Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Matrix enerjisi bir sihirli değnek olsaydı, herkes o değneği edinir ve değdirdiği yerde istediğini yaratırdı. Bunun böyle olmadığını Matrixe Hükmedin ve Mucizelerin Bilimi kitaplarında, Dr. Bartlett bir şekilde açıklamaya uğraşıyor. Önce her uygulamanın ilk şartı olan, güven duymak meselesi var...Bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2012, 02:27 AM   #1701 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Mesajlar: 7
Tesekkür: 131
7 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
laksmi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Matrix enerjisi bir sihirli değnek olsaydı, herkes o değneği edinir ve değdirdiği yerde istediğini yaratırdı. Bunun böyle olmadığını Matrixe Hükmedin ve Mucizelerin Bilimi kitaplarında, Dr. Bartlett bir şekilde açıklamaya uğraşıyor. Önce her uygulamanın ilk şartı olan, güven duymak meselesi var...Bir fikre, bir yönteme inanmanın, gerçek bir güven duymanın, çekim uygulamalarında nasıl bir rol oynadığını Bilinçaltının Gücü kitabında da çok net görebiliyoruz. Öyle ki bize batıl gelen pek çok uygulamanın bazı kişilerde nasıl işe yaradığının anlatımı da aynı kitapta mevcut, biliyorsunuz.

Bartlett, şunu da vurguluyor: Yöntem işe yarıyorsa niçin kullanmayayım? Oldu ki benim bilinçaltı kalıplarım bu yöntemi bende işe yarar kılmıyor, olmuyor yani. O zaman doktora git diyor, hangi yöntem işe yarıyorsa onu kullan...Yapabileceğin ne varsa yap. Nasıl ki bazen bir uygulama yaparız, sonuçları bizi hayrete düşürür. Başka bir niyetimiz için aynı uygulama başarısız olabilir. Matrix enerjisini kullanan kişi için de aynı durum geçerli değil midir? Eğer öyle olmasaydı, mesela Richard Bartlett seminerinde platformdan düşüp bir tarafını kırdığında hemen oracıkta iki nokta yapar, ayağa dikilirdi. Belki Başak Hanım da gözlerine çalışıyordur ama bilinçaltı şimdilik buna izin vermiyordur; ki yöntemi öğretmesine engel bir durum değil. Sonuçta nasıl yapılacağını öğretecek, enerjiyi hissetmek, iki nokta arasındaki bağlantıyı sağlamak, imgelemek, niyet etmek, dolanıklık, bunlar herkesin kendi keşif yolculuğunda tanıyıp öğreneceği durumlar.

Yöntemler her zaman ve her durumda aynı işe yarar sonuçları, hemen sağlayabilseydi mesela ameliyat masalarında da her hastanın sağ kalması gerekirdi; ama öyle olmuyor. Bazen hiç işe yaramıyor. Bunun nedeni doktorun bu işi bilmemesi olabilir mi? Sanmıyorum. Sayılamayacak kadar sebebi olabilir. Bir mühendisin yaptığı her bina sapasağlam ayakta duruyor mu? Ne kadar doğru bir proje de çizse, doğru hesaplamalar da yapsa, en kaliteli malzemeleri de kullansa, mühendise bağlı olmayan nedenlerle bina yıkılabiliyor.

Ben kendi adıma şöyle düşünüyorum: Önüme gelen bilginin öncelikle, bu gelişinin bir nedeni olduğunu bilirim. Buna güvenirim ve araştırmaya başlarım. Peki sağlam referanslar mı ararım? Evet. Bilginin yayılmasında bize öğretmen olan kişilerin-forumda tecrübeli bulduğumuz kişiler, reiki masterlar gibi-ilgili konuda ne düşündüğünü takip ederim. Olayın reklam malzemesi olup olmadığını internetten incelerim. Bazen çok işe yarasa bile yöntem, aşırı reklam yapan, yok şu CD si bilmem kaç dolar, aman kaçırma şeklinde sürekli mailleri atan siteleri çok itici buluyorum örneğin. Tamam, bu dönem belki en iyi yol bu pazarlama için ancak enerjiyle, zihin güçleriyle, bilinçaltıyla ilgili konularda dozun iyi ayarlanması gerektiğini düşünüyorum.

