Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   niyet deneyi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/612617-niyet-deneyi.html)

sudem8 13-05-2010 06:29 PM

Cevap: niyet deneyi

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746693)
suyun gizli mesajını okumuş muydunuz
o da harika bir kitap sevgi herşeyin birinci şartı oldugunu açık ve net olarak görüyorsunuz.
hatta sitede bununla ilgili bilgi paylaşımı da yapıldı...
bakmak isteyen arkadaşlar için shamanic in suyun gizli mesajını çok güzel anlattığı
linki vermek istedim...
iyi okumalar...
sevgi ve umutla....
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...li-mesaji.html

okucam bayşegülcüm teşekkürlery789y789

Elektra 13-05-2010 06:31 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746694)
canım kitap başlarda biraz karışık geldi.okudukça anlamaya çalışıyorum.daha çok teknik bilgiler içeriyor.ben de pratik olduğumdany789zet çıkarıyorum sizlereterli345

Tamam tatlım, aktarabildiğin kadar, zorlama fazla kendini :) Biz senin yazılarını takip edicez. Sevgilerimle...

hayathan 13-05-2010 08:24 PM

Cevap: NİYET DENEYİ_Lynne Mc Taggart

Kitaptan değil, doktorumdan öğrendim. Çin Felsefesi ile ilgili bir yöntem ve kendimizi sevmeyi, değer vermeyi, sevdiğimizi kendimize bildirmeyi öğretiyor, farkettiriyor..

YESHAPPY 13-05-2010 11:20 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746642)
Size iyileşme ile ilgili bir metod öğreteyim yeri gelmişken..

İki elinizi göğsünüze değdiriyorsunuz. serçe parmaklarınızın yanlarını ve başparmaklarınızı bileğe kadar birleştiriyorsunuz. diğer parmaklarınız açık oluyor elleriniz bilekten birleşiyor. Ellerinizin görünüşü lotus gibi çanak gibi oluyoır ve hasta organınızla konuşmaya başlıyorsunuz.
diyelimki dilinizin iyileşmesi için yapıyorsunuz.. Yavaş yavaş dilinizi ve rahatsızlığını hissederek yapıyorsunuz..

"Sevgili Dilim Sen benim için çok önemlsin, sen benim için çok değerlisin. Ben seni çok seviyorum. Sana bu güne dek kötü davrandığım, seni hasta ettiğim... eksik olmasına neden olduğum için özür dilerim. Sen benim için çok önemlisin, sen benim için çok önemlisin. Seni çok seviyorum.
Senin içinde kendini iyileştirecek enerji ve güç varç Lütfen o enerjinin beyaz ışığı ile hasta bölgeni şimdi şu andan itibaren iyileştirmeye başlıyorsun. Tüm kromozomların ve hücrelerinle kendini iyileştirmek için çalışmaya başlıyor ve hemen yakın zamanda iyileşiyorsun.
Ben seni çok seviyorum. Sen benim için çok değerlisin. Teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum..

diyorsun biraz daha gözlerini kapalı tutup dilin yada organın ne ise onun iyileştiğini ve beyaz ışıkla yıkandığını hissediyorsun..

Ben karda düşmüş bileğimi bayağı incitmiştim. Hastanede buz dediler bir de kas gevşetici merhem verdiler. Ben ilk haftasında bunu yaptım elimi hareket ettirmeye başladım. Haftada bir iki defa okuyabildim ve ellerimi hareket ettirebildim. Fizik tedavi bile yaptırmadan şu an sapasağlam kullanıyorum..
Aklıma geldi paylaşmak istedim..

Teşekkürler.

Ben teşekkür ederim EzeliNur ;)

arca 14-05-2010 12:10 AM

Kitaptan değil, doktorumdan öğrendim. Çin Felsefesi ile ilgili bir yöntem ve kendimizi sevmeyi, değer vermeyi, sevdiğimizi kendimize bildirmeyi öğretiyor, farkettiriyor..

Bir doktorun beden dışında ruhunuda iyileştirmenin gerekliliğini tavsiye etmesi çok güzel.

bluegirlx 14-05-2010 12:29 AM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746642)
Size iyileşme ile ilgili bir metod öğreteyim yeri gelmişken..

