![]() |
Cevap: niyet deneyi Alıntı:
|
Cevap: niyet deneyi Alıntı:
|
Cevap: NİYET DENEYİ_Lynne Mc Taggart Kitaptan değil, doktorumdan öğrendim. Çin Felsefesi ile ilgili bir yöntem ve kendimizi sevmeyi, değer vermeyi, sevdiğimizi kendimize bildirmeyi öğretiyor, farkettiriyor.. |
Cevap: NİYET DENEYİ_Lynne Mc Taggart Alıntı:
Teşekkürler. Ben teşekkür ederim EzeliNur ;) |
Cevap: NİYET DENEYİ_Lynne Mc Taggart Kitaptan değil, doktorumdan öğrendim. Çin Felsefesi ile ilgili bir yöntem ve kendimizi sevmeyi, değer vermeyi, sevdiğimizi kendimize bildirmeyi öğretiyor, farkettiriyor.. Bir doktorun beden dışında ruhunuda iyileştirmenin gerekliliğini tavsiye etmesi çok güzel. |
Cevap: NİYET DENEYİ_Lynne Mc Taggart Alıntı:
vucudumun organlarıyla konuşmayı yeni kendim keşvettim..bilimsel olan yöntemden haberim yoktu..iyi oldu öğrendiğim..bu sayede kilo verdim..tüm mekanizmam sizin ihtiyaçlarınızı düşünüyorum ve karşılamamak istiyorum karşılayamadıklarım için beni affedin diyorum..çok işe yaradı..ellerimi düşündüm .. kan dolaşımımı ..dolaşım sistemimin tamamını..temizlenmesi için düzgün çalışması için komut verdim..se onları sevdiğimi söyledim..sonuç çok başarılı..smileydance |
Cevap: NİYET DENEYİ_Lynne Mc Taggart düşünce gücüyle tedavi diye bir kitap okumuş, kendimde uygulamıştım buna benzer şeylerdi gerçekten başarılı sonuçlr veriyor paylaştığın için teşekkürler |
Cevap: niyet deneyi senacım düşünce gücüyle tedavi ve Tüm hastalıkların zihinsel nedenleri louise L.Hay in kitapları benim başucu kitaplarımdır çok faydalarını gördüm ve görüyorumda sevgi ve umutla... |
Cevap: niyet deneyi [QUOTE=sudem8;746651][LEFT][SIZE=4] "zihnin madde üzerindeki etkisi üzerine yapılan son çalışmalar,niyetin uygulayıcıya, zamana ve nerede olduğuna dair etkiler gösterdiğini ortaya koymuştur." Sevgili Sudem8 burada tam olarak ne anlatılmak istenmiş acaba? zihnin uygulayıcıya zamana ve mekana göre nasıl etki gösteriyor yada gösteremiyor. Emeğin için çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler bunlar. |
Cevap: niyet deneyi Dün kuzenime dualarla birlikte şifa niyeti yolladım, rahatladım dedi bana. Okuduğumdan haberi olmadan rahatladığını hissetmiş. Sonra yazımı görünce anlamış neden ferahladığını. Sonuç verdiğini duymak güzel. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 PM. |