Sonuç olarak, çalışmalarıma başlarım ve "varsayımda bulunmama" anlaşmasının gereğini yaparım. Sadece sonucuma odaklanırım, olursa olur, olmazsa da tekrar denerim. Belki de ne için yapıyorsam iki noktayı, henüz o sonucun bana gelmesine hazır değilimdir; hazırlanmak için arınma ve olumlama ve affetme çalışmalarına girişirim.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

laksmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2012, 01:48 PM   #1702 (permalink)
Üsteğmen
 
Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 204
Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Benim için matriks enerjisinin tanımı şudur:

Kitaptan alıntılar yapacağım...

---

Fiziksel varlıklar olarak özümüzü özetlersek: Bizler bilgi ve ışık ya da bilinçten oluşuruz.
Sorun seti oyununu oynamak yerine, sorunu görmelisiniz. Sorunda bir fark yaratmaya çalışan herkesin sonunda başarısız olduğunu anlamalısınız.
İkinci örnekte ise, hastanın durumunun gerçekten var olmadığına ikna olmuştum. Böylece kuantum-laşmış" gerçeğe adım atabildim. Tutuk olan omuz; atomların, hücrelerin, elektronların, fotonların ve omuz olarak adlandırmamıza sebep olan şeyi her ne oluşturmuşsa onların gruplaşmasından ibaretti benim için artık. Şimdi, omuz yüksek enerjili bir foton ise, o zaman biz onları nasıl gözlemlemeyi seçersek öyle tekrar gruplanabilir. Böylece sorun sorun olmaktan çıkabilir.
"Rehberlerimin" tuhaf ama bilgece olan tavsiyelerine uyarak, onun "orada olmadığını" hayal ettim. Ve hastalık yok oldu. Algılarınızın ve inançlarınızın yaratabileceği farka bir bakın.
Geçenlerde, Matriks Enerjisi'nin web sitesindeki mesaj panosunda insanlar bana bu gibi şeylerin nasıl yapılacağını sadece okuyup uygulayarak öğrendiklerini söylüyor. Bir şiropratisyen "İki Nokta" ve "Zaman Yolculuğu" kavramlarını uygulamayı web sitemdeki videoyu izleyerek öğrenmiş. Bu doktor mesaj panosuna deneyimini yazmış, kırık ayak parmağı için doktorun muayenehanesine gelen hastasıyla karşılaşmasını anlatmış. Videoda gösterildiği gibi, kavramsal Zaman Yolculuğu yaparak ayak parmağının kırılmamış olduğu zamana gitmiş ve doktor hastanın ayağını elinde tutarken aniden elinin altındaki kemik hareket etmiş, incinmeye "İki Noktayı" uygulamış. İki dakika sonra, hasta yürüyerek muayenehaneden çıkıp gitmiş, ne acısı ne de aksaması kalmış.
Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2012, 02:00 PM   #1703 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 18
Tesekkür: 21
15 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuantumxyz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
Lusid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim için matriks enerjisinin tanımı şudur:

Kitaptan alıntılar yapacağım...

