![]() |
Resimli Secret Kitabı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Resimli secret kitabı. Kitaptaki resimlere bakarak kendinize istediğiniz herhangi herhangi birşeyi telkin edebiliyorsunuz................................... . |
Cevap: Resimli Secret Kitabı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okuyan Varmı? Paylaşım Bekliyoruz. sapkal89 |
Cevap: Resimli Secret Kitabı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sanıyorum okunacak birşey değil. Resimlerden ibaret.... |
Cevap: Resimli Secret Kitabı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben aldım bu kitabı resimlerden ibaret ama resimleri altında gizli şifre denilen hazreti süleymanın mührü tılsımı var resime bakıp isteklerinizi içseleştirince olmasını çabuklaştırdığı söyleniyor zaman zaman bakıp dileklerimi belirtiyorum etkili olduğunu düşünüyorum güzel bir kitap şöylede düşünüyorum dilekte bulunurken dileğinize odaklanmanıza da yardımcı oluyor yani daha çok içseleştirmenize |
Cevap: Resimli Secret Kitabı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Çok İLginç. |
Cevap: Resimli Secret Kitabı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben geçen yıl okumuştum bu kitabı,evet resimlerin altında hz.süleyman'ın tılsımlarının olduğu yazılıyo ama bana çok inandırıcı gelmedi,hatta çocuk kitabı gibi,resimler çok basit resimler ama altındakileri bilemem belkide gerçekten tılsımlılardırooo67 |
Cevap: Resimli Secret Kitabı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nerden indire bilirim.???? lutfen yardim edin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:56 AM. |