![]() |
the power -güç; the secret'ın yazarından.. geçen gün gazete de gördüm.. paranın sırrını çözmüş yazarımız, ve sıra aşkın gücüne gelmiş.. secret'ta "ne hayal ederseniz sizin olabilir " diyen Rhonda Bryne,şimdi de the power/güç kitabında "evrendeki en büyük güç, istediğiniz her şeye kavuşma gücüdür.." , "evrendeki her şey manyetiktir, mıknatıs gibi.." diyor. tabi kitap daha buralarda değil.. ingilterede yeni çıkmış yeni dediğim 17 ağustos =) bakalım bizim çevirmenler ne zaman çevirecek.. not.. belki biri bu konuyla ilgili daha önce bişeyler yazmıştır diye kısa tuttum =) ya da merak uyandırayım diye de kısa tutmuş olabilirim.. =) |
Cevap: the power -güç; the secret'ın yazarından.. paylaşım için teşekkürler,çıksın hemen alıcam:) |
Cevap: the power -güç; the secret'ın yazarından.. Secret gerçek mi? |
Cevap: the power -güç; the secret'ın yazarından.. sizce ? .. |
Cevap: the power -güç; the secret'ın yazarından.. secret kadar sarsar mı bilmiyorum ama kitapla ilgili sloganlaştırılan özet niteliğindeki cümleler oldukça etkileyici.. okuyucuların beklentilerini yükseltiyor.. umarım hayal kırıklığı yaşamayız.. ben başlayacağım okumaya.. e-book olarak düşer düşmez.. |
Cevap: the power -güç; the secret'ın yazarından.. güzelll, sabırsızlıkla bekliyoruz ozaman. ayrıca The Meta Secret kitabıda var duydunuzmu bilmiyorum yazarı Mell Gill,bu da The Secret ın devamı niteliğinde çok güzel bir kitap,tavsiyemdir. |
Cevap: the power -güç; the secret'ın yazarından.. Secret Mucizesi Devam Ediyor! The Secret'ta saklı kalanların anahtarını The Meta Secret'ta bulacaksınız THE META SECRET tüm sırların ötesindeki bir sırla alakalı bir kitap: Çekim Yasası'nı da kapsayan Evrensel Yasaları derinlemesine irdeliyor. Gerçek olaylara dayanan bu bilgelik kitabı dünya çapında tanınmış uzmanların kaleminden dökülen öğretilerle dolu. Her zaman hayalini kurduğunuz zenginlik, aşk ve mutluluğa ulaşmanıza yardımcı olacak tüm teknikleri THE META SECRET'ta bulacaksınız. Meta Sır öğretmenleri Evrenin gizemli işleyişini tartışmak üzere buradalar. THE META SECRET onlardan size bir ARMAĞAN... Çekim Yasası'nın ötesinde çok az bilinen eski sırları çözmede bir ANAHTAR... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:28 PM. |