Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Konya Seminerlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/konya-seminerlerimiz/)
-   -   Konya semineri yoğun ilgi ile devam ediyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/konya-seminerlerimiz/625693-konya-semineri-yogun-ilgi-ile-devam-ediyor.html)

hayatimdegisti 20-04-2016 02:53 AM

Konya semineri yoğun ilgi ile devam ediyor
 
Konya seminerlerimiz 10 kişilik kontenjanla açılmıştı..2. eğitimleri açmak durumunda kaldık ve ek 2 kişi ile 12 kişilik kesin kayıtlar oldu..






Konya'da Astral Seyahat ve Bilinçaltı Temizliği Eğitimi-ÖZEL30 Mart 2016 Çarşamba 22:19Türkiye’nin tanınmış kişisel gelişimcilerinden, Subliminal Telkinlerin Türkiye’deki ilk uygulayıcısı, hayatımdegisti.com’un sahibi Atakan Sönmez, Konya’da Astral Seyahat, Bilinçaltı Temizliği ve Sınavda Başarı eğitimleri için Konya’ya geliyor.Paylaş
Konya'da Astral Seyahat ve Bilinçaltı Temizliği Eğitimi-ÖZEL
Subliminal (Bilinçaltı) telkinlerinin Türkiye’deki ilk uygulayıcısı Kişisel Gelişim Uzmanı Atakan Sönmez bazı eğitimler için Konya’ya geliyor.

4 gün sürecek eğitimlerin içerikleriyle ilgili sitemize özel bilgiler veren Atakan Sönmez ile Astral seyahat, bilinçaltı temizliği, sınavda başarılı olma teknikleriyle ilgili konuştuk.

EĞİTİMLERİN İÇERİĞİ VE DETAYLARI AŞAĞIDADIR..

Atakan Sönmez, 2006 yılında açtığı bir site ile dikkatleri üzerine çekmiş ve Türkiye’de ilk kez Subliminal yani bilinçaltı telkinleri yaparak birçok insanın hayatının değişmesine katkıda bulunmuş bir Kişisel Gelişim Uzmanı. Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mezunu olan Sönmez, ilk önce kendisinde denediği subliminal telkinleriyle büyük bir değişim yaşayarak, daha sonra bunu birçok konuda geliştirerek insanların hizmetine sunmuş ve hayatimdegisti.com sitesini açmış.

Burada kısa zamanda birçok üyeye ulaşan Sönmez, her türden sorunlara telkinleriyle destek olmuş ve birçok kişinin hayatının değişmesine katkıda bulunmuş.Halen Türkiye’deki en büyük kişisel gelişim sitesinin sahibi olan Atakan Sönmez, sitesinde, birçok konuda ücretsiz telkinler de yaparak insanlara yardımcı olmaya devam ediyor.

Atakan Sönmez, yaptığı ritmotrans içerikli telkinlerin birçok kişinin hayatını değiştirdiğini, bu konuda sayısız olumlu yorumlar ve teşekkürler aldığını söyleyerek, merak edenlerin ve ilgilenenlerin kendisine gönderilen yorumları için ise şu adresi veriyor.

Buraya Tıklayarak Bu Telkinleri Dinleyenlerin Yorumlarını Okuyabilirsiniz



Peki Nedir Bu Subliminal (Bilinçaltı) Telkinler ?
Dünyada Subliminal olarak bilinen telkinler, müzik ya da herhangi bir ses dosyasının içerisine gömülmüş ancak kulakla duyulmayan ve içinde özel metinler bulunan özel yapılan bir çalışma. Ancak Atakan Sönmez bunu daha da geliştirerek Ritmotrans tekniğini geliştirmiş.

Kendisi Ritmotransı ise şöyle tanımlıyor:
"1970’li yıllardan itibaren kişisel gelişim kitapları hızla artmıştır. Bunların temelinde ne düşünürsen o gerçekleşir felsefesi vardı.

Ancak kitap okumak ile düşünce tam anlamı ile değiştirilemiyordu. Bir okunan kitap belirli bir süre sonra etkisini kaybediyordu. Bir seminere gidildiğinde bir süre sonra motivasyon kaybolabiliyordu. İşte bu aşamada kasetler çıktı. Olumlu düşünme kasetleri. Bu kasetlerde olumlu düşünceler seslendiriliyordu. Daha sonra CD’ler çıktı. Çeşitli yöntemler geliştirildi bunlardan birisi de subliminal.Yani telkin içeren sesin çok kısık, müziğin daha yüksek olması….Seslendirilen telkinlerin müziğin içine gizlenerek bilinçaltına verilmesi.
Ancak unuttukları bir şey vardı.. Benim yaptığım sadece mevcut çalışmaların- ki bunu bir gökdelene benzetebiliriz- üzerine bir tuğla koymak oldu. Dünyada ilk kez telkinleri ritimler ile sesli okuyup kaydettim.
Bu yöntem işe yaradı. İnsanlar beklentilerinin çok üzerinde sonuçlar elde ettiler potansiyelleri ortaya çıktı.