---

Fiziksel varlıklar olarak özümüzü özetlersek: Bizler bilgi ve ışık ya da bilinçten oluşuruz.
Sorun seti oyununu oynamak yerine, sorunu görmelisiniz. Sorunda bir fark yaratmaya çalışan herkesin sonunda başarısız olduğunu anlamalısınız.
İkinci örnekte ise, hastanın durumunun gerçekten var olmadığına ikna olmuştum. Böylece kuantum-laşmış" gerçeğe adım atabildim. Tutuk olan omuz; atomların, hücrelerin, elektronların, fotonların ve omuz olarak adlandırmamıza sebep olan şeyi her ne oluşturmuşsa onların gruplaşmasından ibaretti benim için artık. Şimdi, omuz yüksek enerjili bir foton ise, o zaman biz onları nasıl gözlemlemeyi seçersek öyle tekrar gruplanabilir. Böylece sorun sorun olmaktan çıkabilir.
"Rehberlerimin" tuhaf ama bilgece olan tavsiyelerine uyarak, onun "orada olmadığını" hayal ettim. Ve hastalık yok oldu. Algılarınızın ve inançlarınızın yaratabileceği farka bir bakın.
Geçenlerde, Matriks Enerjisi'nin web sitesindeki mesaj panosunda insanlar bana bu gibi şeylerin nasıl yapılacağını sadece okuyup uygulayarak öğrendiklerini söylüyor. Bir şiropratisyen "İki Nokta" ve "Zaman Yolculuğu" kavramlarını uygulamayı web sitemdeki videoyu izleyerek öğrenmiş. Bu doktor mesaj panosuna deneyimini yazmış, kırık ayak parmağı için doktorun muayenehanesine gelen hastasıyla karşılaşmasını anlatmış. Videoda gösterildiği gibi, kavramsal Zaman Yolculuğu yaparak ayak parmağının kırılmamış olduğu zamana gitmiş ve doktor hastanın ayağını elinde tutarken aniden elinin altındaki kemik hareket etmiş, incinmeye "İki Noktayı" uygulamış. İki dakika sonra, hasta yürüyerek muayenehaneden çıkıp gitmiş, ne acısı ne de aksaması kalmış.
Lusid kardeşim, bu kitap güzel.. Bak buna itiraz etmiyorum:)
__________________
Hiç olmak herşey olmak demektir. Çünkü herşey hiçin içindedir.
kuantumxyz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2012, 04:26 PM   #1704 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 8 kez İyi ki varsın denildi
tuareg321 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Değerli arkadaşlar merhaba,
Saatlerdir Matrix konusunda daha önce yapılmış sohbetleri, paylaşımları okudum. Çok değerli paylaşımlar olmuş.. Anlatılan deneyimler harika..
Bildiğim kadarıyla şu an Türkiyde Matrix Energetics uygulayıcısı var fakat eğitimcisi yok.. Fakat aslında çok da zor oldugunu düşünmüyorum. Ancak bana göre en önemli şey Matrix Energetics uygulamasında: İNANÇ.. Kuantum alanının gerçekliğine ve asıl gerçek olanın kuantum alanı olduğuna inanç... Zaten bu nedenle Dr. Bartlett her iki kitabında da kuantum fiziğini anlatmış. İki nokta tekniğini Matrixe Hükmedin kitabında ancak beş sayfa anlatmış. Geriye kalan kuantum fiziği ve kuramları.....
Düşünceme katılırmısınız bilmiyorum ama iki nokta tekniğinden önce kuantum gerçekliği anlamak daha önemli gibi..
tuareg321 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2012, 05:08 PM   #1705 (permalink)
Üsteğmen
 
Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 204
Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

@tuareg321

Türkiye'de matriks eğitimini Başak hanım veriyor. Kendinisi tanımıyorum. Dün mail attım, iki nokta tekniğiyle hastalıkları iyileştiremediğimi söyledim. Dr.Richard Bartlett'in ikinci kitabını da okumamı tavsiye etti. "Mucizelerin Bilimi"

facebook ta "Matrix Energetics Türkiye" diye aratırsanız görebilirsiniz.

