Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Okuduğunuz sayfalardan açıklayıcı alıntılar.Kısaltıp yazamadım kusura bakmayın. Alıntı: stormguard Nickli Üyeden Alıntı Selamlar mavifırça, Yöntemin hepsi detaylı olarak kitapta anlatılıyor, ben şimdi burada içeriklerini açıklamadan basamak basamak hepsini birleştirip yazayım ki. Daha kolay anlaşılsın. 1) Niyetini belirle. 2) İki noktayı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2009, 05:14 PM   #971 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Okuduğunuz sayfalardan açıklayıcı alıntılar.Kısaltıp yazamadım kusura bakmayın.

Alıntı:
stormguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar mavifırça,

Yöntemin hepsi detaylı olarak kitapta anlatılıyor, ben şimdi burada içeriklerini açıklamadan basamak basamak hepsini birleştirip yazayım ki. Daha kolay anlaşılsın.

1) Niyetini belirle.
2) İki noktayı belirle.
3) İki nokta arasında bağ kur, kuantum alana bu sayede geçiş sağla.
4) Niyetini OLUŞ haline getir.
5) Gerektiğinde Arketipleri ve Zaman Yolculuğunu kullan.
6) Tamamen serbest bırak.

Önemli: Son basamakta gerçekten serbest bırakıp bırakmamanızı şu şekilde ölçün: Eğer sık aralıklarla, bakayım oldumu, e herşeyi uygun yaptım ve de serbest bıraktım, hala niye olmadı gibi şeyler söylüyorsanız, anlayınki serbest bırakamamışsınız :) Gerçek serbest bırakma, rahat bir umursamazlık halini de beraber getirir. Yani amacınızın olup olmaması tamamen önemsiz hale gelmemişse, serbest bırakamamışsınız demektir. Ve hiç kimse serbest bırakmayı hedefine ulaşmak için basamak olarak kullanamaz. Evrensel mekanizma buna izin vermez. O yüzden ya serbest bırakabilmişsinizdir ya da bırakamamışsınızdır, bırakamadıysanız, hala o "arzuyu/isteği" tutmaya ve oluşmasına engel olmaya devam etmektesiniz. Fakat serbest bırakmayıda: "Demekki arzum serbest bırakınca oluşacak" diye düşünüp, serbest bırakmayı arzunuza ulaştıran bir basamak olarak görüp, kullanmaya kalkarsanızda, evrensel sistem buna izin vermeyecektir ;) O nedenle uygulamayı yapın ve sonra tamamen unutun gitsin. Her uygulamadan sonra, unutun gitsin. BU BANA GÖRE EN ÖNEMLİ DETAYDIR.

Yöntemin üzerinde çok kafa yormayın lütfen, olay çok basit. Ama zihin basit şeylere alışık olmadığı için ve eğer basitse, işe yaramıyordur gibi kısır kodlamalara sahip olduğu için, mekanizması gereği daha çok bilgi, daha çok cevap istiyor. Sadece uygulamaya devam edin. Yöntemin bütün detayları dediğim gibi kitapta anlatılmış. Bizimde şu ana kadar burada yazdıklarımız, kitabı okuyanlar için açıklanmayan bir husus bırakmadı. Artık tek yapmanız gereken, bol pratik ve sonuçlarınızı bize bildirmek. Böylece herkes motive olur. Sevgiler.
Alıntı:
MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster



selamlar bende kitabı yeni okuyanlar arasındayım nihayet bu akşam 60 küsürüncü sayfaya geldim.
fakat daha öne de arkadaşlarımızı dediği gibi iki noktayı oluşturuyorsunuz.
aralarında bir bağ kuruyorsunuz
bağı kurduktan sonra bir an hiçbirşey düşünmeden zihninizi boş bir şekilde bırakıyorsunuz.
ve enerjiyi serbest bırakıyorsunuz ve bir daha düşünmemek kaydıyla super

o zaten oluyor.
enerjiyi serbest bırakıyorken isterseniz bir soru sorabilirsiniz mesela boyun ağrınız için ağrımasaydı nasıl olurdu diye? arkadaşınız için arasaydı nasıl olurdu diye.-

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım doğru yoldasın.Bak senin için bir kez daha anlatıyım ben.(1003 olucak galiba bununla beraber.)