Telkinli mp3 nasıl hazırlanır?

Bir metin vardır kendini affetme, kendine güven ,sosyallik, kilo verme ,sigara bırakma yada buna benzer 500 konuda olabilir.
Metin Türkçeye çevrildikten sonra kağıt üzerinde ritimler çıkartılır zaten işin asıl püf noktası kalıcı olmasını sağlayan da benim geliştirdiğim bu ritimlerdir…
Sonrada bir okyanus sesi ile ya da müzikle karıştırılır. Siz dinlediğinizde sadece okyanus sesi duysanız da bilinçaltınız telkinleri kabul eder. İşte telkin yöntemi budur. Kalıcı davranış değişikliğine neden olan etkili bir yöntemdir."

Atakan Sönmez ile yaptığımız söyleşiden önce, Son günlerde adından sıkça söz edilen astral seyahat, diğer adıyla beden dışı yolculuğun ne olduğu nasıl yapıldığıyla ilgili bazı kısa bilgiler aktaralım.




Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır?
Bedenimizi belirli bir süre terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmemiz mümkündür. Parapsikoloji Enstitülerinde incelenen Duyular Dışı Algılamalarımız arasında en ilginçlerinden biridir...

Şuurumuzun fiziki bedenimizin dışına yansıması ya da diğer bir tanımla, şuurluluk alanımızın genişleyerek beden dışına taşma olayına Astral Seyahat veya Şuur Projeksiyonu adı verilir.

Bu yansıma fiziki evrenin her hangi bir noktasına olabildiği gibi, fiziki evrenin ötesindeki ortamlara da olabilmektedir. Diğer Duyular Dışı Algılamalarımızda olduğu gibi aslında hepimizde bu yetenek vardır. Fakat hepimiz bu yeteneğimizi kullanamayız.



Astral Seyahat Herkes Tarafından Yapılabilir mi?

Evet... Özel metotlarla bu yeteneğimizden yararlanabilmemiz mümkündür. Ancak bıkmadan, usanmadan, büyük bir sabırla üstünde çalışılması gerekebilir. İlk denemelerinde bu tecrübeyi yaşayabilenler olmuşsa da, genellikle uzun süre üstünde çalışılması gerekebilir. Bu çalışmada başarı elde edip edememeniz tamamen size bağlıdır. Özellikle deney öncesi sağlamanız gereken şartları tam anlamıyla yerine getirebilirseniz, başarısızlığa uğrama şansınız oldukça azalacaktır.




Özel çalışmalarla gerçekleştirilebilmekte olan Astral Seyahat, hiç bir çalışma yapmadan bazen kendiliğinden de yaşanabilir. Dünya üzerinde birçok insanın başından böyle bir tecrübe geçmiştir.

Çok eski çağlardan günümüze kadar hemen tüm toplumlarda Astral Seyahat yapabilen kişiler çıkmıştır.

İslam Düşünürlerinin Konuya Yaklaşımları

Mevlana Celalettin Rumi, ruhun uykuda bedenden ayrıldığını söyler ve Mesnevisinde bu düşüncesini şöyle belirtir: "Can; atlarınızı eğersiz koyar, bu sır ölümün kardeşidir, sırrıdır. Ama gündüzün geri gelmesi için ayaklarını uzun bir bağla bağlar. Can; boşlukta astar gibi gizlidir, bedense yorgan altında döner durur. Sen bedensiz bir bedene sahipsin."

İbni Sina, insanın ruhla bedenden oluştuğunu belirtir. Ve şöyle der: "Beden nefsin çalışmasına uygun bir hale gelince, ruh bedene gönderilir, istenirse bedenden ayrılır. Tamamen ayrılınca bir daha yok olmaz."



Astral seyahatı yaşayan kişilerden biri olan Atakan Sönmez, Konya’da yapacakları 3-4 saat sürecek eğitimde katılımcılara detaylı bilgilerle bütün bunların nasıl mümkün olduğunu detaylarıyla açıklayacağını söyledi.



Atakan Sönmez Konya’da bu konuyla ilgili 2 gün 3’er saat sürecek eğitimin yapılacağını, katılımın 10 kişi ile kısıtlı olduğunu, ayrıca konuyla ilgili bir de bilinçaltı telkin cd’si hediye edileceğinin altını çizdi.

Astral Seyahat ile ilgili internette birçok araştırma ve bilgiler olduğunu belirten Sönmez, bu eğitimde Astral Seyahata dair her şeyin bilgisinin verileceğini belirtti.

BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ EĞİTİMİ
Bilinçaltı temizliğiyle ilgili de bilgiler veren Atakan Sönmez, bu konunun son günlerde kitaplara konu olan, oldukça rağbet gören ve kişisel gelişim camiasında sıkça kullanılan bir söz olduğunu belirterek, bilinçaltındaki olumsuz duygu ve düşüncelerin nedenlerini, bunların hayatımıza olan etkilerini, bu duygu ve düşüncelerin nasıl dönüştürüleceğinin bilgilerinin ayrı bir eğitimle sunulacağını söyledi.