Ve Frank J. Kinslow'un "Kuantumla İyileşmenin Sırrı" adlı kitabı da matriks enerjisiyle ilgiliymiş. İki kitabı da en kısa zamanda alıp okuyacağım...
Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2012, 10:10 PM   #1706 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metriks is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

2. kitabı da pdf şeklinde çıkar umarım
metriks isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2012, 03:15 PM   #1707 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 14
55 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülsem is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili gülsem çok hoşsun. İnsanlar bu başlığı paylaşmak için açtılar daha çok paylaşım yapılmasına sevinmen gerekir. Konuyu detaylı öğrenmek istiyorsan ve kitabı okumadıysan mutlaka okumanı tavsiye ederim. Tabi öğrendiklerinle basit uygulamalar da yapabilirsin. Ben de ilk uygulamalarımı kitabı okumadan bu başlıkta okuduklarımdan yola çıkarak denemiştim.

Sevgiler.
sevgili sweeet ne kadar çok paylaşım okadar çok sayfa demek daha 130lardayım beynim sulandı okumaktan atlamaya başladım:))) gerçekten güzel paylaşımlar var. insanı heveslendiriyor. en baştan beri takip etmediğime pişmanım. henüz bişiler başarabilmiş değilim ne nokta tespiti ne enerjiyi hissetmek nede imgeleme. tabi serbestte bırakamıyorum. denemeye devam
gülsem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2012, 05:53 PM   #1708 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Mesajlar: 7
Tesekkür: 131
7 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
laksmi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Arkadaşlar, siz bilirsiniz elbette ama ben böyle önemli konuları, ya çıktısını alarak ya da farklı bir yöntemle arşivliyorum ki, internet dışında da okuyabileyim. Yazıcısı olmayanların özellikle faydalanabileceği bir yol var: dopdf isimli programı internetten ücretsiz indiriyoruz. Sonra örneğin bu sayfada mıyız, sağ tuşa basıp "yazdır" diyoruz. Ekrana gelen pencere yazıcıları gösteriyor, orada dopdf isminde bir yazıcı varmış gibi görünüyor. Onu seçiyoruz ve gerisi bildiğiniz kaydetme işlemi. Böylece ben, epey geniş bir arşivi pdf dosyası olarak saklıyorum.
laksmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2012, 12:24 AM   #1709 (permalink)
Üsteğmen
 
Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 204
Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Millet, iki nokta çalışmaları iyi gidiyor mu?

Ben bir kişinin bana mesaj yazmayı kesmesi için iki noktayı uyguladım. Sabaha telefonu bozulmuş ve bana cevap atamadı. Hala telefonu bozuk. Artık face den selam veriyor o kadar, konuşmuyor. Belki de tesadüf bilmiyorum.

Çekim yasasını sadece gevşediğim zaman iki nokta tekniğini uyguluyorum. Akşam uyumadan önce ve sabah uyandıktan hemen sonra en uygun zamanlar bence.
Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2012, 11:39 AM   #1710 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 14
55 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülsem is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
Lusid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Millet, iki nokta çalışmaları iyi gidiyor mu?

Ben bir kişinin bana mesaj yazmayı kesmesi için iki noktayı uyguladım. Sabaha telefonu bozulmuş ve bana cevap atamadı. Hala telefonu bozuk. Artık face den selam veriyor o kadar, konuşmuyor. Belki de tesadüf bilmiyorum.

Çekim yasasını sadece gevşediğim zaman iki nokta tekniğini uyguluyorum. Akşam uyumadan önce ve sabah uyandıktan hemen sonra en uygun zamanlar bence.
henüz bişi başaramadım. zihnim o kadar dağınık ki neye iki nokta yapacağıma bile karar veremiyorum:(
gülsem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Matrix enerjisi bir sihirli değnek olsaydı, herkes o değneği edinir ve değdirdiği yerde istediğini yaratırdı. Bunun böyle olmadığını Matrixe Hükmedin ve Mucizelerin Bilimi kitaplarında, Dr. Bartlett bir şekilde açıklamaya uğraşıyor. Önce her uygulamanın ilk şartı olan, güven duymak meselesi var...Bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.