Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   Michael Talbot (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/372056-michael-talbot.html)

Yilmaz 11-06-2009 01:06 AM

Michael Talbot

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Bu kitabi ismarlamistim fakat ismarladigim yerden alamadan izinim bitti. Michael Talbot`cok daha degerli kitaplari var. Fakat Türkiyede yanlizca bu kitabi var oda bulabilirseniz, Mistik Düşünce ve Yeni Fizik Format: Karton Kapak

Michael Talbot - Mistik Düşünce ve Yeni Fizik
Mistik Düşünce ve Yeni FizikFormat: Karton Kapak
Mysticism and the new physics
Michael Talbot

İçindekiler:

Yeni fizik, yani kuantum fiziği teorisi, mistiklerin asırlardır ilan ettiği şeyi söylüyor bize: gerçeklik bir yanılsamadır. Yeni fiziğe göre, bilincin, "fiziki evren" de bir rolü var. Newton zamanından beri, fizik hep kaskatı bir ampirik yaklaşımı sürdürmeye çabaladı, ve gözlemcinin duygularını bir tarafa koymasını, yegane gözlemlenebilir birşey olan ve bilinçten önce gelen objektif gerçeklik üzerinde yoğunlaşmayı istedi hep. Fakat yeni fiziğin bulguları fiziki gerçekliği gözlemleyemeyeceğimizi, çünkü onun bir yanılsama olduğunu ve bütün mümkün gerçeklikler spektrumunda ona katılım halinde olduğumuzu gösterdi.
Ayrıntılı Bilgi:

Format: Karton Kapak
Dil: Türkçe
Yayınevi: İnsan Yayınları
Dizisi: Alternatif Düşünce Dizisi
Çevirmen: Sabahattin Kurtay
Kapak / Resimleyen: Murat Çiftkaya
Basım Yeri / Tarihi: İstanbul / 1997 - Temmuz
Barkod: 9789755740423
ISBN: 9755740422
Sayfa Sayısı: 200
Boyutları: 13,5 x 19,5 cm.
Yorumlar:

Michael Talbot. Kadiköyden bir ihtimal bulabilirsiniz. Ilginizi cekecegini düsünüyorum.

Michael Talbot- Holografik Evren

İçindekiler:
Evrenin, hem madde hem de şuuru tek bir alan halinde içeren dev bir hologram olduğu kavramı; 'Gerçeklik nedir?' sorusunu soran herkesi heyecanlandıracaktır. Bu kitap, bu soruyu bir daha sorulmamak üzere cevaplıyor.
- Dr. Fred Alan WOLF
Evrene bakışın yepyeni bir biçimi olan bu düşünce sadece fiziğin çözülememiş bulmacalarını çözmekle kalmıyor, aynı zamanda telepati, beden dışı veya ölüme yakın deneyimler, lüsid rüyalar ve hatta kozmik birliği hissetmek veya mucize eseri iyileşmeler gibi dinsel ve mistik deneyimleri bile açıklayabiliyor.
- Dr. Larry DOSSEY
Ayrıntılı Bilgi:

Format: Karton Kapak
Dil: Türkçe
Yayınevi: Ruh ve Madde Yayınevi
Çevirmen: Güray Tekçe
Basım Yeri / Tarihi: İstanbul / 1997 - Ekim
Barkod: 9789758007424
ISBN: 9758007424
Sayfa Sayısı: 492
Boyutları: 13,6 x 19,5 cm.

Saygilar.

ismira 11-06-2009 01:20 AM

Cevap: Michael Talbot

Ah, evet! Holografik Evren! Çook uzun zaman önce okumuştum ve kafamda düşünüp durduklarımı anlaşılır bir zemine oturtmamı sağlayan kitap olmuştu.

Bence temel başlangıç kitaplarıdan biridir.

Yilmaz 16-06-2009 12:16 AM

Ismira, kitap halen sende duruyormu? (Holografik Evren ) Arastirdim en son basimi 1970 yilindanmis, ne kadar gercek tabiki orasini bilemem, kitap evlerinden`de arastirdim oradada tarih olarak 1970 veriyor ve satis yok diyor. Bak gördünmü simdi bu kitap nasilda degere bindi. Kitap evlerinin bir kactanesine email attim halen cevap yok, umarim o kitap birgün karsima cikar.

ismira 16-06-2009 10:03 AM

Yılmaz, bende "holografik evren" in iki versiyonu var: Biri Michael Talbot'un yazdığı(Baskı tarihi 1970 değil, 1997 hatta daha da yeni olabilir, şu an arkadaşımda olduğu için bakamadım)

Diğeri Ken Wilber'in düzenlediği, iki cilt halinde, 1996 basım.

Geçenlerde Michael Talbot'un kitabını gördüm bir yerde ama hatırlayamadım, belki de kitap fuarı sırasındaydı...

Sen kitabı arıyorsun galiba, buradaki kitapçılara bir bakarım istersen...

Yilmaz 14-07-2009 07:10 PM

Selam Ismira. Bu kadar gec cevapladigim icin kusuruma bakma olurmu? Eger olurda kitabi Holografik Evreni bulursan yada görürsen biryerlerde bana buradan bilgi verirmisin. Daha sonra kontak kurariz kitap icin, ben izine istanbula geliyorum, oturdugun yeri bilmiyorum fakat kitabin ücretini ve posta ücretini sana gönderirim eger kabul edersen, yada bana kitbin nerede oldugunu söylersen sevinirim. Cok tesekkürler ederim sana.

Iyilikle kal! Sevgiler.

ismira 14-07-2009 08:30 PM

Tamam, ilgilenir bilgi veririm sana Yılmaz.

yurdahal 14-07-2009 11:21 PM

Okuduğum en iyi kitaplardan biriydi. Yayın evi olan Ruh ve Madde'de tükenmiş,ancak sahaflarda bulunacağını düşünüyorum. Fakat Ruh ve Madde'nin Yayın evini ziyaret ederseniz, belki orada bir nüshasını bulabilirsiniz.

Sevgiler

Yurdahal

Yilmaz 14-07-2009 11:47 PM

Tesekkür ederim Yurdahal. Istanbul kadiköyde bürsürü Sahafci var izinimde oralarida bir altini üstüne getiririm. Tavsiyen icin sagol.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 PM.