Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   Spiritüellik Nedir? Nasıl Kullanılır?(Practıcal Spırıtualıty) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/329286-spirituellik-nedir-nasil-kullanilirpractical-spirituality.html)

aquariel 11-06-2009 07:59 PM

Cevap: Spiritüellik Nedir? Nasıl Kullanılır?(Practıcal Spırıtualıty)

Alıntı:

Yilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466152)
Paylasim icin tesekkürler MuminOKAN. Kitabi merak ettim dogrusu, benim kitaplara öyle kolay ulasmam olmuyor, yilda dört hafta Türkiye`ye geliyorum ve o zaman zarfinda aklima ne kadar kitap geliyorsa aliyoru. Agustos ayinda iki haftaligina gene gelecegim o zaman bu kitabida alir okurum, tavsiyen icin tesekkürler.

Saygilar.

Bende ancak Turkiye'ye gidince kitap alabiliyorum. Simdi bu kitabi da listeme ekleyecegim. Turkiye'den donerken artik eimin dirdirini ceker dururum. Kimi gorse; "siz ceyiz olarak 3 buyuk valiz kitap getiren kac kisi taniyorsunuz? Ustelik o kitaplar yetmedi ne zaman Turkiye'ye gitsek valize kitap gizleyip getiriyor." diye beni sikayet ediyor.
Ama bu kitabi mutlaka almaliyim.
Bu arada acaba Reese P. Dubin'in Telekult gucu isimli kitabi bileniniz var mi? Onu cok aradim ama bir turlu bulamadim.

ışıkk 13-06-2009 06:37 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466214)
sizin bir geçmişiniz yok egonuz var. bu geçmiş ego zihninizin hafızasından başka bişey değildir. size olayların geçmiş dönemde yaşanmadığını söylemiyorum. elbette yaşandılar. ancak hadiseler sadece hadisedir. sizin onlara yükldiğiniz anlamlar kadar anlamlıdırlar. siz hafızanızda yer verdiğiniz sürece var olurlar. onlara farklı bir şekilde bakın yada hepsini bırakın, yaşamınız inanılmaz biçimde değişecek.

İşte budur, tamda bugünlerde uyguladığım ya da uygulama yoluna girdiğim müthiş bakış açısı.BUDUR.tam da bugün anneme söylediğim sözlerin aynısı şimdi karşıma çıktı.

Teşekkürler Muminokan arkadaşım.bu kitapla tanıştırdığın için.kesinlikle okunmaya değer bir kitap.
25889

ismira 17-06-2009 12:23 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466214)
bence arka kapaktaki güzel bir hikaye, kitabı okuyorum, bitmek üzere. ama bir kaç defa daha okuyacağım. bir kaç alıntı:

sizin bir geçmişiniz yok egonuz var. bu geçmiş ego zihninizin hafızasından başka bişey değildir. size olayların geçmiş dönemde yaşanmadığını söylemiyorum. elbette yaşandılar. ancak hadiseler sadece hadisedir. sizin onlara yükldiğiniz anlamlar kadar anlamlıdırlar. siz hafızanızda yer verdiğiniz sürece var olurlar. onlara farklı bir şekilde bakın yada hepsini bırakın, yaşamınız inanılmaz biçimde değişecek.

...

bir savaşçı ile pısırık arasındaki fark, savaşçı her şeyi fırsat olarak gözlemlemesi, pısırık ise her şeyi nimet yada kanet olarak yargılamasıdır. yergı, egonun harekete geçmiş halidir.

.........
en hoşuma gideni ise;

kendinizi hızlı bir spor arabayla otoyolda giderken hayal edin. saatte 140km hıza erişiyorsunuz... şimdi önünüze değilde dikiz aynasına bakarak gidin.... kesin bir felaket yoldadır., değil mi? peki, geçmişe odaklanırken geleceğe doğru süren kaç kişi tanıyorsunuz?

.....

bence okunmaya değer.

Alıntılar harika MüminOKAN, hemen başlıyorum kitaba... Çok teşekkür ederim sana, huzur yolunda karşıma çıkardığın araçlar için... smiliyface

MuminOKAN 17-06-2009 01:15 PM

teşekkür benden :)

MuminOKAN 09-07-2009 09:32 AM

Egonuz; Hayal Gücü İle Hafıza Yığınından Başka Bişey Değildir; Egonuz, Siz Değil. Siz Enerji Alanızsınız Ve Bir Güç Adayı Olarak, Kendinizi Bu Şekilde Görmelisiniz.

Unutmayın; Yaşamınızda Herşeyin Sahip Olduğu Tek Anlam, Sizin Kendi Yargılarınızla Ona Yüklediğiniz Anlaödır. Yargı Ve Gözlem, Birbirinden Ayrı Şeylerdir.

Toplum Ne Düşünürse Düşünsün Aslında Hiçbir Şeye Sahip Değilsiniz. Şuanda Sahip Olduğunuz Her Parça, Bir Gün Bir Başkasının Olacak

Janis Joplin' İn Söylediği Şarkıdaki Gibi; Kaybedecek Bir Şeyi Kalmayan İçin Özgürlük Sıradan Bir Kelimedir.

Başkalarının Desteği Yada Yardımı Olmadan Ayakta Durabilirmisiniz.
Savaşçı, Kimsenin Zorunlu Olmadı Bir Hayat Yaşar.

Ruh Her Zaman Daha Büyük Bir İfade Ve Varlıktır Ve Sizin Burada Bulunma Amacınız Ruhsal Bir Varlık Olarak Genişlemek Ve Büyümektir.

Düşündüğünüz Şeyin Doğru Olup Olmadığını Sorgulamaya Hazırmısınız?

Yalnızca Şampiyonların Keşfettiği Aleme Ne Kadar Derinden Dalarsanız Onun Yüceliğinin Gerçek Sebebini O Kadar İyi Anlarsınız.

arca 31-07-2009 03:52 PM

Ruh Her Zaman Daha Büyük Bir İfade Ve Varlıktır Ve Sizin Burada Bulunma Amacınız Ruhsal Bir Varlık Olarak Genişlemek Ve Büyümektir.

Ruhumuzu doyurmada bize katkıların için çok teşekkür ederiz MuminOkan

MuminOKAN 11-08-2009 04:14 PM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472962)

Ruhumuzu doyurmada bize katkıların için çok teşekkür ederiz MuminOkan

teşekkür benden sapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:08 PM.