Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   Düşünce Gücüyle Tedavi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/372879-dusunce-gucuyle-tedavi.html)

alestason 15-08-2009 06:27 PM

Cevap: Düşünce Gücüyle Tedavi

paylaşım için teşekkürler .
ben özellikle bir kaç yıldır allerjik rinit problemi yaşıyorum sabah uyanır uyanmaz hapşırmaktan yoruluyorum:)yanlız bunu son bir kaç yıldır yaşıyorum psikolojik bir sebebi mutlaka olmalı bedenime bunu defalarca sordum ama bundan kurtulamayacağım inancını yenememek çözüme ulaşmama engel oluyor.

gülpor 15-08-2009 06:27 PM

Freshness slm ,bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederimsevincliyazdıklarını hemen kopyalayıp arkadaşıma vericem,umarım faydasını görür...sorunlarının psikolojik olduğunu düşünüyorum zaten...önemli olan ana sebebi bulmakk...hoşçakallactionsmile

hayathan 15-08-2009 06:42 PM

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474467)
paylaşım için teşekkürler .
ben özellikle bir kaç yıldır allerjik rinit problemi yaşıyorum sabah uyanır uyanmaz hapşırmaktan yoruluyorum:)yanlız bunu son bir kaç yıldır yaşıyorum psikolojik bir sebebi mutlaka olmalı bedenime bunu defalarca sordum ama bundan kurtulamayacağım inancını yenememek çözüme ulaşmama engel oluyor.

Güvensizlik korkusu...

Ben güvendeyim
Ben güvendeyim
Evren güvenli
Ben güvenilirim
Herkes güvenilir..
bu sözleri sık sık tekrarlayın, özgüven telkinini dinleyin.
Enerjilere ve düşünme gücünün yarattıklarına inanamayacaksınız...

hayathan 15-08-2009 06:48 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474466)
yok öyle bi şey asla yaşamadım aile veya öğretmen çevre baskısıyla karşılaşmadım çok şükür

Ama baskıya gelemiyorsun..
Ne güzel demiş Segili yazar arkadaşımız. Sorunda çözümüde senin içinde..
Yani içimizde..
Sevgiyle kal...

Işıldayan Safir 15-08-2009 07:48 PM

tabiki üzerimde baskı hissetmek istemem :))

alestason 15-08-2009 07:58 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474469)
Güvensizlik korkusu...

Ben güvendeyim
Ben güvendeyim
Evren güvenli
Ben güvenilirim
Herkes güvenilir..
bu sözleri sık sık tekrarlayın, özgüven telkinini dinleyin.
Enerjilere ve düşünme gücünün yarattıklarına inanamayacaksınız...

teşekkür ederim hemen başlıyorum bu olumlamalara.

Freshness 15-08-2009 10:17 PM

Seneler önce sahip olduğum kitap annemde kaldı ama e-kitap olarak ben de mevcut. Eğer dosya paylaşmakta,link vermede bir sorun olmazsa bunu paylaşmak isterim.

Freshness 15-08-2009 10:40 PM

Kitaptan biraz daha alıntı :)

Fiziksel sorunlarınız olduğunda bu kitabı kullanmanın en iyi yolu aşağıda belirtilmiştir:

1. Zihinsel nedeni bulun. Bunun sizin için geçerli olup olmadığına bakın. Değilse, sessizce oturarak kendinize şu soruyu sorun: "Bu ortamı içimdeki hangi düşünce yarattı acaba?"
2. Olası olduğunda yüksek sesle, olmadığında da içinizden yineleyin: "Bu ortamı yaratan bilincimdeki düşünce biçiminden kendimi kurtarmaya hazırım."
3. Yeni düşünce biçimini defalarca yineleyin.
4. İyileştirme işlemine başladığınızı varsayın. Aklınıza bir sorun takıldığında bu aşamaları yineleyin.

Bu meditasyon sağlıklı bir bilinç ve dolayısıyla da sağlıklı bir beden yaratacağından her gün gerçekleştirilmesinde yarar vardır.

Freshness 15-08-2009 10:47 PM

SEVGİ TEDAVİSİ

VARLIĞIMIN EN DERİN MERKEZİNDE sonsuz sevgi vardır. Şimdi bu sevginin su yüzüne çıkmasına izin veriyorum. Sevgi yüreğimi, bedenimi, düşüncelerimi, zihnimi,bilincimi, tüm varlığımı doldurup benden dörtbir yana yansıyor ve çoğalarak bana geri dönüyor. Ne kadar çok seversem o kadar çok seviliyorum. Sevgi deposu asla tükenmez. Sevgiyi kullanmak KENDİMİ İYİ HİSSETMEMİ sağlıyor, bu aynı zamanda benim iç dünyamın neşesinin
ifadesidir de. Kendimi seviyorum; dolayısıyla bedenimle sevgiyle ilgileniyorum. Bedenimi sevgiyle besliyor, giydiriyorum. Bedenim de bana sağlık ve enerji sağlayarak yaptıklarımın
karşılığını veriyor. Evimin çok rahat olmasını,tüm gereksinimlerime yanıt vermesini sağladım. Evimde çok mutluyum. Odaları sevgiyle doldurduğum için içeri kim girerse girsin ben dahil anında bu sevgiyi hissediyor ve onunla besleniyoruz. Kendimi seviyorum; dolayısıyla zevk aldığım bir işde çalışıyorum. İşimde yaratıcı yeteneklerimi kullanıyor, beni seven ve benim de sevdiğim kişilerle birlikte çalışıyorum. Çok iyi para kazanıyorum. Kendimi seviyorum; dolayısıyla herkese karşı sevgiyle yaklaşıyorum, sevgi dolu davranıyorum. Çünkü verdiğim tüm sevginin çoğalarak bana geri döneceğini biliyorum. Dünyama yalnızca sevgi dolu insanları
alıyorum, onların benim bir yansımam olduklarını biliyorum. Kendimi seviyorum; dolayısıyla bağışlıyorum;tüm geçmişi ve geçmişte yaşadıklarımdan kendimi arındırıyorum. Özgürüm. Kendimi seviyorum; dolayısıyla tam anlamıyla şu anda yaşıyorum, her anın tadını çıkarıyorum.
Evrenin sevilen bir çocuğu olduğum, evren benimle sonsuza dek ilgileneceği için geleceğimin parlak, neşe ve mutluluk dolu ve güvenli olacağını biliyorum.

Hepinizi çok seviyorum.

Freshness 15-08-2009 11:15 PM

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

İlk defa dosya yükledim. Bütün hastalıkları ve onaylamaları bulabilirsiniz. Sanırım link vermekte sorun yok,bniraz araştırdım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 AM.