Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   Evrenden Torpilim Var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/372576-evrenden-torpilim-var.html)

sanemce 22-07-2009 11:15 PM

Evrenden Torpilim Var

Siz hiç 150 kilo oldunuz mu? Sizin hiç yabancı bir ülkede bavulunuzu kaybettiğiniz, sabahları mısır gevreğine bira döküp hayatta kalırken günlerce tek kelime bile konuşmadığınız, dayak yedikten sonra girdiğiniz komadan bir gözünüzü kaybetmiş olarak çıkıp tekrar parklara döndüğünüz, annenizi kaybettikten sonra hapiste yatarken babanızı kaybettiğiniz oldu mu? Benim oldu.

Peki ya sonra o yabancı ülkenin dilinde şakır şakır konuşup hatta seslendirme yönetmenliği bile yaptığınız, o ülkedeki filmlerde başrol oynadığınız, 70 kilo verip filinta gibi olduğunuz, yeni ve mutlu bir hayat kurduğunuz, elinizi attığınız her işi altın yumurtlayan tavuğa çevirdiğiniz, her saniyenizi gülümseyerek geçirdiğiniz, hayatta istediğiniz her şeyi elde etmeye başladığınız oldu mu?
Benim oldu.
Nasıl mı?
Gelin anlatayım...

yasal06 22-07-2009 11:18 PM

Cevap: Evrenden Torpilim Var

ben bu kitabı okudum, çok eğlenceli ama ilk okuduğumda bana sadece çekim yasasından bahsediyor gibi geldi, yani the secret tan tek farkı biraz daha açıklamalı biraz daha matrak.. ama sevgili peacemaker çekim yasasından farklı şeylerden de bahsettiğini söyledi, şimdi tekrar okuyorum, tavsiye edilebilecek bir kitap..

suzzy 22-07-2009 11:26 PM

çok ilgi çekici...super merak ettim kitabı...gerçekten güzel bir kitaba benziyor...teşekkürler sanemcem...actionsmile

sanemce 22-07-2009 11:31 PM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472128)
ben bu kitabı okudum, çok eğlenceli ama ilk okuduğumda bana sadece çekim yasasından bahsediyor gibi geldi, yani the secret tan tek farkı biraz daha açıklamalı biraz daha matrak.. ama sevgili peacemaker çekim yasasından farklı şeylerden de bahsettiğini söyledi, şimdi tekrar okuyorum, tavsiye edilebilecek bir kitap..

yasal'cım yorumun için teşekkür ederim. ben de yeni aldım okuyacağım..

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472131)
çok ilgi çekici...super merak ettim kitabı...gerçekten güzel bir kitaba benziyor...teşekkürler sanemcem...actionsmile

suzzy'cim o kadar çok kitap var ki okunacak hangi birinden başlayayım şaşırıyorum y789
bugün eklediğim kitapların hepsini yeni aldım ve okunmayı bekliyor
:zpzp:

suzzy 23-07-2009 01:30 AM

canım güle güle oku diyeyim öncelikle...güzel seçimler yapmışsın valla...benimde hazırda bekleyen üç kitabım var okunucak...

böyle başlık ve içerikleri hakkında araştırma yaparken dayanamıyorum satın alıyorum hemen....

krzm67 aldıktan sonraki heyecan verici durum tarif edilemez...bazen elimde okuduğum kitap varken diğerlerine şöyle bir yan gözle bakıp kurcalamadan edemiyorum...girlhaha

skynet 10-03-2010 05:32 PM

güzel kitap, çekim yasası ve kuantum düşünce tekniği ile ilgili anılarını ve deneyimlerini paylışmış yazar, okurken sıkılmıyorsunuz

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 PM.