İki elinizi göğsünüze değdiriyorsunuz. serçe parmaklarınızın yanlarını ve başparmaklarınızı bileğe kadar birleştiriyorsunuz. diğer parmaklarınız açık oluyor elleriniz bilekten birleşiyor. Ellerinizin görünüşü lotus gibi çanak gibi oluyoır ve hasta organınızla konuşmaya başlıyorsunuz.
diyelimki dilinizin iyileşmesi için yapıyorsunuz.. Yavaş yavaş dilinizi ve rahatsızlığını hissederek yapıyorsunuz..

"Sevgili Dilim Sen benim için çok önemlsin, sen benim için çok değerlisin. Ben seni çok seviyorum. Sana bu güne dek kötü davrandığım, seni hasta ettiğim... eksik olmasına neden olduğum için özür dilerim. Sen benim için çok önemlisin, sen benim için çok önemlisin. Seni çok seviyorum.
Senin içinde kendini iyileştirecek enerji ve güç varç Lütfen o enerjinin beyaz ışığı ile hasta bölgeni şimdi şu andan itibaren iyileştirmeye başlıyorsun. Tüm kromozomların ve hücrelerinle kendini iyileştirmek için çalışmaya başlıyor ve hemen yakın zamanda iyileşiyorsun.
Ben seni çok seviyorum. Sen benim için çok değerlisin. Teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum..

diyorsun biraz daha gözlerini kapalı tutup dilin yada organın ne ise onun iyileştiğini ve beyaz ışıkla yıkandığını hissediyorsun..

Ben karda düşmüş bileğimi bayağı incitmiştim. Hastanede buz dediler bir de kas gevşetici merhem verdiler. Ben ilk haftasında bunu yaptım elimi hareket ettirmeye başladım. Haftada bir iki defa okuyabildim ve ellerimi hareket ettirebildim. Fizik tedavi bile yaptırmadan şu an sapasağlam kullanıyorum..
Aklıma geldi paylaşmak istedim..

vucudumun organlarıyla konuşmayı yeni kendim keşvettim..bilimsel olan yöntemden haberim yoktu..iyi oldu öğrendiğim..bu sayede kilo verdim..tüm mekanizmam sizin ihtiyaçlarınızı düşünüyorum ve karşılamamak istiyorum karşılayamadıklarım için beni affedin diyorum..çok işe yaradı..ellerimi düşündüm .. kan dolaşımımı ..dolaşım sistemimin tamamını..temizlenmesi için düzgün çalışması için komut verdim..se onları sevdiğimi söyledim..sonuç çok başarılı..smileydance

sena2 14-05-2010 01:13 AM

düşünce
gücüyle tedavi diye bir kitap okumuş, kendimde uygulamıştım buna benzer şeylerdi gerçekten başarılı sonuçlr veriyor paylaştığın için teşekkürler

bayşegül 14-05-2010 10:26 AM

senacım
düşünce gücüyle tedavi ve Tüm hastalıkların zihinsel nedenleri louise L.Hay in kitapları
benim başucu kitaplarımdır çok faydalarını gördüm ve görüyorumda
sevgi ve umutla...

arca 14-05-2010 03:28 PM

[QUOTE=sudem8;746651][LEFT][SIZE=4] "zihnin madde üzerindeki etkisi üzerine yapılan son çalışmalar,niyetin uygulayıcıya, zamana ve nerede olduğuna dair etkiler gösterdiğini ortaya koymuştur."

Sevgili Sudem8 burada tam olarak ne anlatılmak istenmiş acaba? zihnin uygulayıcıya zamana ve mekana göre nasıl etki gösteriyor yada gösteremiyor.
Emeğin için çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler bunlar.

YESHAPPY 08-09-2010 03:43 PM

Dün kuzenime dualarla birlikte şifa niyeti yolladım, rahatladım dedi bana. Okuduğumdan haberi olmadan rahatladığını hissetmiş. Sonra yazımı görünce anlamış neden ferahladığını. Sonuç verdiğini duymak güzel.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 PM.