Şimdi sağ elin olmasını istediğin durum,sol elin şimdiki durum.Önce ellerin arasında bağ kuruyorsun,o bağı imgele.Sağ elinden dönen bir hortum çıkart,döndükçe büyüsün ve içinde olmasını istediğin durum olsun.

Sol elindekı şimdiki durumu da bir hortum olarak çıkart.Normal boy bir hortum.Bu sol elindekı şimdiki durum sağ elinden çıkan hortuma girsin ve orada birleşsinler.Hepsi istediğin durum olsun ve kocaman bir hortum olsun dönen.

Bu ortada dönen hortum her iki ele eşit şekilde dağılsın.Sen yerleştir yani onları.Sonra aradaki bağı beyaz ışıkla doldur.Ve olmasını istediğin durumu ayrı bir şekilde beyaz ışıkla doldurarak evrene yolla,gözlerinle uzaklaştır.

Çok zor gibi görüse de aslında çok kolay yaptıkça alışıcaksın,imgelemelerin gelişicek ve 2 nokta 2 dakikanı bile almayacak inan.

Tabi sonrasında napıcaksın,unutucaksın.Unutman gerek ki enerji serbest kalsın.İşine devam et ve unut.

Hadi kolay gele
Bu da cabası.

Alıntı:
stormguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar,

redflowers'ın vermiş olduğu yöntem sanırım kendisinin başarılı olduğu ve sizinde işinizi kolaylaştıracağını düşündüğü iki nokta yöntem şekli.. Fakat normalde bu tarz sağ - sol belirlemesi ya da hortum çıkarmak, birleştirmek vs.. gibi şeyler iki nokta yöntemi içinde mutlaka uygulanması gereken şeyler değil. Yani bu okuduğunuz bilgilerle kendinizi sınırlamayın, esnek olunuz. Herkesin kendine uyanı bulması daha doğru olacaktır. redflowersta burda size yeni bi açılımda bulunarak esnekliğinizi geliştiriyor. Bunu böyle kabul edin, yazılanları birebir kopyalayıp yapmaya çalışmayın lütfen. Sevgiler.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2009, 07:03 PM   #972 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 41
Tesekkür: 180
78 Mesajinıza toplam 503 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azime_1 will become famous soon enoughazime_1 will become famous soon enough
Standart

Ben de komik bi şey yaptım ama işe yaradı da. Kitabı almadan sadece burdaki okuduklarımla iki nokta tesbit ettim sağ el şimdiki durum sol el olmasını istediğim durum ama sonra sol eli sağ elin yanına hayalen değil gerçekten getirip iki parmağı yan yana getirip birleştirdim.Sanki de elimde bi şey varmışçasına boşluğa fırlattım . Biraz komik ama başkasında işe yarıyor. Yanlız ben kendimde nokta tesbit edemiyorum. Kitabı tamemen okumadım orda cevabını bulabilir miyim bilmiyorum ama bu sorunun nedenini bulamadım
__________________
İnsana kötülük için bildiğini söylemsi yeter
azime_1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2009, 04:49 PM   #973 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart

arkadaşlar bugün sağlığımla ilgili bir sorun yaşadım, iki nokta yaptım ağrıyan bölgeye.dedim ki "ağrımayan bir zamana geri gitsin bu bölgem, mesela dün akşama ,hemen" dedim.yaklaşık 3 veya 4 dakika sonra bir saattir ağrıyan ve ağrı kesiciyle geçemeyecek türden olan bu ağrı tamamen geçti.:) ben de böylece birşeyi farkettim bilmem yanılıyomuyum.bilmiyorum bende böyle oluyo.sağlığımla ilgili 2 nokta yaptığımda saniyeler içinde geçiyor işe yarıyor.fakat dileğimle ilgili sağlıkla hiç alakası olmayan birşey için yaptığımda bu o an olmuyor.ya da atıyorum 1 saat içinde olmuyor.belki 5 gün sonra belki 1 hafta sonra oluyor.bunu yapan arkadaşlar var burda.bende neden olmuyo hemen acep.
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2009, 05:09 PM   #974 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile

merhabalar,
başarılarınızı devamını temenni ediyorum.
konu ile alakalı dirençlerinizden dolayı olabilir. "niye olmadı?", "hala niye olmuyor?" gibilerinden düşüncelerimiz inançlarımızı basitçe yıkabilen düşüncelerdir. yada işin içine biraz daha sevgi katın.
odağınızı biraz daha arttırmayı deneyin. çalışmalarınız arttıkça ve olumlu sonuçlar aldıkça daha da "neler yapabilirim?" e gideceksiniz.

güzel sonuçlar duymak mutluluk verici.


Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bugün sağlığımla ilgili bir sorun yaşadım, iki nokta yaptım ağrıyan bölgeye.dedim ki "ağrımayan bir zamana geri gitsin bu bölgem, mesela dün akşama ,hemen" dedim.yaklaşık 3 veya 4 dakika sonra bir saattir ağrıyan ve ağrı kesiciyle geçemeyecek türden olan bu ağrı tamamen geçti.:) ben de böylece birşeyi farkettim bilmem yanılıyomuyum.bilmiyorum bende böyle oluyo.sağlığımla ilgili 2 nokta yaptığımda saniyeler içinde geçiyor işe yarıyor.fakat dileğimle ilgili sağlıkla hiç alakası olmayan birşey için yaptığımda bu o an olmuyor.ya da atıyorum 1 saat içinde olmuyor.belki 5 gün sonra belki 1 hafta sonra oluyor.bunu yapan arkadaşlar var burda.bende neden olmuyo hemen acep.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2009, 05:27 PM   #975 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart

teşekkür ederim müminokan.evet belki takip ediyorumdur istemeden, dileğimi.önemli birşey daha söylemişsin "sevgini kat" diye. kesinlikle doğru.
bu iki nokta inanılmaz birşey.artık bir oyun gibi görüyorum.ellerimde artık mıknatıs olma durumunuda hissediyorum bu arada.
bilgi verdiğin için teşekkürler müminokan.
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2009, 05:56 PM   #976 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart

ben teşekkür ederim.
kendi çalışmalarımda eğer sonuç alamazsam, bağı serbest bırakıyorken; gülerek uçuşan suratlar imaje ediyorum.
denemenizi tavsiye ederim...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-01-2009, 10:26 PM   #977 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 45
Tesekkür: 65
45 Mesajinıza toplam 387 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nick1 is an unknown quantity at this point
Standart

Merhaba
sizler iki nokta uygulaması yaparken elleri yan yana mı koyuyorsunuz yoksa bir açıdan bahsedilmiş o şekilde ellerin konumuna belli açı vererek mi tutuyorsunuz?
nick1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2009, 01:56 PM   #978 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile

Alıntı:
nick1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba
sizler iki nokta uygulaması yaparken elleri yan yana mı koyuyorsunuz yoksa bir açıdan bahsedilmiş o şekilde ellerin konumuna belli açı vererek mi tutuyorsunuz?
ne gibi bir açı?
sadece iki nokta bulun, aralarında bağ kurun, sonra serbest bırakın. ellerin yanyana, üstüste, sırtsırta almasının hiçbir önemi yok önemli olan nokta bulmanız ve serbest bırakmanız...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2009, 07:32 PM   #979 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 45
Tesekkür: 65
45 Mesajinıza toplam 387 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nick1 is an unknown quantity at this point
Standart

Alıntı:
MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne gibi bir açı?
sadece iki nokta bulun, aralarında bağ kurun, sonra serbest bırakın. ellerin yanyana, üstüste, sırtsırta almasının hiçbir önemi yok önemli olan nokta bulmanız ve serbest bırakmanız...
önceki mesajlarda öyle birşey okudum ellerin belli bir açı ile tutulması gerekiyor şeklinde,o yüzden sordum teşekkürler
nick1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2009, 11:37 PM   #980 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 27
Tesekkür: 5
25 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Okan Tag is an unknown quantity at this point
Standart

şu iki nokta olayını çok merak ettim en kısa süreden okucam kitabı inş.
Okan Tag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Okuduğunuz sayfalardan açıklayıcı alıntılar.Kısaltıp yazamadım kusura bakmayın. Alıntı: stormguard Nickli Üyeden Alıntı Selamlar mavifırça, Yöntemin hepsi detaylı olarak kitapta anlatılıyor, ben şimdi burada içeriklerini açıklamadan basamak basamak hepsini birleştirip yazayım ki. Daha kolay anlaşılsın. 1) Niyetini belirle. 2) İki noktayı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.