![]() |
RUHSAL BÜYÜME Bilge bir ruhsal rehber olan Orin'in sunduğu bu öğreti, binlerce insanın ruhsal gelşimini dev bir sıçrayışla hızlandırmasına, hayatını daha büyük sevinç, uyum, huzur ve sevgiyle yaşamasına yardımcı olmuştur. Ruhsal Büyüme, günlük hayanızda nasıl yüksek Benliğiniz haline geleceğinizi, daha yüksek amacınızda ilgili bir vizyonu nasıl yaratacağınızı ve istediğiniz şeyi süratle ve kolaylıkla nasıl tezahür ettirebileceğinizi açıklıyor. Yine bu kitapta, şifa ve gelişim için ışıkla çalışmayı, güçlü bir yaratıcılık yeteneği için Evrensel Zihin'le birleşmeyi ve daha yüce amacınızı gerçekleştirmek için Yüksek İrade ile bağlantı kurmayı da öğreneceksiniz. Ruhsal Büyüme size illüzyon perdelerini kaldırmanız, titreşiminizi yükseltmeniz, daha yüksek blinç düzeylerine ulaşmanız, gönlünüzü açmanız ve kendinizi yeni, daha sevecen bir gözle görmeniz için de gereçler veriyor. Ruhsal Büyüme size, bağsızlık, iradenin doğru kullanımı, başkalarının enerjileri karşısında geçirgen olma, Yüksek Benliğiniz olarak iletişimde bulunma becerilerini kullanmak suretiyle başkaları ile daha doyum verici ilişkiler kurmayı ve bir ışık kaynağı olarak, dünya hizmeti yoluyla gelişmeyi öğretiyor. Bu kitap, kim olduğunuz, neden burada bulunduğunuz, buraya ne yapmaya geldiğiniz hakkında çok şey bilmeyi isteyenlere ruhsal büyüme yolunda bir sonraki adımı sunmaktadır. Dünya katına gelmekte olan daha yüksek enerjilerle uyum içine girebilir ve kendiniz için düşlediğiniz en iyi hayatı yaratmak üzere onları kullanabilirsiniz. |
Ruhsal Büyüme sevgili arkadaşlar ruhsal büyüme yolunda ilerlemek istiyorsanız bu kitabı size kesinlikle öneriyorum.Ben şuanda daha yarısında olmama rağmen bana bir çok yeni bilgi kattığını düşünüyorum.smileydance |
Bu kitap muhteşem bir kitap ve hatta okuduğum en iyi gelişim kitaplarından biri, tamamen ruha hitap ediyor çok sipirtüel ve harika meditasyonlar var.. |
Evet bu kitapta faydalı bilgiler var... ORİN hariç :) gayet güzel açılımlar var.. kitap kişisel gelişim kitabı değil ruhsal gelişim kitabı.. fakat bu tarz kitaplar kendi inanış biçimlerini okuyuculara farkına vardırmadan dikte ederler o yüzden sadece faydalı kısımlarını almanızı öneririm İlk aldığımda her yerini çizmiştim :) Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak bi kitap |
evet keops ben de aynı şeyleri farketmiştim :) tamamen sipiritüel olan gelişim kitabı arayışımı bu kitap tamamen karşılamıştı ve inanç konsunda çok haklısın bende bazı şeyleri okurken bunu alttan alttan seziyorum ,böyle zamanlarda dediğin gibi kendimiz için faydalı olan çalışmaları,kısımları,öğütleri almamız lazım art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 AM. |