![]() |
Cevap: Elif Şafak 'AŞK' Alıntı:
|
Cevap: Elif Şafak 'AŞK' asiyah , yıne mı sengirlhaha az once lens konusunda da cıktın karsımay789 belkı yaynıevı gıbı olmuş olabılır ama herseyın bı karsılıgı vardır tabı kı yazdıgı kıtaptan tıcarı bı beklentısı olacak!! |
Cevap: Elif Şafak 'AŞK' az önce değildi o çok önceydi girlhaha e herhalde her şeyin bir karşılığı var ama karşılık kitap okundukça gelmeli satın alındıkça değil. Mühim olan kitabın ne kadar çok okunduğu yani, ne kadar sattığı değil. Bence bir edebiyatçı ticari amaç güdmemeli. |
aşk (elif şafak) arkadaşlar bugun okuyup bitirdigim bir kitaptan bahsetmek istiyorum. çogunuz okumuştur biliyorum. ben henüz yeni okudum okumayanlara şiddetle tavsiye edrim. harika bir dille anlatılmış, bir kitap AŞK (ELİF ŞAFAK)yazmış, lütven okurken yanınıza kagıt kalemde alın 40 kuralı not edin sırayla, ben notlarımı aldım uygulamasıda size kalıyor bitirince içiniz nasıl hafifliyor ve hüzün doluyor çok farklı bir farkındalık yaşıyacaksınız inanın bana sevgiyle ve ışıkla kalıns456 |
Cevap: aşk (elif şafak) gerçekten çok güzel bir kitap.elif şafağın okuduğum bütün kitaplarını çok beyendim. |
Cevap: Elif Şafak 'AŞK' Alıntı:
mükemmel bir kitap okadar ağlamıştımki...bu kitabı okuyunca insan hayatı bikez daha anlıo ve benim en çok içime işleyen ise son cümlesi olmuştu Aşksız geçen bir ömür beyhude yaşanmıştır. Acaba ilahi aşk peşinde mi koşmalı, mecazi mi, yoksa dünyevi, semavi ya da cismani diye sorma! Ayrımlar ayrımları doğurur. AŞK’ın ise hiçbir sıfat ve tamlamaya ihtiyacı yoktur. Başlı başına bir dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır, merkezinde, ya da dışındasındır, hasretinde. |
Cevap: aşk (elif şafak) Alıntı:
Başlı başına bir dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır, merkezinde, ya da dışındasındır, hasretinde. ben çok ağlamıştım :( ama ben galiba o müthiş aşkı çok özledim dünyevi olan aşkı... |
Cevap: Elif Şafak 'AŞK' belgın ablacımm bızım ıcın gercektenn yararlı brsey paylasmıssın . kıtaba gelıncee gercektenn cok guzell bır kıtapp bende okunmasını tavsıye ederımm |
Cevap: Elif Şafak 'AŞK' cnm tşk çok güzel bir konu paylaşmışsın.. kitap gerçekten harika,avukat bir arkadaşımın tasviyesiyle okumuştum. o kadar tesirinde kaldım ki ,mevlanayı rüyamda göörmüştüm.. bir solukta okunabilecek kadar akıcı bir dille yazılmış.. muhteşem .. beni en çok etkileyen şems 'in mevlana'ya kavuşmak için sabırla beklemesiydi.. bundan şunu çıkardım .. insan neyi sabır , azim ve irade gücüyle isterse o derece sahip olur.. sevgiler |
Cevap: Elif Şafak 'AŞK' okuduğum en iyi kitaplardan birisi..bir solukta okunuyor.başka bir aleme götürüyor insanı ...Mevlanayı Mevlana yapan adamın Şems'in öğretilerine hayran oluyor insan ....Aşk kadar harika değil ama peşinden bence Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar kitabını okuyun..peşinden tam o duygulara yoğunlaşmışken devam edin... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM. |