Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   Her şeyin bittiği yerden-Sami Dündar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/5736-her-seyin-bittigi-yerden-sami-dundar.html)

meninje 08-04-2008 03:42 PM

Her şeyin bittiği yerden-Sami Dündar

"her şeyin bittiği yerden"

http://kapak2.netkitap.com/170zk/9/05091240.jpg http://kapak2.netkitap.com/170zk/9/05091240arka.jpg
2005 yılının eylül ayında Okuyan us yayınlarından çıkmıştı bu kitap. Kitap hakkında ki yorumları okumak için yazarın kendi sitesine başvurabilirsiniz; www.samidundar.com

Kitabın film çekimleri başlayacak çok yakında. Sami dündarın yakın arkadaşları olan Meltem Cumbul ve Okan Bayülgen başrollerde oynarken diğer bir başrol oyuncusu da Antonio Bandelas olacak. Yapımcı ise Sami Dündar'ın kendisi.

Gerçekten çook ses getireceğine inandığım bu filmi izlemeden önce kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum super super super

"her şeyin bittiği yerden" ... bu kitabı hala okumadıysanız dinleyin;

* "Hayatınızı değiştirmek" için buradasınız biliyorum. O zaman önce güçlü olmalısınız. Hayatta ne kadar güçlü olunabilir görmek için bu kitabı okumalısınız.

* Her şey bitti yada benim artık gücüm yok diyenler, "herşeyin" hiçbir zaman bitmeyeceğini anlamak, hatta damarlarınızda hissetmek için okumalısınız...

* Gölcük depreminde fay hattının göbeğinde, depremin merkezindeki binada kalıp, toprak altında tam 27 saat kımıldamadan yaşama umudunu yitirmeyen ve ALLAH'la konuşarak ayakta kalabilmenin ne demek olduğunu anlamak için okumalısınız...

* Gölcük'teki donanmada o gece yaşananları hatta deprem sonrasınında neredeyse depremin sebebi olarak gösterilen eğlencelerin bütün detaylarını 1. ağızdan EĞLENCENİN ORGANİZATÖRÜNDEN DİNLEMEK İÇİN, okumalısınız...

* 600.000 $ borçla enkaz altında 27 saat mücadele.... ve başarı...azim...hırs...istek... şu an türkiyenin en iyi organizatörlerinden biri olmak nasıl birşey...bunu anlamak için okunmalı bu kitap...

* Toprağın altındayken ben neden buradayım diye kendisine sorular sorarken ölüm meleklerinin sorduğunu düşünerek geçirilen 27 saati damarlarınızda hissetmek için okumalısınız...

* 12 eylül darbesinde, daha 17 yaşındayken idama mahkum edilerek geçirilmiş 6,5 yılı ve işkenceleri sorgulayarak geçirilen 27 saati, prangaları ayaklarınızda hissederek okuyacaksınız...

* İnancınızı yitirmeye başadığınızı düşünüyorsanız, inancın yüceliğini hissetmek için okumalısınız...

* 27 saatin sonunda "oh be" diyemeden verilen yaşam mücadelesini soluksuz izlemek, yaşamak, ağlamak ve ŞÜKRETMEK için okumalısınız...

* VE SON OLARAK BİNLERCE İÇİ BOŞ, KOF SÖZLERLE SÜSLENMİŞ KİTABIN! YANINDA, BİR KİTABIN İNSANA VEREBİLECEKLERİNİN NE DEMEK OLDUĞUNU ANLAMAK, YALIN, İÇTEN BİZDEN BİRİNİ OKUMAK İÇİN OKUMALISINIZ BU KİTABI...

SAMİ DÜNDAR OKUNMAYA DEĞERSİN... :)

shamanic 08-04-2008 03:51 PM

Ynt: Her şeyin bittiği yerden-Sami Dündar

meninje bu güzel kitabı hatırlattığın için sağol canım.. b456

çıktığı yıllarda kitapçıdaki raflarda yerini aldığında bu kitap kapak resmini görüp ağlaya ağlaya almıştım..

bazen mutluluktan bazen acıdan gözlerinizden akan yaşlara inat okurken
hayata gerçek anlamda tutunmanın ne demek olduğunu çok güzel ve doğal anlatan yegane kitaplardan birisi...

ve sami dündar; hem okunmaya hem bu hayatı doyasıya yaşamaya değersin..

bu kitabı yazmak için bile olsa iyiki aramıza dönmüşsün... 25889

meninje 08-04-2008 04:13 PM

Sevgili shamanic, Aynı ağlama krizlerini bende yaşamıştım okurken. Geçmişte kötü bir deprem deneyimimin olması beni kitaba daha çok bağladı sanıyorum. Ama zaten bu kötü deneyimi yaşamamış olan kişiler de bu kitabı okuduğunda eminim kendisine hakim olamayacaktır.

Kitabın en güzel yanlarından birisi de sadece deprem değil, enkaz altında geçirilen 27 saategeçmişte yaşanan bütün acıların sıkıştırılmış olması.

Hangi tür kitapları okumayı seviyor olursanız olun, karşıdakini dinlemeye değer veriyor ve seviyorsanız bu kitap okunmalı. Öğrenilecek çok şey var...

arguz58 05-09-2008 11:25 AM

bu kitabı indirebileceğimiz bir site varmı.?

sessiz 05-09-2008 11:38 AM

kişisel gelişim kitabı sanırım..ya da öyküler falan mı anlatılıyor kitapta...ben de severim gelişim kitapları okumayı coffe2

meninje 05-09-2008 10:47 PM

Yukarıda yeterince açıkladığımı düşünüyorum ancak, bu bir anı kitabı. Sami Dündar 17 Ağustos İzmit depreminde Orduevinde ki eğlenceyi düzenleyen kişi. Bu deprem sonrasında 27 saat enkazda kalarak kurtulan ve bu yaşadıklarını da bu kitapta detaylı bir şekilde anlatan kişi. Yanlız deprem değil daha önze 12 eylül sürecinde idama mahkum edilişini ve işkence altında geçen hapis hayatını da anlatıyor. Ve tabiki organizasyon işlerindende bahsediyor.Herkesin kendine çıkaracağı bir ders vardır bu kitapta diye düşünüyorum.

Ayrıca kitabın film haline getirilmesi için geçtiğimiz 17 Ağustos da start verildi. Başrollerde Okan Bayülgen Ve Meltem Çumbul var. Önce kitabı ve tabiki sonra filmi şiddetle taviye ediyorum.

Mustang 06-09-2008 11:25 AM

Menji canım sen nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 AM.