Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   Sen ve Ben..Aret vartanyan (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/372268-sen-ve-benaret-vartanyan.html)

fgceker 12-12-2009 01:21 AM

Cevap: SEN VE BEN
 

b456b456b456

Aynaya her yıl biraz daha yaşlı bakıyorsun. Bir bakıyorsun birkaç kırışık artmış yüzünde, birkaç ak saç teli eklenmiş saçlarına. Adım adım sona giderken korkuyorsun. Ya boşuna yaşamış olursam diye… Bu yüzden hayatına bir sürü şey dolduruyorsun.
Yarın çok geç olacak, sen de biliyorsun. Yarın çok geç olacak, hep yarın dediğin hayallerinin gerçekleştiğini görebilmen için. Ve anlayacaksın, hep bir gün olacak dediklerinin aslında hiçbir zaman senin olmadığını. Yarın çok geç olacak biliyorsun, yüreğini açmak ve korkusuzca ben buyum diyebilmek için.
Yarın çok geç olacak hayat oyununda yüzünü örttüğün maskelerini çıkartman için. Hep seni başka biri olarak tanıyacaklar ve sen hep kendi kendine kızacaksın. Yarın inan bana çok geç olacak mutluluğun da hayatında beklediğin her şeyin de aslında senin içinde başladığını görmen için.
Gel güzel kız, yağız delikanlı, her kimsen gel. Bugün söz ver kendine ‘ben , ben olacağım’’ diye. Kır gururunu, utanmışlıklarını, zayıflıklarını. Sadece sen ol. Gülümse…Ne olursa olsun gülümse. İnan bana, kimse seni paran için, güzelliğin için, kıyafetin için daha çok sevmeyecek. Kazanacağın gerçek dostların sadece yüreğini açıp sevgini verdiklerin olacak.
Karşılıksız vermeyi öğrendiğinde bakacaksın ki mutlulukta sana karşılıksız geliyor. Nasıl yaparım bilmiyorum. Sana nasıl gösterebilirim ki… Yaşamlarımızı kendi ellerimizle inşa ettiğimiz duvarların içinde sıkışıp kalarak yok ettiğimizi. Çirkinleştiriyor, basitleştiriyoruz. Kendi kendimizi öldürüyoruz. Yarın çok geç olacak bunu anladığında. Biraz sonra satırlar bitecek ve sen yaşamına döneceksin. Bu birkaç satır için hiç değilse, bugün gerçekten ‘SEN’ ol. Belki de sen olmayı o kadar çok seveceksin ki…



b456 b456 b456

fgceker 18-12-2009 10:33 PM

Cevap: Sen ve Ben..Aret vartanyan
 
Yine benim reçetemden kesinlikle deneyimlenmiş bir iki nokta.

Yüz bin defa duymuşsundur,yaşadıklarından çok yaşamadıkların için pişmanlık duyar, acı çekersin.

Doğru.
Bunun kadar doğru bir başka gerçek ise, eğer eylemlerinin sorumluluğunu almazsan yine aynı boşluğu yaşarsın.

Bugün ne durumda olursan ol bunu sen seçtin.
  • Şu anda çalıştığın işi sen seçtin.
  • Tembellik yapmayı ya da çok çalışıp sağlığını kaybetmeyi sen seçtin.
  • Evlenmeyi sen seçtin.
  • Aşık olduğun kişinin peşinden gitmemeyi sen seçtin.
  • Yaptığın hatayla birini kaybettiğinde o hatayı sen yaptın, yani yine sen seçtin.
Kaderin, senin seçimlerin.

Her sabah kalktığında seçimler yapmaya başlıyorsun ve her bir seçimin seni başka bir yere taşıyor. Bu, bence hayatın en zevkli yanı. Kahveni şu kafede mi yoksa diğerinde mi içeceğine karar verirken bile kaderine yön veriyorsun. Belki de hayatının aşkı olacak ya da yeni işini sana teklif edecek insan ikisinden birinde kahvesini içiyor ve sen birini seçeceksin. Şu an çalıştığın işe, yaptığın eylemlere bak, nasıl kararların ardından oluştuğuna bak.

Aldığımız her karar bizim yarınımızı, geleceğimizi inşa ediyor. Aldığımız her kararın altında ise,geçmişimiz,genlerimiz,deneyimlerimiz ve ölüm anksiyetemiz var.

fgceker 18-12-2009 10:37 PM

Cevap: Sen ve Ben..Aret vartanyan
 
Sana ilk kez ciddi olarak soruyorum:
Sen olarak yaşamaya cesaretin var mı?Deneyecek misin? Her ne pahasına olursa olsun kendini yaşatacak mısın? Bana cevap verme. Kendine sor bu soruyu ve kendine cevap ver ...girlhaha girlhaha girlhaha

parici 02-09-2010 11:57 PM

Cevap: Sen ve Ben..Aret vartanyan
 
Bugün Aret Vartanyan ile tanıştım atölyesine gittim ve bir güzel tavsiyelerini dinledim. Mekan süperdi Aret süperdi 956k unutamayacağım bir gündü... O kadar sıcak bir insanki sürekli kocaman bir gülümsemesi var ve kendisine çok yakışıyory789


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.