![]() |
BİLİNÇALTININ GÜCÜ.... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yazar : JOSEPH MURPHY Baskı Yılı : 2009 Yayın Evi : KORİDOR YAYINCILIK Sayfa : 288 Okuduğum öğretici ve yol gösterici kitaplardan biri, kitabı henüz yeni bitiridim.... Kişisel gelişime yeni adım atmış olanların bazı şeyleri çok daha iyi kavramasına yardımcı olacağına inandığım bir kitap... Özellikle bilinçaltı telkinlerinin biolojik yapımıza nasıl etki edebileceğini çok güzel örneklerle anlatıyor... Mesela bu sitede telkin ile boy uzamasına ihtimal vermeyenler mutlaka okumalı.... Çekim yasasından , telkinlere ve birçok konuda bilinçaltınızın ne kadar muazzam bir hazine olduğunu keşfedin... Ve ben şuna inanıyorum ki, bilinçaltınızı ne kadar iyi tanır ve onu ne kadar çok geliştirirseniz hayatınız o derece mükemmelleşir. Bilinç altınıza iyi bakın :)) Kitabın arkasından: Neden bir insan üzgünken diğeri mutludur? Neden bir insan korkak ve endişeliyken diğeri inanç ve güven doludur? Neden bir insan amansız olduğu söylenen bir hastalıktan kurtulurken diğeri iyileşemez? Neden bir insanın güzel, lüks bir evi varken diğeri derme çatma bir yerde yaşamak zorundadır? Neden bir insan tam bir başarı örneğiyken diğeri sefil haldedir? Neden bir konuşmacı ilgi çekici ve son derece popülerken, diğeri sıradan ve sönüktür? Neden bir insan işinde ya da mesleğinde bir dehayken, diğeri hayatı boyunca hiçbir şey yapmadan ya da başarmadan düşe kalka yürümeye çalışır? Neden bu kadar fazla hoşgörülü ve ahlaklı insan zihnindeki ve bedenindeki olumsuzlukların acısını çekiyor? Neden ahlaksız pek çok kişi başarılı, zengin ve sağlıklı olup bunun keyfini çıkarıyor? Neden bir insan mutlu bir evlilik sürerken diğeri evliliğinde mutsuzluk ve hayal kırıklığı yaşıyor? Bu soruların yanıtı, bilinç ve bilinçaltınızın işleyişinde gizli olabilir mi? Kesinlikle evet. |
Cevap: BİLİNÇALTININ GÜCÜ.... Bende Mayıs ayında okumuştum. Şu an başucu kitabım oldu. Harika teknikler var. Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. |
Cevap: BİLİNÇALTININ GÜCÜ.... Tsk'ler, eline, emegine saglik dejaa, Turkiye'ye gidince almam gereken kitap sayisi hizla artiyor :-)) |
Cevap: BİLİNÇALTININ GÜCÜ.... almam gereken kitap sayısı artı bakalım siteden fırsat bulursam okumaya çalışacam girdimmi çıkamıyorum birtürlü |
Cevap: BİLİNÇALTININ GÜCÜ.... evet bende bu kitabı takip etmekteyim ve alışveriş listemde en kısa zamanda alıcam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 AM. |