gelen bir futbol topu burnuma çarpmış ve kafamın uzun süre zonklamasına sebep olmuştu. ben o günden beri toptan korkuyorum. daha sonra da çok sayıda top çarptı kafam. kaç kere dengemi yitirip uzun süre kendime gelemedim. kaç kere dudağım patladı. ben korktukça bütün hızlı toplar bana çarpıyor. mahallede top oynayan çocuklar "durun oynamayın. toptan korkan abla geliyor" diyerek oyunu durdurup hazır ola geçiyorlar ben uzaklaşana kadar 789569

ooo67

ruhsallll senin yanında dolaşmamak lazım... y789

bu enerjinle heryerden toplar üstümüze üstümüze gelir ::D

aysegul_tirtil 13-01-2009 07:56 PM

ne zaman sokakta top oynayan cocukların yanından gecsem kafama yada herhangı bır yerıme top carpar.demekkı yalnız degılmısımy789

the desert 13-01-2009 11:39 PM

belki burda alakasız olcak ama:) benıde hep bısıklet ezer..yemın ederım bı top bıde bısıklet..yahu ufak tefek bışeyde değilim hanı gorulmuorum desem neyse ama hep bısıklet carpar acaıp korkarım:D

yeni bir hayat 13-01-2009 11:52 PM

Küçükken benimde başıma bir kez gelmişti.Kötü bir durum..

fakat düşündükçe ve korktukça bu durumu kendine çekiyorsun sanırım ruhsal..

seminerde öğrendiğin Eft, Sedona teknikleri ile bence bu durumdan kurtulabilirsin..

Belgin ∞ 13-01-2009 11:58 PM

Söylemezsem çatlarım.sevincli Ama anneme söyleyen gözüme gözükmesin.

Annemle yürüyoruz bir gün, karşıya geçerken bisiklet geldi anneme çarptı.Annem düştü, her düştüğünde olduğu gibi yine kolunu kırdı.Annemin kolu yılda en az bir iki kez kırılır, çünkü yürürken önüne bakmaz hiç nerde taş var kaldırım var takılır düşer y789

Neyse hastaneye gidiyoruz kolunu alçıya aldırıcaz, bir seferde mercedes çarpsın da öyle kırıyım şu kolumu ya, çarça çarpa bisiklet çarpıyor ne şanssız insanım ben dedi.Ama bir yandan kolu alçıya alınıyor bir yandan yerler yatıyoruz gülmekten.Bisiklet diyince aklıma geldi khkh56Paylaşıyım dedim,Çok paylaşımcı gördüm kendimi.sevincli

ruhsal 13-01-2009 11:59 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 276740)
Küçükken benimde başıma bir kez gelmişti.Kötü bir durum..

fakat düşündükçe ve korktukça bu durumu kendine çekiyorsun sanırım ruhsal..

seminerde öğrendiğin Eft, Sedona teknikleri ile bence bu durumdan kurtulabilirsin..

teşekkür ederim. sanırım EFT bu işi halleder :))

ruhsal 14-01-2009 12:04 AM

Alıntı:

Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 274256)
ooo67

ruhsallll senin yanında dolaşmamak lazım... y789

bu enerjinle heryerden toplar üstümüze üstümüze gelir ::D

arkadaşlar da senin gibi düşünüyor Akın Berk. gitgide yalnızlaşıyorum bu yüzden :))))))))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 AM.