Bilinçaltı temizliğinin halk arasında yanlış anlaşılabildiğini ve bu konudaki çalışmaların aslında basit ama önemli sonuçlarının olduğunu söyleyen Sönmez, düşüncelerimiz, inançlarımız, algılarımız ve duygularımız arasındaki bağlantının hayatımızdaki yaşadıklarımız olduğunu ve bunların birbiri arasındaki fark etmediğimiz bağlarının en ince detaylarıyla anlatılacağını vurguladı. Ayrıca bu eğitimde de katılımcılara subliminal telkin seti hediye edileceğini de sözlerine ekledi.


SINAV BAŞARISI EĞİTİMİ
Sınav Başarısı Eğitimiyle ilgili bilgiler de veren Atakan Sönmez, hayatımızın her alanını sınavların belirlemeye başladığını, sınavların nasıl bir kabusa dönüştüğünün altını çizerek,bu eğitimin, beyini sınav için programlamak, sınavda daha fazla soru nasıl yapılabilir, sınav kaygısı, sınava hazırlanma, sınav öncesi ve sınav sırasında yapılması ve yapılmaması gerekenlerin neler olduğuyla ilgili bilgilerin verileceği bir eğitim olacağını söyledi.



Bu eğitimde de katılımcılara bilinçaltı sınav destek telkinlerinin verileceğini söyleyen Sönmez, bu eğitim sonrasında sınavların artık kabus olmaktan çıkacağını vurguladı.

Atakan Sönmez’in Konya’daki Eğitim Programları İse Şöyle:
SINAV BAŞARISI EĞİTİMİ
23 NİSAN Cumartesi:Başlama Saati: 18:00
Bu eğitimde katılımcılara Subliminal sınav kaygısı, sınav başarısı ile ilgili sınav destek Telkin CD seti hediye edilecektir.

BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ EĞİTİMİ
24 NİSAN Pazar: Başlama Saati: 17:30
Bu eğitimde katılımcılara Özel Subliminal Telkin CD seti hediye edilecektir.

ASTRAL SEYAHAT EĞİTİMİ
25 NİSAN Pazartesi: Başlama Saati:19:00
Bu eğitimde katılımcılara Astral Subliminal Telkin CD seti hediye edilecektir.

Tüm eğitimlerde katılımcı sayısı 10 kişidir ve eğitimler ücret iade garantilidir."

EĞİTİM YERİ: ZAFER

Atakan Sönmez detaylı bilgi ve randevu için 0.532.440.90.84 nolu telefonla irtibata geçilebileceğini belirtti.actionsmile

Gizem 1234 25-05-2016 01:14 PM

Cevap: Konya semineri yoğun ilgi ile devam ediyor
 
Ben bu siteyi tesadufen buldum kayit oldum şimdi ne yapacağimi bilmiyorum

Electra 01-06-2016 11:24 PM

Cevap: Konya semineri yoğun ilgi ile devam ediyor
 
Tebrikler Atakan Bey. İzmir'de de yapılacak semineri dört gözle beklemekteyiz.

maviinci 06-06-2016 08:05 PM

Cevap: Konya semineri yoğun ilgi ile devam ediyor
 
Alıntı:

Electra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858783)
Tebrikler Atakan Bey. İzmir'de de yapılacak semineri dört gözle beklemekteyiz.

Eminim öyledir 😂😂😂😂

hayatimdegisti 06-06-2016 08:26 PM

Cevap: Konya semineri yoğun ilgi ile devam ediyor
 
sirada izmir var

Electra 06-06-2016 09:40 PM

Cevap: Konya semineri yoğun ilgi ile devam ediyor
 
Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858802)
Eminim öyledir 😂😂😂😂

Atakan bey ve seminere gelen katilimcilarla cekilen resimlerimizi burda paylasinca yuzunde yer alacak ifadeyi merak ediyorum smil56

maviinci 13-06-2016 03:24 AM

Cevap: Konya semineri yoğun ilgi ile devam ediyor
 
Alıntı:

Electra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858804)
Atakan bey ve seminere gelen katilimcilarla cekilen resimlerimizi burda paylasinca yuzunde yer alacak ifadeyi merak ediyorum smil56

Göreceğiz bakalım bekliyor olacağım skan67

ercankrdk 13-06-2016 10:26 AM

Cevap: Konya semineri yoğun ilgi ile devam ediyor
 
Alıntı:

Gizem 1234 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858729)
Ben bu siteyi tesadufen buldum kayit oldum şimdi ne yapacağimi bilmiyorum

Yapabileceğin çok şey var aslında.. Kendini zayıf olarak tanımladığın konular üzerine yoğunlaşarak, bu site vasıtasıyla istediğin seviyeye getirebilirsin. Hayatını değiştirmek adına attığın adım zaten çok iyi yerlere geleceğinin de kanıtıdır bence.. yeterki iste


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.